Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 25.12.2012 9:59:40
|
|
|
|
Verolina
|
To je najmanje sto sam mogla da uradim, te se s toga osecam pomalo i krivom. Ali moja psihicka situacija je grozna i nisam u stanju nikoga da razveselim, inace bih isla s tobom i glumila stihove ja sam.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 25.12.2012 10:10:04
|
|
|
|
daca77
|
Verka, glavu gore da te ne prebijem...
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 25.12.2012 20:50:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Čula sam se danas sa direktorkom niške dečije klinike, dogovorile smo se da lutkice u Nišu delimo 9.1. ili 10.1., javiću vam tačan datum čim ga utanačimo. Znači, dolazimo i u Niš:)
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 25.12.2012 20:51:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Sutra smo u bolnici Olga Dedijer da i tamo obradujemo mališane.
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 25.12.2012 21:00:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Čula sam se danas sa direktorkom niške dečije klinike, dogovorile smo se da lutkice u Nišu delimo 9.1. ili 10.1., javiću vam tačan datum čim ga utanačimo. Znači, dolazimo i u Niš:) Vidimo se opet u Nišu Dunja, sama akcija je od početka predivna, toliko ljudi dobrog srca se odazvalo, toliko ljubavi je usađeno u svaku lutkicu... I taj mali osmeh na licima mališana izmamljen jednom jednostavnom igračkicom je sam po sebi dar nama koji smo odvojili malo svog vremena da napravimo lutkice. Moja želja je da ti mališani izađu iz bolnice sa još većim osmehom na licu i da se igraju sa drugarima na igralištu do mile volje
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 25.12.2012 21:02:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Tako je Ivančice
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 26.12.2012 10:13:44
|
|
|
|
Modessty
|
Želim im da ozdrave što pre, a njihovim roditeljima da imaju snage da se izbore sa svim što im se nadje na putu! Dunja nemam reči za tebe i Ringeraju i sve one koji su se potrudili da ovoj dečici podare osmeh! Obavezno vam se pridružujem u Nišu!
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 26.12.2012 10:15:59
|
|
|
|
Verolina
|
Mod, izvini sto te nisam ranije pohvalila, ali one cestitke su toliko lepe. Ja sam im se obradovala preko neta, a mogu tek da zamislim decije izraze lica. I lutkice takodje. Prelepe
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 26.12.2012 10:18:36
|
|
|
|
Modessty
|
Hvala Verka. Potrudiću se da uradim još koju za NIš. Jel smem one tvoje stihove da napišem "mojoj" dečici - tj rodjacima i drugarima kojima šaljemo čestitike i paketiće?
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 26.12.2012 10:23:42
|
|
|
|
Verolina
|
Moji stihovi su za svu decu i zdravu i bolesnu i onu koju poznajem i koju ne poznajem. I moja ljubav je takodje za svu decu, tako da ne moras ni da pitas!
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 26.12.2012 10:43:40
|
|
|
|
Modessty
|
Hvala Verka! Divna si!
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 2.1.2013 20:19:14
|
|
|
|
lesica
|
Dunja,kada ce biti RTS reportaza o Gramu ljubavi u Tirsovoj?
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 19:22:50
|
|
|
|
srecica_80
|
Razmisljala sam na kojoj temi ovo sa vama da podelim. U subotu je mom najmladjem sinu bilo jako lose. Doslo je do gubitka svesti. Od grcenja do totalnog opustanja misica, pogleda u jednu tacku i modrih usana. Odvelo smo ga kod pedijatra koji nas je uputio u Tirsovu. Dete je jako brzo doslo sebi da bi u Tirsovoj prepoznao lutkicu koju smo poklonili deci (patka sa tri paceta). Ja sam se skamenila sto od soka koji sam dozivela sa svojim detetom a sto od svih lutkica bas da naletimo na nasu. Ni jednu drugu nismo videli. Bila je na salteru cim se udje u bolnicu.
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 19:29:59
|
|
|
|
boba 11
|
Prvo sto mi je palo na pamet je da je to neka sudbina Zao mi je sto ste prosli kroz tako nesto sta je bilo malom jel sad dobro?
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 21:00:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Srećice, nadam se da je sin dobro
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 21:02:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Dunja,kada ce biti RTS reportaza o Gramu ljubavi u Tirsovoj? Trebalo bi 12.1. na drugom programu RTS-a u 9 h, emisija Zujalica
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 21:50:55
|
|
|
|
srecica_80
|
On jeste bolje, ali uzrok se ne zna. U Tirsovoj su ga pregledali, uradili krvnu sliku. Nalazi su ok. Om ima bronchitis i upalu usiju ali i krizu svesti. Kad prodju praznici vodimo ga kod neurologa. Mi smo kao na iglama. Ja sanjam sve i svasta. jednom recju mi smo pukli skroz. Na netu sam nasla da to moze da bude bezazleno a i ono najgore
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 21:52:09
|
|
|
|
srecica_80
|
I ja bih rekla sudbina
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 21:53:38
|
|
|
|
boba 11
|
nadam se da nije nista strasno
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 21:57:54
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: srecica_80 Razmisljala sam na kojoj temi ovo sa vama da podelim. U subotu je mom najmladjem sinu bilo jako lose. Doslo je do gubitka svesti. Od grcenja do totalnog opustanja misica, pogleda u jednu tacku i modrih usana. Srecice, je l' imao temperaturu? Meni ovo deluje kao fras.
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 22:07:13
|
|
|
|
srecica_80
|
ne nije imao. Nije bilo ni pene. To je ono sto me najvise brine. Malo su mu se usta uskrivila i vratio se u normalu. Sve je to jako kratko trajalo.
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 22:08:20
|
|
|
|
boba 11
|
Ne mora biti pene kod frasa moja cerka je prestala da dise i poplavela ali od temperature.
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 22:09:54
|
|
|
|
branki*
|
srecice,vidi da se uradi eeg.
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 22:11:03
|
|
|
|
srecica_80
|
Njemu je odmah izmerena temperatura jos u takvom stanju 36.6, srce je normalno radilo, puls je bio ok. Nama je Dom zdravlja preko puta kuce i doktor opste prakse ga je pregledao.
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 6.1.2013 22:13:45
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: srecica_80 ne nije imao. Nije bilo ni pene. To je ono sto me najvise brine. Malo su mu se usta uskrivila i vratio se u normalu. Sve je to jako kratko trajalo. Cuj, ako ima upalu srednjeg uha tecnost koja se tamo zadrzava je mozda pritisnula neki centar. Nemoj da se sekiras toliko. Modre usne i prsti su nesto o cemu sam ja ceto slusala kad su deca u pitanju, konvulzije takodje. Nikada nijedna prica nije imala nesto lose i tragicno. Takodje, moraju mu ispitati potencijalan epi napad. Je l' imate nekoga sa epilepsijom u porodici? Ali ono na sta ja tipujem je uho. Uho je zeznuta stvar jer je u direktnom kontaktu sa mozgom. Nije nista smrtonosno ni opasno, ali moze da izazove reakcije zbog kojih se roditelji pogube. Evo jedan zagrljaj za tebe i da nam uskoro javis kako je sve ok
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?