Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.6.2017 1:17:04
|
|
|
|
Andrea W
|
Da li si ti nekad probao svoju spermu?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.6.2017 8:17:11
|
|
|
|
Belgrade1976
|
Nisam..Poenta pitanja je čisto radzonalost ili..?
< Poruku je uredio Belgrade1976 -- 13.6.2017 8:26:45 >
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.6.2017 8:38:18
|
|
|
|
Sandricak
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Pusti ti to nego odgovori na pitanje Ja sam za opciju da se ne guta... gadno mi je brate... i ne volim to ustima uopste... ima drugih mesta sto rece momak koji se pridruzio u nekom postu iznad...
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.6.2017 8:42:37
|
|
|
|
Belgrade1976
|
IZVORNA PORUKA: Sandricak IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Pusti ti to nego odgovori na pitanje Ja sam za opciju da se ne guta... gadno mi je brate... i ne volim to ustima uopste... ima drugih mesta sto rece momak koji se pridruzio u nekom postu iznad... Upravo tako..Haha,jel' i ovo u potpisu u skladu sa temom ili slučajnost?.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.6.2017 15:12:07
|
|
|
|
Andrea W
|
IZVORNA PORUKA: Belgrade1976 Nisam..Poenta pitanja je čisto radzonalost ili..? Da, zanimalo me da li znas kakav joj je ukus. Poznajem neke muskarce koji su probali, nijedan nije odusevljen, ali nisu reagovali sa gadjenjem,
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.6.2017 15:14:31
|
|
|
|
Belgrade1976
|
Ma ne,niti ću ikada..Ne vidim zašto bi me to zanimalo.. Po rečima nekih od mojih bivših devojaka ( a i moje žene :) ) slatka je pa ću im verovati na reč.. Verovatno jer volim slatko,ne pušim,retko pijem alkohol..:)
< Poruku je uredio Belgrade1976 -- 13.6.2017 15:17:22 >
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.6.2017 15:23:05
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ahaha obozavam rr za vreme nagradnih igara . Ako neka guta,eto joj ga vid kontracepcije.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 13.6.2017 20:39:46
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Masnice
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.7.2017 17:02:03
|
|
|
|
Momak24
|
Sve zavisi od tacke gledista,neki to vole a neki ne,ja volim kada se sagnem da nekoj zeni ugodim,i nemam nista protiv da ona ispusti svoje ukusne sokove po mom licu,ali ako ona to voli i zele da ja uradim njoj onda nemam nista protiv... :D
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 1.12.2017 11:42:21
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Ahaha obozavam rr za vreme nagradnih igara . Ako neka guta,eto joj ga vid kontracepcije. Obozavam te, znas :*
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 1.12.2017 18:24:15
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ova tema mi je tako fuj. Nisam lazni moralista ali pitanje je...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 4.3.2018 20:26:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Srecko, zasto fuj? Sta je pitanje? Nemam nista protiv gutanja. Sve su to normalne stvari
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 4.3.2018 20:28:26
|
|
|
|
mama Jo
|
😂😂
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.3.2018 0:24:31
|
|
|
|
Andrea W
|
Da dodam na ovu temu - kombinacija ananasa i kajsije marelice iz konzerve, daju savrsen ukus! Bila sam do skoro vise protiv, nego za, mada nisam nikad bila gadljiva, ali sad sam skroz promenila misljenje. Dan-dva pre seksa mora da konzumira ove dve vocke, naravno bez luka za veceru islicnih stvari i uzitak je zagarantovan!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 27.3.2018 22:02:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Oralni sex da, gutanje ne.. jednom mi je prsnulo u oko, žene moje, mislila sam da sam oslepela kako to pečeeeee!! IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ana, izvini, ali crkoh od smeha. Jesi isla odmah da ispiras? Naravno ali slaba valjda, trebalo mi je sat vremena da dođem sebi bože kad se setim
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 27.3.2018 22:07:04
|
|
|
|
veselicaa
|
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 27.3.2018 22:18:16
|
|
|
|
lesica
|
A antidepresivno dejstvo, to ništa... Ccccc
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 27.3.2018 22:19:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Sjajni saveti
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 27.3.2018 22:49:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha Ivana
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 27.3.2018 23:25:01
|
|
|
|
Sarav
|
Ana, i ja sam imala situaciju sa okom znači momentalno smo počeli da pretražujemo frižider da nađem neke kapi za oči
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.3.2018 6:51:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
znate ono kad se bas mora da se ne napravi nered pa da moram da perem i ribam jos posle a ovako dobro i za zube
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 28.3.2018 11:37:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Sarav, onda me potpuno razumeš Ljišo hahaha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 2.5.2018 15:29:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Zavisi sta je jeo 😂
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 25.10.2018 22:58:13
|
|
|
|
Olga75
|
Kao što rekoh, neee me meni prihvatljiv, slm ja da ga jurim da se sad tu nešto ishrani da to ima neki ukus koji će da bude meni prihvatljiv. Bolje ne, zna se šta gde ide i šlus oko toga a i vreme je da se tema malo podignucne
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 25.10.2018 22:59:37
|
|
|
|
jess021
|
Olga, otkud tebe posle 100 god😊
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?