Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 7:18:50
|
|
|
|
vikiveki
|
Mod čestitke su predivne jesu li unutra stihovi koje je napisala Verolina? A zeka je toliko sladak :) prosto mami na zagrljaj Sjajna ideja,kako samo grli šargarepu E sad možda i nije šangarepa ali je lepo...svaka čast
< Poruku je uredio vikiveki -- 14.12.2012 7:22:30 >
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 10:37:39
|
|
|
|
Modessty
|
to je kao vrećica sa poklonima. Ali liči na šargarepu U čestitkama su Verolinini stihovi. Nadam se da ću napraviti još neku.
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 10:38:42
|
|
|
|
mati
|
Meni fali vatelina, juce sam napravila jos jednog kao crva i imam tri kese materijala ali mi vatelin nestao, mislim povadih iz svih nasih mecica. A u galeriji ga opet nema moj totoro i onaj "lepsi" klovn. Mod cestitke su super, ali stvarno su dobre.
< Poruku je uredio mati -- 14.12.2012 10:40:22 >
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 10:42:07
|
|
|
|
Modessty
|
mati hvala. dolaziš popodne na druženje?
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 10:48:45
|
|
|
|
Jole84
|
Mod divne su čestitke mada su uživo još lepše!
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 14:42:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mati Meni fali vatelina, juce sam napravila jos jednog kao crva i imam tri kese materijala ali mi vatelin nestao, mislim povadih iz svih nasih mecica. Mod cestitke su super, ali stvarno su dobre. Ja sam preklala jastuke Mod, čestitke su pre-di-vne
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 15:44:35
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: mati Meni fali vatelina, juce sam napravila jos jednog kao crva i imam tri kese materijala ali mi vatelin nestao, mislim povadih iz svih nasih mecica. Mod cestitke su super, ali stvarno su dobre. Ja sam preklala jastuke Ma i ja vadila iz svega sto mi palo pod ruku, tek samo vidis kkako medi visi glava ili kuca nema sapu. A jastuci su nam knap puni.
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 22:38:37
|
|
|
|
lesica
|
Taaadaa! Evo ga deo
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 14.12.2012 22:48:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Lesice pa ti ih samo štancuješ Čarape su čudo! BRAVO!
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 15.12.2012 11:04:30
|
|
|
|
17 joka
|
Mod,Lasice,Ivanka prelepo je zaista
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 15.12.2012 15:25:43
|
|
|
|
vikiveki
|
Lesice RR ostala sam bez teksta lutkice su ti zaista predivne . Neznam čime se baviš ali svakako bi mogla da praviš lutkice imaš smisla za to
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 15.12.2012 17:52:51
|
|
|
|
marince1
|
Lesice svaka cast
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 15.12.2012 19:05:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Nišlijke, zvali me i sa niške TV i sa Kopernikusa da dođem uskoro za snimanje u niškoj bolnici, povodom predaje igračaka Grama ljubavi mališanima u bolnici, tako da ako sve organizujem i dođem, možemo svi zajedno da predamo (vi Nišlijke koje ste pravile lutkice). Lutkice za sada ostaju kod Modessty, takav je dogovor, dok sve ne dogovorimo, a nadam se da hoćemo i da dolazim
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 15.12.2012 19:07:18
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Nišlijke, zvali me i sa niške TV i sa Kopernikusa da dođem uskoro za snimanje u niškoj bolnici, povodom predaje igračaka Grama ljubavi mališanima u bolnici, tako da ako sve organizujem i dođem, možemo svi zajedno da predamo (vi Nišlijke koje ste pravile lutkice). Lutkice za sada ostaju kod Modessty, takav je dogovor, dok sve ne dogovorimo, a nadam se da hoćemo i da dolazim
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 15.12.2012 19:38:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Nišlijke, zvali me i sa niške TV i sa Kopernikusa da dođem uskoro za snimanje u niškoj bolnici, povodom predaje igračaka Grama ljubavi mališanima u bolnici, tako da ako sve organizujem i dođem, možemo svi zajedno da predamo (vi Nišlijke koje ste pravile lutkice). Lutkice za sada ostaju kod Modessty, takav je dogovor, dok sve ne dogovorimo, a nadam se da hoćemo i da dolazim To se podrazumeva
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 15.12.2012 21:03:33
|
|
|
|
Modessty
|
Lesice no comment! Svaka čast! Dunja čekamo te nestrpljivo
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 16.12.2012 16:57:41
|
|
|
|
srecica_80
|
Lutkice su predivne. Svaka cast
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 17.12.2012 0:29:15
|
|
|
|
ikacc
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Nišlijke, zvali me i sa niške TV i sa Kopernikusa da dođem uskoro za snimanje u niškoj bolnici, povodom predaje igračaka Grama ljubavi mališanima u bolnici, tako da ako sve organizujem i dođem, možemo svi zajedno da predamo (vi Nišlijke koje ste pravile lutkice). Lutkice za sada ostaju kod Modessty, takav je dogovor, dok sve ne dogovorimo, a nadam se da hoćemo i da dolazim Bravo bravooo...
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 17.12.2012 0:33:50
|
|
|
|
ikacc
|
bravo Mod za cestitke i zeku Bravo Ivanka za Sneskice..divni su
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 17.12.2012 0:36:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala Ikacc
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 17.12.2012 15:21:48
|
|
|
|
marince1
|
Evo nase lutkice
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 19.12.2012 23:51:37
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi znači sutra da očekujemo kurirsku službu da preuzmu lutkice
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 20.12.2012 0:11:45
|
|
|
|
Modessty
|
Dunja šta ima novo za Niš? Kada se predaju lutkice?
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 20.12.2012 9:53:55
|
|
|
|
boba 11
|
Poslato upravo bio kurir
|
|
|
|
RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.! 20.12.2012 10:01:53
|
|
|
|
srecica_80
|
Kurir je upravo otisao. Covek me je nasmejao, trazio je privatan vrtic Snezane Petrovic
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?