|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lak za nokte
17.4.2012 14:03:08   
Anoniman
Ne znam ništa o trajnom laku. Meni samo lepo izgledaju Minini nokti! user posted image

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 276
17.4.2012 14:04:32   
minna
Bas lepo izgledaju i Minini i Nedjini, sad jos samo da mi jave razliku i videcu sta cuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 277
17.4.2012 14:11:29   
Anoniman
Kad budeš skidala gel, nokti će biti oštećeni. 

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 278
17.4.2012 14:39:16   
PoisonEve
Ja sam citava dva puta pokusala da nadogradim nokte i prvi put sam izdrzala nedelju dana dok su pri drugom pokusaju sati bili u pitanjuuser posted image
Odgovara mi duzina kao sto su Jecini nokti, nista preko toga ne trpim.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 279
17.4.2012 15:11:46   
tanjica85
meni su se ranije jako ostecivali noktili, ali od kad sam promenila salon nemam tih problema. devojka koja mi radi je fenomenalna, precixna, pedantna.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 280
17.4.2012 15:51:45   
Jeca*
Ovo su moji nokti, nisu nadogradjeni user posted image  nekad sam imala duge duge, a od kako sam se porodila i svakodnevno ih sekla "do korena" sad uopste vise ne mogu da ih pustim da budu bas dugi, a da se ne listaju. Porastu do pola cm plafon

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 281
24.4.2012 13:33:26   
Anoniman
u cetvrtak cu raditi trajni na rukama i nogama pa cu javiti utiske user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 282
24.4.2012 13:34:38   
minna
u cemu je na kraju razlika izmedju gela i trajnog laka hoce mi neko resiti misterijuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 283
24.4.2012 13:34:50   
minavb
Jel ideš tamo?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 284
24.4.2012 13:35:00   
Anoniman
pa javicu ti u cetvrtak user posted image
tamo tamo user posted image

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 285
24.4.2012 13:35:33   
minavb
IZVORNA PORUKA: minna

u cemu je na kraju razlika izmedju gela i trajnog laka hoce mi neko resiti misterijuuser posted image

Gel je bezboji, lak ima boju. Lampe su drugačije.

Ribizlo, uživaj user posted image

< Poruku je uredio minavb -- 24.4.2012 13:36:08 >

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 286
24.4.2012 13:38:23   
minna

IZVORNA PORUKA: minavb

a jel onda lak manje unistava nokte? a trajanje je verovatno podjednako, mislim dok ne izraste nokat pa moras na korekciju jel?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 287
24.4.2012 13:39:29   
Anoniman

mislicu o tome kako je ta turpija dodirivala i tvoje nokte user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 288
24.4.2012 13:42:48   
minavb

IZVORNA PORUKA: ribizla

mislicu o tome kako je ta turpija dodirivala i tvoje nokte user posted image user posted image

Ah user posted image
Radi ona i depilaciju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 289
24.4.2012 13:43:45   
minavb

a jel onda lak manje unistava nokte? a trajanje je verovatno podjednako, mislim dok ne izraste nokat pa moras na korekciju jel?

Isti đavo. Ovo se isto struže i turpija sa nokta kad se skida. Trajanje 3 nedelje, bar ja toliko izdržim.

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 290
24.4.2012 13:46:01   
viking
Aj da vas pitam, jesam li ja jedina kojoj se OPI oguli posle 2-3 sata?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 291
24.4.2012 13:47:36   
minna
Hvala Mina

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 292
24.4.2012 13:48:13   
minavb
Evo i mene. Namažem ga popodne, do uveće je već iskrzan i sa strana počinje da se ljušti. Pitala sam ovu malu što mi radi nokte zašto se to dešava, kaže da moram da mažem spec OPI podlogu, pa dva sloja laka, pa spec OPI finiš, da bi trajao duže. Nemam aja vremena za to.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 293
24.4.2012 13:52:21   
*Alexx*

Evo i mene. Namažem ga popodne, do uveće je već iskrzan i sa strana počinje da se ljušti. Pitala sam ovu malu što mi radi nokte zašto se to dešava, kaže da moram da mažem spec OPI podlogu, pa dva sloja laka, pa spec OPI finiš, da bi trajao duže. Nemam aja vremena za to.

ja radila celu tu tiradu i nakon dan-dva se već skinulo sa vrha nokta. Pritom nit perem sudove, nit perem veš ručno...

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 294
24.4.2012 13:54:25   
viking
E, lakše mi je što nisam jedina. Mislila sam da sam totalni debil koji ni lak ne ume da namaže. Čitala sam po forumima da devojkama traje nedeljama, a meni ni jedno popodne.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 295
24.4.2012 13:56:19   
minavb
Lažu user posted image user posted image
Kad vidim da mi se glui lak, onda dodatno glođem nokte i ogulim i njih sa prsta. Ovaj trajni lak mi je stvarno spas, a preko njega uvek nešto može da se premaže.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 296
24.4.2012 13:56:58   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: viking RR

E, lakše mi je što nisam jedina. Mislila sam da sam totalni debil koji ni lak ne ume da namaže. Čitala sam po forumima da devojkama traje nedeljama, a meni ni jedno popodne.

Ma kome traje nedeljama?! Nema šanse!

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 297
9.5.2012 22:11:29   
Anoniman
Uradila sam onaj trajni i istina je da se ne skida , ostane i sjaj a oprala sam tonu sudova , cak ribala cetkicom Petrine sandalice i slicno - nista , osim sto sam odsekla delic nokta sa palca al to nije do njih user posted image
Jedino sto mi nokti jako brzo rastu , sacekacu jos nedelju dana pa cu ici ponovo .

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 298
9.5.2012 22:12:58   
Anoniman
A kad si radila?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 299
9.5.2012 22:15:47   
Anoniman
26og

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lek iz bašte: 7 biljaka za rane uboje, pos...
Boravak u prirodi, na svežem vazduhu, preporučljiv je i nezamenljiv saveznik ljudskom zdravlju. Međutim, ima on i svoju ...
Kika Woo - heklane torbe
Kika Woo je unikatni srpski brand heklanih torbi. Brand koji je nastao i raste iz ljubavi prema ručnom radu. Ono što ga ...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here