Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 22:17:30
|
|
|
|
srecica_80
|
Ne nema nikog u perodici sa epil. Eeg, da li mislite na ctg glave, ako se to uopste tako zove?
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 22:17:34
|
|
|
|
Olga75
|
Srecice , evo tema koja bi mozda najvise odgovarala KLIK
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 22:19:05
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: srecica_80 Ne nema nikog u perodici sa epil. Eeg, da li mislite na ctg glave, ako se to uopste tako zove? epilepsija nije nasledna a eeg jeste snimak mozdanih talasa , pogledaj temu koju sam linkovala u svom predhodnom postu
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 22:19:06
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: srecica_80 Ne nema nikog u perodici sa epil. Eeg, da li mislite na ctg glave, ako se to uopste tako zove? Da, to je merenje frekvencije mozdanih talasa. Neurolog ce ti sve objasniti. Uradice mu skener glavice i eeg. Srecice, a koliko tvoj malecki ima? Ako je beba, njima se cesto pljuvacka zadrzi i zagusi ih i proizvedu identicne reakcije kao sto si ti opisala.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 22:19:33
|
|
|
|
srecica_80
|
Hvala, prelazim tamo
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 7.1.2013 2:57:30
|
|
|
|
17 joka
|
Srecice nadam se da ce ubrzo sve biti u redu, veliki
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 11.1.2013 17:22:27
|
|
|
|
Modessty
|
Bile smo juče na Dečijoj klinici u Nišu. Deca su se zaista obradovala poklonima, a i mamama se dopala akcija. ALi teško je zista podneti sve ono što vidiš i čuješ tamo. Nisam bila ni na jednom mestu koje sadrži toliko tuge, nade i osmeha u isto vreme! Htela bih da vam opišem sve ono što sam osetila,a li mislim da mi treba još malo vremena da u glavi sve sročim a da bude razumljivo za čitanje. Divim se deci na njihovoj snazi i iskrenim osmesima, divim se njihovim mamama na hrabrosti i izdržljivosti, divim se i lekarima i sestrama bolnice koji se svakodnvno trude da im pomognu koliko znaju i koliko mogu. A igračke su fenomenalne!
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 11.1.2013 17:31:39
|
|
|
|
17 joka
|
za sve njih zajedno Mod, mogu zamisliti sta si sve osetila znam taj osecaj radila sam u bolnici i znam koliko sam ljubavi imala za svako dete kao svoje a njihove majke su neizmerno grabre i divne za Dunju i Ringeraju na ovakvoj akciji i pomoci za sve nas koji smo ucestvovali da tim malim andjelima vratimo makar na kratko osmeh na lice
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 11.1.2013 17:47:56
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Mene kad su kontrolisali na epilep. Radili su mi samo EEG to je dovoljno,radila sam to u Decijoj u NS i na neurologiji u BG.Radila sam to cesto i svaki put je eeg bio dovoljan.
< Poruku je uredio vojvodjanka87 -- 11.1.2013 17:49:36 >
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 11.1.2013 22:47:15
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Bile smo juče na Dečijoj klinici u Nišu. Deca su se zaista obradovala poklonima, a i mamama se dopala akcija. ALi teško je zista podneti sve ono što vidiš i čuješ tamo. Nisam bila ni na jednom mestu koje sadrži toliko tuge, nade i osmeha u isto vreme! Htela bih da vam opišem sve ono što sam osetila,a li mislim da mi treba još malo vremena da u glavi sve sročim a da bude razumljivo za čitanje. Divim se deci na njihovoj snazi i iskrenim osmesima, divim se njihovim mamama na hrabrosti i izdržljivosti, divim se i lekarima i sestrama bolnice koji se svakodnvno trude da im pomognu koliko znaju i koliko mogu. A igračke su fenomenalne! Ja bih da se ti zahvalim i javno na pomoći, bila si sjajna!
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 11.1.2013 23:11:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo dečice: A on se douševio lutkicom u Barselinonom dresu .. On nije mogao da se odluči, na kraju je odabrao medu :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.1.2013 23:14:59 >
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 11.1.2013 23:15:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Samo da svi ozdrave!
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 11.1.2013 23:26:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Trebali bi smo sutra ujutru u 9 da budemo u Zujalici na 2 programu RTS-a (podela lutkica u Tiršovoj) A ako slučajno sada ne budemo, bićemo sledeće subote ..
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 11.1.2013 23:32:16
|
|
|
|
srecica_80
|
Videla sam slicice. Ova akcija je bas radjena s'ljubavlju. Mi smo na decijoj klinici za neurologiju. Uradili su mu EEG glave a u utorak skener. Ovaj nalaz je ok, pokazuje neke oscilacije ali ne u smeru epil. Bice ponovljen. Tako su mi objasnili. Jos jedan put se mom detetu desilo da izgubi svest u roku od nedelju dana. Pustili su nas preko vikenda kuci pa se vracamo. Ono tamo je tuga, mnogo bolesne dece, majke koje su van sebe.
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 11.1.2013 23:35:38
|
|
|
|
lesica
|
Draga,mila deca Moraju da ozdrave brzo,ne može drugačije
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 12.1.2013 0:48:50
|
|
|
|
Verolina
|
Mod, Dunja, ja sam odusevljena vama Deca ce ozdraviti! To prosto tako mora da bude. Mora!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 12.1.2013 9:30:30
|
|
|
|
boba 11
|
srecice sve najbolje da brzo ustanovite sta je i oporavite se od toga
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 12.1.2013 9:32:33
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Trebali bi smo sutra ujutru u 9 da budemo u Zujalici na 2 programu RTS-a (podela lutkica u Tiršovoj) A ako slučajno sada ne budemo, bićemo sledeće subote .. Izgleda da na RTS-u još odmaraju Pustili su reprizu neke stare Zujalice, nadam se da smo mi sledeće nedelje, ali ću ja svakako dobiti snimak naše emisije i okačiti ga na Ringeraju.
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 12.1.2013 9:35:43
|
|
|
|
jovana13
|
ja sam pustila,videh i ja da je neka repriza. Sad se Janja zagledala,nece da promenim
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 12.1.2013 9:39:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Neka je neka gleda, slatka je emisija
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 18.1.2013 21:21:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo nas na vestima TV Studia B - Ringeraja i Gram ljubavi :) KLIK
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 18.1.2013 21:27:44
|
|
|
|
lesica
|
Divno,divno,divno!
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 19.1.2013 13:22:47
|
|
|
|
Verolina
|
Pa ovo je divno. Bas je lepa reportaza. Dunja, zeno, ti si jako slatka
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 19.1.2013 15:38:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala Verka Nego,s ebi sam očajna ovde kada pričam, tako delujem umorno (a i jesam :(), moraću sledeći put da dobrooo našminkam oči. Sebi se baš nešto nisam dojmila
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 19.1.2013 16:12:31
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice ti si nasa zena zmaj, nas idol za reportazu divno
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?