Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 24.6.2010 14:09:14
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: diamond ranije sam bila kriticna...kao navucena,zavisna...sada, sve manje i manje.... potpisujem
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 24.6.2010 16:03:26
|
|
|
|
sneza24
|
Oko 2 sata.Najcesce uvece kad David zaspi.A sad sam ovde jer je mm prvi put otisao sa Davidom bez mene,tj ja sam ga uvek vodila u setnje a danas mm.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 24.6.2010 18:44:32
|
|
|
|
Nena81
|
Za one koji previse vremena provode na RR ( ako ima takvih ) KLIKNI
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 15.1.2011 15:50:36
|
|
|
|
Pešin mali
|
pošto sam nova, još je rano da kažem. Ali, mislim da ću dosta vremena provoditi ovde.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 15.1.2011 15:52:37
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Pešin mali pošto sam nova, još je rano da kažem. Ali, mislim da ću dosta vremena provoditi ovde. radujemo se i dobrodošla
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 15.1.2011 16:31:16
|
|
|
|
strahinja11
|
Zavisi kako koji dan... u proseku sat vremena dnevno (ili mi to tako brzo prodje) ...
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 15.1.2011 22:15:46
|
|
|
|
Kvrkac
|
Mozda par sati ukupno ujutru dok beba spava i u ovo doba dok ona spava-naravno i nekad u toku dana po malo
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 15.1.2011 22:21:14
|
|
|
|
indy_25
|
Prije sam bila po cijeli dan na rr dok sam bila trudna i dok sam bila cekalica a sada sam isto po cijeli dan samo sto nekad nisam ulogovana i nekad ne pisem. Ujutro dok pijem kaficu pa onda nesto po kuci odradim pa opet na rr pa onda opet ako imam neke obaveze pa opet na rr i tako uvjek virkam da vidim sta ima novo
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 16.1.2011 21:53:33
|
|
|
|
Pešin mali
|
Hvala na dobrodošlici.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 6.2.2011 18:34:27
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
zavisi kad koliko vremena imam na raspolaganju...i dal ima sta zanimljivo...ali ovde uvek mora nesto da se zbiva ,neki put mogu 2 sata,neki put 4 sata ali u prekidima...neki put me nema po ceo dan,dva,tri...kazem ...zavisi...
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.3.2011 11:43:52
|
|
|
|
Didy
|
U poslednje vreme mnogo više nego ranije. Sad se već osećam kao zavisnik. Sad se isključujem, pa da vidim koliko ću izdržati...
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.3.2011 11:47:21
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
IZVORNA PORUKA: diamond ranije sam bila kriticna...kao navucena,zavisna...sada, sve manje i manje.... sve manje i manje...al ranije ...inventar
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.3.2011 13:01:11
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Didy U poslednje vreme mnogo više nego ranije. Sad se već osećam kao zavisnik. Sad se isključujem, pa da vidim koliko ću izdržati... Izdržala sam nepun sat.
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.4.2011 12:12:41
|
|
|
|
AndreaK
|
Sto sam manje mobilna sve vise sam za kompom a samim tim na RR u proseku... 5-6h na dan! to je vec zavisnost
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.4.2011 12:14:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Vise provedem nego sto ne provedem ...Navucena sam skroz
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.4.2011 12:17:42
|
|
|
|
jovana j
|
Pa... dosta u principu, jer sam tu, sada imam vremena, takav mi je period... Inace zavisi dosta od situacije. Kontam kad krenem da radim da nece to bas biti tako, a da ne kazem kad dodje bebana... verujem da nece biti vremena,ali prelepo je znati da imas ovako neko mestasce gde ces uvek dobiti utehu, savet, dobru rec i pre svega puno podrske! Gde nijedno pitanje nije glupo niti suvisno... stvarno svaka cast za forume, za celokupnu ideju, ja sam odusevljena!!! Puuuuuno poljubaca mojim drugaricama !!!
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.4.2011 13:11:51
|
|
|
|
MarijaBg
|
IZVORNA PORUKA: AndreaK Sto sam manje mobilna sve vise sam za kompom a samim tim na RR u proseku... 5-6h na dan! to je vec zavisnost Potpisujem! Lezim vec vise od mesec dana i da nije RR ne znam sta bih... Ionako najvise razmisljam o trudnoci i bebi, ovde se uklapam bas...
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.4.2011 14:07:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
Hm, ja imam sve manje vremena , stisle su me obaveze a i kad je lepo vreme nekako mi je glupo da ga provodim za kompjuterom,... Mislim da kad pocnem da radim necu uopste imati vremena
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.4.2011 14:20:28
|
|
|
|
eni26
|
7d_24h
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.4.2011 14:33:50
|
|
|
|
jabudic
|
10h sigurno
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.4.2011 14:39:47
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Hm, ja imam sve manje vremena , stisle su me obaveze a i kad je lepo vreme nekako mi je glupo da ga provodim za kompjuterom,... Mislim da kad pocnem da radim necu uopste imati vremena isto...
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 19.2.2012 0:52:47
|
|
|
|
mama kukunka
|
Ne znam kako ce biti kad prodje zima i snegovi..ali sada..jaaako puno..Ulogovana sam neprekidno ( osim ako komp nije na punjacu pa se sam iskljuci) a citam i kuckam kad god stignem,,cesto ustinem od spavanja ( kao npr sada)..tako da mene stavite u pik dijagrama- na max vrednost
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 6.5.2012 15:57:23
|
|
|
|
Jole84
|
Rekla bih-preteranoo
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 11.3.2013 15:51:21
|
|
|
|
*Maki*
|
zavisnik sam,ne gledam na sat
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 11.3.2013 23:41:46
|
|
|
|
vikiveki
|
E danas sam ceo dan bila na RR, ako ovako nastavim i sanjaću RR
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?