Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 11:48:31
|
|
|
|
prase
|
Od 0 sekundi, do 5-6 sati (upaljena je sve vreme, a ja gledam kada i koliko stignem) - zavisi. Ako imam puno obaveza ili goste ili nešto treće, onda me nema po par dana (da ne kažem nedelja). Ako nemam puno obaveza (kao na primer danas, imam čak i skuvan ručak - juče kuvala duplo) - onda me ima
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 11:51:57
|
|
|
|
Anoniman
|
minimum 8 sati radnim danima. Max sat vremena vikendom.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 11:59:31
|
|
|
|
nina83
|
Mislim da je prosek oko 2-3h dnevno. Ukljucim se malo, pa posle par sati ponovo, ne mogu u cugu puno, jer mi od sedenja oticu noge Od danas me nece biti jedno vreme jer idem na kraci odmorcic
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 12:01:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Lepo se provedi! I čuvaj se!
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 12:05:25
|
|
|
|
nina83
|
Hvala Tashke Idem malo na selo, tamo je sve ravno, pa necu morati da brinem o stepenicama
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 12:07:48
|
|
|
|
Nensi*
|
Kad sam kuci,RR mi je stalno ukljucena,pa svratim s vremena na vreme a nekad citam po 2-3-4 sata
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 12:08:53
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
kod mene je racunar upaljen sve vreme, a stignem da pisem tek kada zaspi moja mala lepotica, a to je upravo sada.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 12:29:36
|
|
|
|
Urbana
|
Za mene je sve preko sat ipo puno ( mislim na dnevni boravak po forumima, a ima ih 5 koje znam da posetim, plus prelistam naslove novina ( uglavnom Blic i Jutarnji) ). Priznajem ponekad se oduzi boravak i na 2-2,5 sata i tada sam pre svega ljuta sama na sebe. Licno mislim da je dnevni boravak na netu za jednu zenu, majku duzi od 2 sata zabrinjavajuci. Obicno neodradim nesto u kuci ako zaglavim duze od dva sata. A uglavnom se trudim da ne predjem sat vremena ( 20min na poslu i 40min kod kuce ). To mi je neka zadovoljavajuca norma.
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 12:35:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Urbana Licno mislim da je dnevni boravak na netu za jednu zenu, majku duzi od 2 sata zabrinjavajuci. Ja ispadoh slučaj za zabrinjavanje...
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 12:46:41
|
|
|
|
božana
|
Sat vremena je dovoljno.Više ne bih ni stigla, a niti želim.Imam dosta obaveza, a i prijatelja koje želim da vidjam.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 15:26:26
|
|
|
|
sneza24
|
Kako kad.Nekad samo virnem da vidim sta ima,nekad sat,2,3.Zavisi koliko imam vremena.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 16:15:40
|
|
|
|
marince1
|
Uuuu prilicno,priznajem
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 18:19:11
|
|
|
|
dacca
|
Kad se sve sabere nikih sat, sat ipo!
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 18:23:21
|
|
|
|
NadaR
|
Kako kad... uglavnom sam cesto tu... Nekad 2-3 sata a nekad 5min Vikendom sam rijetko Posto mm rano ide na posao ,prvu jutarnju kaficu pijem sa svojim rr drugaricama
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 18:27:41
|
|
|
|
vodolija 82
|
uh,sad posto sam na plazi i uvece izlazim,jako malo(da se i primjetiti),ali inace dugo,cak i po 5 sati,sta cu kad je volim
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 18:39:56
|
|
|
|
dacca
|
A na kojoj se plazi kupas?
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 18:41:26
|
|
|
|
vodolija 82
|
bas htjela da te pitam iz kog si grada kako kad,nekad na Crvenoj,nekad u Sutomoru,Petrovcu,ali nikad u Baru
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 18:41:59
|
|
|
|
vodolija 82
|
bice pec-pec
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 18:42:17
|
|
|
|
dacca
|
Iz Bara. Vidim da nas ima tri iz Bara.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 18:44:38
|
|
|
|
vodolija 82
|
imas pp
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 22:12:01
|
|
|
|
oliveradj
|
Kako kad, nekada vise nekada manje, sve zavisi koliko imam vremena i volje .
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 22:14:32
|
|
|
|
Buba76
|
Nekada mi je ceo na RR,a nekada danima nemam vremena da ukljucim kompjuter.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 10.8.2009 23:47:10
|
|
|
|
gagana83
|
Danas nekih sat vremena,a inace vise-2-3 sata u proseku a ponekad mi vreme tako brzo proleti pa i ne primetim da sam preterala pa kad ustanem noge mi otecene ko krofne. Zavisi od toga i koliko posla imam ali ne prodje dan a da ne svratim,jedino ako sam van grada ceo dan.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 11.8.2009 9:58:15
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: prase Od 0 sekundi, do 5-6 sati (upaljena je sve vreme, a ja gledam kada i koliko stignem) - zavisi. Ako imam puno obaveza ili goste ili nešto treće, onda me nema po par dana (da ne kažem nedelja). Ako nemam puno obaveza (kao na primer danas, imam čak i skuvan ručak - juče kuvala duplo) - onda me ima Prepisujem. Da dodam,to sto ponekad nepisem ne znaci da ne citam sta vi pisete-komentarisete,nekad se iznerviram nekad odusevim i tako ,uglavnom sam tu .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?