Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 21:19:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E treba i penis po nekad u usta. Valjda moram da lepo ispitam ono sto ulazi u mene.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 21:19:58
|
|
|
|
branki*
|
Lele,ovo teska filozofija ispade Ja sam mislila da vecina guta
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 21:20:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Misu, pa nije samo zbog ruke
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 21:22:26
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Misu, pa nije samo zbog ruke Pa dobro, i oni zviz na brzinu od dole u gore radovi...ovo je nekako laksa varijanta, barem ne izlomis vrat
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 21:28:28
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Misu draga,ovo je ono lupi, pa ostani ziv no sikiriki. Khalesi sta se vadis, malopre rece da mirisises kad te prska
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 21:50:19
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Pa pomirisem uvek pre nego stavim u usta. Kako inace znas da je nesto pokvareno Tacno sam znala odakle da krenem... Znaci ovako, pomirises pa ako smrdi na pokvareno ne stavljas u ista. A ako mirise na palacinke onda stavljas u usta i gutas krem od palacinke!? Jesam dobro shvatila?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 21:57:54
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Khaleesi Pa pomirisem uvek pre nego stavim u usta. Kako inace znas da je nesto pokvareno Tacno sam znala odakle da krenem... Znaci ovako, pomirises pa ako smrdi na pokvareno ne stavljas u ista. A ako mirise na palacinke onda stavljas u usta i gutas krem od palacinke!? Jesam dobro shvatila? 😂😂😂e izgleda da je taj rad, bas taj😂
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 21:59:00
|
|
|
|
bubulence
|
Sto volEm kad sam pametna pa odmah sve shvatim
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 22:01:05
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Sta bi mi bez tebe ❤ još vocni preliv kad se doda, idealno.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 22:03:00
|
|
|
|
bubulence
|
Ali da ne mirise na prokislo voce . Neke vocke budu cudne i onda mislis da je prokislo pa ostanes gladan
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 22:08:34
|
|
|
|
suzi kju
|
Ahahahhahahahhahahha pa vidi niste normalne, smejem se ko luda već desetak minuta. Khaleesi stvarno si hit, napravila si totalnu pometnju s probanjem, mirisanjem, gutanjem i ne gutanjem. Šta tu ima da se proba i miriše
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 22:08:50
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ajd moze i tako kako si rekla neka ti bude
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 22:11:42
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Ahahahhahahahhahahha pa vidi niste normalne, smejem se ko luda već desetak minuta. Khaleesi stvarno si hit, napravila si totalnu pometnju s probanjem, mirisanjem, gutanjem i ne gutanjem. Šta tu ima da se proba i miriše Hahaha Suzi prskanje su zaboravila.😂😂😂
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 22:16:09
|
|
|
|
mali_mis
|
Probanje, mirisanje, gutanje i prskanje...covece Suzi, smejanje je zdravo
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 22:16:35
|
|
|
|
suzi kju
|
Najbitniju stvar zaboravih. Ali palačinke I kondomi sa ukusom
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 22:39:09
|
|
|
|
emicaa
|
Da se i ja izjasnim,probala,nemam nista protiv. Imam jednog ludog druga,u mladosti smo sve pricali jedno drugom.Dolazi jednom i kaze mi da je pio sok od jagode,mirisace mu sperma na jahodu.Umalo da mu tad reknem da volim jagode.Boze me sacuvaj
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 22:44:26
|
|
|
|
jess021
|
Joj Khalesi svaka cast na iskrenosti. Vidim sve ostale fine, sve se femkaju kao da nisu nikad
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 22:46:38
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Hahaha ja gutala nisam, što rece Eca,mlade smo , ima vremena za palacinke alii dosta gutacica imamo na rr😂😂😂 wauuu...
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 22:49:50
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Joj Khalesi svaka cast na iskrenosti. Vidim sve ostale fine, sve se femkaju kao da nisu nikad Nije fora da li si probala ili ne, nego da li gutas ili ne. A ti jess?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 22:59:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Nisam niti cu, gadljiv sam tip. Al ste lude skroz hahah
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 23:03:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Hahahha niste normalne,vristiiim od smeha I ja kao Dijana
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 23:05:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Oralni sex da, gutanje ne.. jednom mi je prsnulo u oko, žene moje, mislila sam da sam oslepela kako to pečeeeee!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 23:06:34
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jess sta da ti kazem... nista spec nisam izmislila ... Samo sto je zanimljiva tema pa ajd da prokomentarisem Samo sto se pravimo fine
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 23:08:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Joj Ana Khalesi ti si izgleda najbolje docarala pa je zanimljivo svima
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 26.10.2016 23:12:27
|
|
|
|
Khaleesi
|
Divna si Ana, sad ce malo tebe da zezaju... Veselice samo da je zanimljivo i da se pise...
< Poruku je uredio Khaleesi -- 26.10.2016 23:19:27 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?