|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lak za nokte
6.4.2012 9:24:38   
Anoniman
Ja i dalje oporavljam nokte. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 251
6.4.2012 9:24:43   
minavb
user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 252
6.4.2012 9:26:31   
Anoniman
Meni to izgleda kao crveno, nisi rekla rozo?
Moji su predugački za crveni gel, možda ću neki frenč u boji i neku sličicu, mada mene to malo smara, brzo mi dosadi. Imam još 15 minuta da razmislimuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 253
6.4.2012 9:27:56   
minavb
Roze, da, onako čudno roze, ko ciklama. Buđavo mi svetlo u kancelariji a koleginica me čudno gleda što slikam nokte.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 254
6.4.2012 9:29:27   
Anoniman
user posted image Jako su lepi, i super je dužinauser posted image Uslikaću moje kad se vratim ako se ne odlučim za frenč.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 255
6.4.2012 9:30:53   
minavb
Žene i nokti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 256
6.4.2012 11:10:28   
Anoniman
I stvarno se nista ne skida ? Ja puno perem sudove i ribam decu ..
I gde si radila ? Moja kozmeticarka to ne radi , radi samo one vestacke nokte gelove ne znam ni ja sta su ..

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 257
6.4.2012 11:15:46   
Anoniman
EXTRA SU, mina! user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 258
7.4.2012 20:03:21   
Anoniman
Evo ih moji, zaboravila sam juče da okačim
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 259
7.4.2012 20:07:33   
Alexis79
Joj bubamare ...ja obozavam bubamare.
Predivno

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 260
7.4.2012 20:08:32   
minavb
Jao divni su, sami bih ja sebi oko iskopala sa tolikim noktima. user posted image
Ribizlo, sad sam prekomobilnog, ali mogu da ti javim gde sam radila nokte ako te zanima. Pusti sms. nista se ne skida, stoji lak sta god da radis.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 261
7.4.2012 20:09:39   
dunja RR
Ovo je moja omiljena boja user posted image
IZVORNA PORUKA: minavb

Roze, da, onako čudno roze, ko ciklama. Buđavo mi svetlo u kancelariji a koleginica me čudno gleda što slikam nokte.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 262
7.4.2012 21:26:05   
Anoniman
Hvalauser posted image Mina, to je skraćena verzija, bili su baš predugački, sa ovom dužinom se super snalazim. Meni ova devojka radi matirane (na slici se malo sjaje ali to je neka tečnost koju ona namaže kad završi, mislim da je ulje), i ništa se ne vidi kad izrastu, identični su kao moj prirodni nokatuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 263
7.4.2012 22:13:26   
marija32
Nedjo, ja ne volim preterano duge nokte, ali su tvoji bajniiiii, jesu vestacki ili prirodni, ne vidi se razlikauser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 264
7.4.2012 22:20:54   
Anoniman
AU koliki su ti nokti! user posted image

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 265
7.4.2012 22:24:33   
Sanjica26 RR
Bas su vam divni nokti.user posted image Ja sam moje skratila, jer nisam imala kad da idem kod kozmeticara..ali cekam da mi porastu. Moram lepo da ispitam kozmeticarku i da uradim najbolje sto ce mojim noktima odgovarati.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 266
7.4.2012 22:44:15   
Anoniman
Marija, prirodni su, ali ojačani gelom. Svake 3-4 nedelje odem, uradim trajni frenč, i bukvalno ih ni ne pogledam do sledećeg puta, nema lakova, nema turpije, a neuništivi su, stvarno sam prezadovoljna.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 267
9.4.2012 10:49:17   
tanjica85
nedjo,slazem se. ja radim isto. ne mogu da se petljam da ih mazem lakovima, nemam vremena. ojacam ih gelom i mirna sam.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 268
12.4.2012 11:48:27   
Jeca*
moji nokti...koliko uspe da ostane od noktiju nakon manikira, a uz stalno pranje sudova, kuvanje, sredjivanje kuce...user posted image user posted image

user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 269
12.4.2012 11:57:57   
*Alexx*
Jeco, super su! Je li to gel, ili samo tvoji nokti?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 270
12.4.2012 18:50:52   
Figaro88
Jole nokti su ti super,ja volim tako kratke,ne snalazim se bas najbolje sa dugim,ali to je sve stvar navike.Ja obozavam zute,plave,zelene i sl lakove,imam ih uzasno puno,ali ponekad mi bezveze da ih stavim,nakako su mi za tinejdzereuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 271
14.4.2012 18:07:48   
Lu
IZVORNA PORUKA: viking RR

Jedino nam ostaje da naručimo kad neko bude dolazio iz inostranstva... Ja idem početkom marta u Budimpeštu, Bratislavu i Beč, nadam se da ću naći tamo. A pitaću i drugaricu iz Zagreba, ona je imala takve nokte u septembru kad smo se videle, možda ona može da pošalje.

Ja sam sebi neki dan kupila ljubičasti mat lak, nisam ni znala da je mat dok nisam namazalauser posted image
Golden rose, ima ga svugdje, zamagljene bočice i piše mat što ja nisam ni čitala e sad moram da potražim crniuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 272
17.4.2012 13:16:06   
minna
Imam nekoliko verovatno glupih pitanja, ali nikako da se smislim sta bih.

Posto me mrzi da svaki drugi, treci dan mackam nokte stavila bih gel na prirodne samo zbog toga. Jel to onda ojacavanje gelom tj taj trajni gel, jel to isto ili ima neke razlike izmedju ta dva?

I ako npr uradim frenc, da li bih mogla preko toga kad mi dodje da namazem moj neki lak, mislim hoce li se skidati ili ce isto da stoji?

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 273
17.4.2012 13:31:34   
Anoniman
To je ojačavanje gelom.
Možeš mazati svoj lak, skidaće se isto kao sa tvojih noktiju, samo kada ga skidaš, nemoj acetonom nego skidačem laka.

Minavb, koliko često radiš to sa trajnim lakom? Hoćeš mi slikati da vidim kako izgleda kada izrastu, baš pre nego što odeš na korekciju? Kako se radi korekcija? Jel se ovaj postojeći turpija?

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 274
17.4.2012 13:54:20   
minna
Onda bi mi najbolje bilo da uradim frenc jer ce se najmanje videti kad izrastu. Ma ne znam sta cu, ne bih da unistim nokte, a mrzi me da mazem, a opet mrzece me da idem na korekciju 'svaki cas'.
A koja je razlika izmedju trajnog laka i ojacavanja gelom?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...
Lek iz bašte: 7 biljaka za rane uboje, pos...
Boravak u prirodi, na svežem vazduhu, preporučljiv je i nezamenljiv saveznik ljudskom zdravlju. Međutim, ima on i svoju ...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here