Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 11.3.2013 23:42:29
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha...Ovo je prava tema za danasnji dan
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 11.3.2013 23:43:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
MUdro zboriš! Ovo ludilo se ne sme zaboraviti
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 11.3.2013 23:44:56
|
|
|
|
Pretty78
|
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 11.3.2013 23:44:59
|
|
|
|
Verolina
|
Treba mi Maslacak, a znala sam da ce da zbrise. Nece je biti pet dana
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 11.3.2013 23:45:07
|
|
|
|
Maraj
|
muz ce se razvesti od mene zbog danasnjeg dana ovo je strasno
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 11.3.2013 23:45:15
|
|
|
|
17 joka
|
svo slobodno vreme a imam ga dosta a ovih dana najvise
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 11.3.2013 23:45:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Danas. Ceo dan
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 11.3.2013 23:46:34
|
|
|
|
isidora88
|
danas sam ns rr od 9 ujutru cini mi se, pa vi racunajte koliko je to, ustajala sam od laptopa samo da jedem i piskim, mm je bio sa detetom ceo dan
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 11.3.2013 23:50:32
|
|
|
|
imperial
|
Skoro svakodnevno ulazim da vidim šta ima novo,ali ovih 5 dana će da bude ludilo,mislim da posle toga jedno deset dana neću da palim net uopšte
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 11.3.2013 23:52:55
|
|
|
|
17 joka
|
zarazile smo se
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 11.3.2013 23:53:02
|
|
|
|
Dada81
|
Sada bas redovno,tj.od kad sam prestala da radim,a danas nisam ni odlazila
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 12.3.2013 0:44:22
|
|
|
|
Leax
|
Ovakvo maratonsko prisustvo na netu nisam imala davnoo tako da -zarazila se i ja sa RR definitivno
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 12.3.2013 0:51:24
|
|
|
|
mama kukunka
|
ranije sam provodila mnogo vise vremena nego sada..
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 12.3.2013 0:54:53
|
|
|
|
zoća
|
počela sam da radim tako da samo po nekada utrčim da pozdravim dRRage ljude
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 12.3.2013 7:45:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Naletim vise puta tokom dana, ali sve ukupno mislim da nije duze od sat vremena
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 12.3.2013 7:56:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Ovih dana verovatno ću biti puuunooo na RR a običnim danima i ja navratim po nekoliko puta i vidimšta ima zanimljivo
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 26.7.2014 8:41:17
|
|
|
|
branki*
|
opet sam ovde svaki dan po ceo dan je ukljucen komp i stranica sa RR,pa pisem kad mogu,2-3 put u toku dana onako zasednem,pa pisem.sad i ne radim ,trudna sam,pa imam i vise vremena.bas volim RR
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 26.7.2014 10:03:34
|
|
|
|
NadaR
|
Puno manje nego sto bih htjela . Zaredala se ova cuda pa nikako da predahnem dusom.
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 26.7.2014 21:03:53
|
|
|
|
Torbica
|
Ujutro i uvece uglavnom, tokom dana na blic, kako kad, u proseku sat/dva dnevno. Ima dana kad zaginem i vise..
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 26.7.2014 23:18:25
|
|
|
|
SunFlower
|
Od kako sam trudna dolazim svakodnevno, nekad pisem a nekad ne, zavisi kako imam vremena. Uglavnom, mislim da dnevno provedem najvise 45 min, ajd nek bude i sat
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 27.7.2014 9:26:26
|
|
|
|
big mum
|
Oko 1h/dan.Nekad se ne prijavljujem već samo čitam recepte iz C KUHINJE
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 27.7.2014 10:07:26
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ovih dana verovatno ću biti puuunooo na RR a običnim danima i ja navratim po nekoliko puta i vidimšta ima zanimljivo isto :) kada sam trudna puno vise vremena provodim nego inace
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 28.7.2014 8:28:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ujutru dok pijem kaficu, malo preko dana dok D spava ali tad obicno i kuvam pa uglavnom na blic citam, a uvece dodjem samo opet da blicnem ako je mm budan onda se nas dvoje druzimo ako ne onda visim na rr dok mi se ne prispava hahaha... Zavisi od dana do dana. Dok je D spavala dva puta na dan mnogo vise sam bila na rr, al kad je lepo vreme i od kad spava jednom nemam kade. Plus lakse sad sve to nekako ide, prvo su mi trebali saveti o dojenju, pa o cvrstoj hrani pa ako se razboli i td, pa su mi mame na rr pomagale i savetovale sad kad sam uhodanija cini mi se kao da ni nemam problema kao u pocetku hahah pa mi ne trebaju saveti
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 8.1.2016 18:00:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Previse . Ali, lezanje i trudnoća cine svoje
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 8.1.2016 18:17:48
|
|
|
|
krin 40
|
ja sam od skoro na RR,od kada radimo na trecem detetu.Ali sam on line non stop.Najsasavije mi je to sto sam iscitala temu CRTICE od pocetka.Radovala sam se kao debil kada procitam da su zenice zabebile kao da se desava sada iako je objava iz 2012 ili 2013:-P
< Poruku je uredio krin 40 -- 8.1.2016 18:19:05 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?