Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 13.10.2016 21:50:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mnogo u poslednje vreme ali kad sam kucanica u bukvalnom smislu te reci...pa ste mi vi jedino drustvo
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 13.10.2016 21:54:55
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Dosta manje nego pod starim nikom, tada sam bila zavisnik😂😂😂
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 13.10.2016 22:46:49
|
|
|
|
Khaleesi
|
Kako kad... kako se izborim sa poslicima po kuci
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 14.10.2016 10:22:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dostaaaaaa
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 14.10.2016 12:02:47
|
|
|
|
isidora88
|
ne puno, uletim par puta dnevno da vidim sta ima, ali ne stizem da budem duze od pola sata, uglavnom sam na rr kad bebac spava, i kad nemam obaveza oko rucka i slicno...
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 20.12.2016 11:32:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mnooooogooo Ovih dana po par sati
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 20.12.2016 11:36:37
|
|
|
|
emicaa
|
dovoljno
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 20.12.2016 13:11:08
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nekad sam bas aktivna, nekkada manje ali sve je to normalno
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 20.12.2016 13:17:19
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Kako kad. Juče jedva da sam jednom ušla. Danas recimo sve na brzaka. Ne stižem da pratim šta pišete. A nekad provedem par sati dnevno.
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 20.12.2016 14:38:33
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Dostaaa, ja sam nova, ali mi je zaniljivo sad.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 4.6.2017 12:15:20
|
|
|
|
emicaa
|
manje nego u odnosu na prije godinu
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 4.6.2017 12:21:14
|
|
|
|
Milena18
|
Nekada samo desetak minuta, dok na brzinu iščitam chat temu, a nekada mnogo više. Ovih dana nemam baš vremena, uglavnom pred spavanje bacim pogled da vidim šta ima novo.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 25.9.2017 22:39:36
|
|
|
|
Tatjana.87
|
U početku dosta, sada manje više kako kad..
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 25.9.2017 23:27:13
|
|
|
|
Sarav
|
Mnogo, navukla sam se.
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 26.9.2017 7:48:00
|
|
|
|
krin 40
|
Ceo dan on line.Virkam svaki čas
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 26.9.2017 9:37:47
|
|
|
|
emicaa
|
zadnjih mjesec dana skoro pa me uopste nije biöo.Ali sad cu ja to nadoknadit
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 26.9.2017 11:28:37
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja dok nisam polomila prst, od posla i obaveza oko dece ,nisam ulazila danima, sada kad ležim bas dosta ,dok ih ne uzmem iz vrtica.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 20.10.2017 17:29:05
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Joj mnogo... :)
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 20.10.2017 19:34:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Kako kad, ali u principu dosta jer svaki cas pomalo udjem da vidim sta ima.novo, i.nesto malo komentsrisem 😊
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 20.10.2017 19:55:10
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
RR je kao droga.Brzo se navuces
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 20.10.2017 20:11:11
|
|
|
|
mekanica
|
Sada poprilicno... Pocela sam da citam iskustva i tekstove o laktaciji kad sam se porodila, onda bile nagrade sad kako mala raste tako i pratim i citam iskustva drugih mama
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 20.10.2017 20:12:38
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
A sve udjemo kao na minut,dva...
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 20.10.2017 20:43:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mnogo. Ali pravim pauze.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 20.10.2017 21:25:13
|
|
|
|
Duškić
|
Pa kako kad. Kad su nagradne igre, zamajem se dostA. Ovako kad udjem iscitam dosta i ne pisem.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 20.10.2017 22:07:23
|
|
|
|
degu
|
Ja udjem vise puta dnevno na par minuta, nekad vise, nekad manje.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?