Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 1.2.2017 12:14:09
|
|
|
|
Poksi
|
Devojke, koji datum pisete na zahtevu za predaju? Od 1.7. do 31.12. ili do 31.1. ?
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 1.2.2017 12:52:57
|
|
|
|
Maraj
|
Poksi ja cu do 31.01. Zato sto imam racune i iz januara. Valjda ce ih priznati Ne bi ih predavala da ima još jednog roka. Kako je ovo ppslednji ja cu predati ravune i iz januara. Pa cu zato pisati do 31.1
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 1.2.2017 14:29:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja cu 31.01. Priznali ili ne, prilozicu racune i iz januara.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 1.2.2017 20:25:16
|
|
|
|
MishMash
|
I mi ćemo predati i za januar, mada nemamo nešto puno. Da li ste videle da je povećan limit? Klik
< Poruku je uredio MishMash -- 1.2.2017 20:26:30 >
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 1.2.2017 20:52:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, da, videh. Mada, retko kome to znači
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 3.2.2017 21:36:15
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam predala papure 2.2. na opstini N.Bg. nije bilo guzve. Inace rade od 8-14h ako nekom znaci
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 4.2.2017 14:16:13
|
|
|
|
suzi kju
|
I ja sam predala 2.2.videćemo kad će parice. Prošli put su jako brzo obračunali i uplatili.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 6.2.2017 15:53:58
|
|
|
|
Divnica
|
Dobro je ovo, sta su sve pricali,unisti nas drzava.I ja imam jos sad da predam , valjda imam dete mi napunilo 2 godine 22 januara imam dosta racuna sacuvala sam
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 7.2.2017 12:54:23
|
|
|
|
vocicana
|
E blago vama,ja sam jedno mesec dana cekala, ne oko, nego i neki dan duze. Mm otisao da nesto placa, pa sam mu dala i racune da ponese.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 8.2.2017 8:03:59
|
|
|
|
Maraj
|
Divnice , proveri . Mislim da sam negde procitala do 2. detetove godine u trenutku predaje papira. Nego mame , hocete li skupljati na dalje racune? Da l sigurno nece biti vise predaje racuna? Jos nista nije izglasano
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 8.2.2017 8:20:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislim da divnica moze podneti, ali se stvarno nista kod nas ne zna. Ja cu skupljati racune, ne kosta me nista, najlakše mi ih je posle baciti
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 8.2.2017 17:37:00
|
|
|
|
Divnica
|
I ja znam da je do 2 godine detetovog zivota, Nevena mi je napunila 2 god 22 januara, ali probacu ovih dana idem da predam.Ako mi ne odobre mogu nekom da posaljem racune
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 13.2.2017 18:51:43
|
|
|
|
janajana
|
Jel produzena predaja racuna zbog praznika?
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 13.2.2017 19:47:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Koliko znam, nije. Ali, mislim da ipak treba da proveris.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 13.2.2017 21:27:37
|
|
|
|
Maraj
|
Jano nije.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 13.2.2017 21:55:02
|
|
|
|
janajana
|
au ja pola nisam iskopirala ako je sutra zadnji dan za predaju Evo sta sam nasla na sajtu poreske ако последњи дан рока пада у недељу или на дан државног празника, или у неки други дан кад орган пред којим треба предузети радњу не ради, рок истиче истеком првог наредног радног дана ipak cu zvati da pitam pa vam javim
< Poruku je uredio janajana -- 13.2.2017 21:58:00 >
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 14.2.2017 7:02:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jano, pa zar ne rade u petak? Praznici su u sredu i četvrtak. A mislim da sam negde procitala (nisam sigurna) da se predaje od 01.02-17.02. To bi onda bilo to sto si ti kopirala.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 15.2.2017 0:36:47
|
|
|
|
janajana
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Jano, pa zar ne rade u petak? Praznici su u sredu i četvrtak. A mislim da sam negde procitala (nisam sigurna) da se predaje od 01.02-17.02. To bi onda bilo to sto si ti kopirala. I ja mislim da je tako, tako je bilo i prosle godine, ali posto nisam bila sigurna poslala sam postom preporuceno danas, a iskreno i mrzelo me da idem
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 15.2.2017 10:47:22
|
|
|
|
Maraj
|
Jano samo sredu i četvrtak ne rade. Mozes u petak predati... ili si to vec nekako poslala postom. Nisam ni znala da moze tako
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 15.2.2017 11:39:17
|
|
|
|
daki81
|
Moze mala pomoc...kako ste predavale za ovaj povracaj,da li ste svaki racun zasebno kopirale,ja sam mislila na A4papiru da zalepim koliko stane pa tako da kopiram i jel moraju brojevi tih racuna pa se possbno negde ispisu ili je dovoljno to sto se vide na samim racunima?Hvala
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 15.2.2017 12:14:52
|
|
|
|
Maraj
|
Daki ja sam po 4-5 kopirala na jednom a4 formatu. Zavisi koliko ih stane. Onda na posebnom papiru popises sve bojeve tih fiskalnih racuna. Moras to i ako se oni vide na racunu. Nece ti priznati bez toga
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 15.2.2017 12:25:07
|
|
|
|
daki81
|
Hvala puno
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 15.2.2017 12:25:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Muz je podnosio, i radio je tako kao Maraj.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 21.2.2017 14:13:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nama je izgleda uplacen novac. Na računu bila uplata od 5500 din, pa pretpostavljam da je to
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 21.2.2017 14:35:55
|
|
|
|
suzi kju
|
I meni i meni juče
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?