|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lak za nokte
13.7.2012 22:16:07   
Anoniman
1500 je pedkir i to li samo to? Samo ruke ili i ruke i noge?

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 326
13.7.2012 22:17:30   
New Mom
Ne otpada nimalo. Meni taj bezbojni trajao mesec dana, pretpostavljam da u boji ide nešto manje (kažu oko 3 nedelje).
Nokti izgledaju uredno, sređeno. Meni se sviđa.
Jeste skuplje (vezovatno još negde rade po gradu, ali ja navikla kod njih za sve), ali nema zezanja sa nekoliko slojeva gela plus lampe itd. I niko ti ne stanjuje nokte, nema oštećenja kad se skine.

Samo to. Kažem, skupo je. Pedikir je 1500 plus još 1500 taj lak. Aluna je skupa inače. Koliko je manikir sam ne znam, ali kontam da i za ruke lak je 1500 dinara (lak je lak).

Imaju sajt, pogledaj, tu imaš kontakt telefone, pa pozovi, vidi. Nokte navodno najbolje rade ovde kod Daltona, mada kod "glavnih" kod DIF-a sigurno nećeš pogrešiti.

< Poruku je uredio New Mom -- 13.7.2012 22:19:48 >

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 327
13.7.2012 22:34:45   
Anoniman
Joj, bas mi je puno to... videcu. Hvala ti.

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 328
13.7.2012 22:38:45   
Anoniman
svasta , ovde na vracaru je 1600 trajni za ruke i noge , 1000 manikir , ne znam sto se tako frljaju sa cenama u tom salonu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 329
23.7.2012 8:09:23   
jovana jojo

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ne otpada nimalo. Meni taj bezbojni trajao mesec dana, pretpostavljam da u boji ide nešto manje (kažu oko 3 nedelje).
Nokti izgledaju uredno, sređeno. Meni se sviđa.
Jeste skuplje (vezovatno još negde rade po gradu, ali ja navikla kod njih za sve), ali nema zezanja sa nekoliko slojeva gela plus lampe itd. I niko ti ne stanjuje nokte, nema oštećenja kad se skine.

Samo to. Kažem, skupo je. Pedikir je 1500 plus još 1500 taj lak. Aluna je skupa inače. Koliko je manikir sam ne znam, ali kontam da i za ruke lak je 1500 dinara (lak je lak).

Imaju sajt, pogledaj, tu imaš kontakt telefone, pa pozovi, vidi. Nokte navodno najbolje rade ovde kod Daltona, mada kod "glavnih" kod DIF-a sigurno nećeš pogrešiti.

Čini mi se da su baš skupi

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 330
23.7.2012 8:11:24   
mala buba
placam oko 1000,pa do 1700 za nokte. zavisi sta radim. Samo zastita, ili samo lak je oko 1000

Lako mi je s nemirom,
ne mogu da umirim mir.

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 331
14.9.2012 21:29:14   
Anoniman
Evo kako sad izgledaju moji nokti
user posted image
A evo šta smo isprobavali, tj drugarica, koja mi inače radi nokte, je izrazila želju da pokuša da izlije najduži mogući nokat, uuuužasuser posted image
user posted image

(odgovor članu mala buba)
  Direktna veza do poruke: 332
15.9.2012 15:56:32   
liliana
Nedjo, nokti su ti prelepi!
A "najduži nokat" je vrh!!! Treba i meni jedan takav!!!user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 333
16.9.2012 12:26:51   
Anoniman
Hvala Liliuser posted image Bila sam u iskušenju da ostavim taj srednji, da se bolji vidi kad nekome pokažem prstuser posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 334
16.9.2012 12:32:27   
Ana RR
prelepi su, Nedjo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 335
16.9.2012 12:42:12   
Ana RR
Nedjo, je l' to trajni french na tvojim noktima ili su izliveni?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 336
16.9.2012 12:58:26   
Anoniman
Moji nokti ojačani gelom, pa onda taj gel za frenč, ne razumem se ja mnogo u touser posted image

< Poruku je uredio Nedja RR -- 16.9.2012 12:59:46 >

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 337
29.9.2012 16:15:40   
Milica cica
user posted image

Moji su sad ovakvi, mnogo su moćniuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 338
29.9.2012 16:18:16   
Mery78
uuuuuuu mrnjau...macko user posted image user posted image

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 339
29.9.2012 16:24:13   
Lu
Ko je imao problem listanja noktiju, koji lak stvarno pomaže?

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Mery78)
Direktna veza do poruke: 340
29.9.2012 16:26:17   
Ares *
Sa ovolikim noktima mozes samo da budes vestica user posted image

(odgovor članu Mery78)
Direktna veza do poruke: 341
29.9.2012 16:27:56   
Ares *
Mislim na cicu user posted image

(odgovor članu Ares *)
Direktna veza do poruke: 342
29.9.2012 16:34:11   
Mery78
Lu, s obzirom da sam frizerka a imam extra duge nokte bez gela i bilo cega, od vode se listaju ali uvece pre tusiranja jedno pola sata, trljaj ih crnim lukom, nije sala veruj da je tao i videces kako ce bolji biti

(odgovor članu Ares *)
Direktna veza do poruke: 343
29.9.2012 17:55:58   
kurbla
Jesu li to sad u modi crni nokti?user posted image

(odgovor članu Mery78)
Direktna veza do poruke: 344
29.9.2012 18:04:53   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: Ares *

Sa ovolikim noktima mozes samo da budes vestica user posted image

Zasto?user posted image

(odgovor članu Ares *)
Direktna veza do poruke: 345
29.9.2012 18:07:45   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: kurbla

Jesu li to sad u modi crni nokti?user posted image

jesu,ja obično imam roze,ovo je malo za promenuuser posted image

(odgovor članu kurbla)
Direktna veza do poruke: 346
29.9.2012 18:25:48   
Yula
Jao, kakva je danas retkost videti lepe prirodne nokte, sve one lopate vestacke od nadogradnje.

Ja ne mogu da pustim nokte jer imam puno obaveza oko detenceta, svog bi ga izgrebala, a i mnogo posla po stanu, standardih, pa su uglavnom za sada kratki.

Pre nekog vremena kupim neki Rimel lak za nokte, posaljem i sestri i obe smo odusevljene! Pazite kada stoji na noktima danima i ne spada, a ja dnevno operem gomilu sudova jer sve bebine obroke ja pripremam + nase. Na kraju moras da ga skines jer je nokat izrastao. Zove se Rimmel lycra Pro i na njemu stoji da je postojan i do 10 dana.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 347
29.9.2012 18:37:20   
Milica cica
sve zavisi ko šta voli,ja jako volim duge nokte i lepi su mi svaki na svoj načinuser posted image

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 348
29.9.2012 18:47:49   
Yula
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Evo kako sad izgledaju moji nokti
user posted image
...............

Ne mogu da verujem da ovako dobro sada rade vestake? Definitivno su ovde u Parizu totalno zaostali po pitanju svega, a smatra se gradom mode. Doduse, ja sam bas daaavno radila nadogradnju ovde, ali znam kada sam u SRB isla na korekciju, zena mi odradila ekstra, milion puta bolje nego ovde.

Ma, sta me i cudi, u SRB je svaka susa imala nadogradnju kose kada su ovde po najboljim frizerskim salonima tek obucavali radnike kako to da rade, na kraju to nije zazivelo i moja drugarica pre neku godinu krene sa tim i sada je njihov salon br.1 u celoj FR za nadogradnju kose, dolazi joj i Kejt Mos i mnoge poznate licnosti, a nasa cura.

< Poruku je uredio Yula -- 29.9.2012 18:49:40 >

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 349
29.9.2012 19:23:44   
Anoniman
Yula, ovo nisu veštaci, ovo su moji nokti - moja duzina nokta, i onda preko nokta izliven gel taaaanko da nokat bude ojačan, skoro pa su neuništivi. Jedan sam odvalila, bolelo je stravično, ako se zagledaš na slici vidi se da je za mrvicu drukčiji od ostalih, srednji na levoj, tj ovoj donjoj ruciuser posted image Ali razlika je i uzivo jedva vidljiva. Pritom mi kaze ta drugarica koja mi radi nokte da su svuda u evropi preskupi, da su u Švajcarskoj i po 100-150 evra, a kod nas 1000 dinarauser posted image

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lek iz bašte: 7 biljaka za rane uboje, pos...
Boravak u prirodi, na svežem vazduhu, preporučljiv je i nezamenljiv saveznik ljudskom zdravlju. Međutim, ima on i svoju ...
BRAGE modna kolekcija - ženstvenost koja i...
U Brage modnoj kući, uz veliki broj modela i dezena spremni su da odgovore na svaki izazov, svaku potrebu ili želju kupc...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here