Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 26.10.2016 23:13:39
|
|
|
|
Animsaj9
|
Danas sam negde procitala da ce se predavati racuni samo koji ce biti izdati do 31.12...sta ce od tog biti Bog zna
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 26.10.2016 23:37:03
|
|
|
|
degu
|
U svakom slučaju su zakinuti svi koji nisu iskoristili svoje 2 godine prava na povraćaj a dobili manji roditeljski dodatak. Šta je s onima koji će tek dobiti bebice do kraja godine, potpuno su zakinuti za sve.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 27.10.2016 8:27:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, degu, u pravu si. Ja se porodila u maju, tako da julski rok nisam ni iskoristila mnogo.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 27.10.2016 8:41:37
|
|
|
|
Animsaj9
|
pa naravno , samo gledaju kako bi nas zakinuli, prosto bi bilo cudno da nisu
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 27.10.2016 9:10:19
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 Danas sam negde procitala da ce se predavati racuni samo koji ce biti izdati do 31.12...sta ce od tog biti Bog zna Znaci apotekarka je bila u pravu.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 27.10.2016 16:16:59
|
|
|
|
isidora88
|
mi nismo imali pravo na pdv, ali je strasno sto oni koji su imali nece imati ni to ni povecan roditeljski dodatak, a cula sam da ce povecati oko 300 din mesecno sto je smesno
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 27.10.2016 21:45:26
|
|
|
|
suzi kju
|
Neko će u svakom slučaju izvisiti... Bedna država, tuga, čemer, jad!!!
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 28.10.2016 7:35:22
|
|
|
|
vocicana
|
Nemam komentara za ovo. Skupljajte racune do 31.12. ne traze hleb, ali nemam reci da nema nikakve pomoci za decu i roditelje.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 28.10.2016 8:20:31
|
|
|
|
Maraj
|
Pa da , svakako se sada u januaru predaju racuni do 31.12. Ja cu i nakon toga skupljati , dok ne objave javno da je ukinut povracaj pdv-a. Doduse ja sad skupljam samo za pelene....al ne dam im ni dinar
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 28.10.2016 8:42:53
|
|
|
|
isidora88
|
Ma trudnicka mafija i porodilje koje hoce samo da sede kod kuce, sve nas treba u zatvor strpati Nikad gore nije bilo, a ovi se jos trude da i ono malo sto je drzava davala da ukinu.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 8.12.2016 18:29:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jel ovo jos uvek vazi?? Ja skupljam racune eto, nekom da poklonim ako nekom treba a ako ne vazi da ih pobacam?!
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 8.12.2016 18:31:39
|
|
|
|
Maraj
|
Anck , vazi. Bar sad do 31.12. Ja sakupljam i dalje
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 8.12.2016 18:34:32
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam cuvala racune, cuvam ih i dalje, pa dace bog da bude, sto kaze maraj, predavacu do kraja.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 8.12.2016 18:37:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Koliko sam citala po netu to jos uvek nije usvojeno nego je dato kao predlog. Racuni od jula do 31.12. ce se vaziti i moci ce da se vrati pdv. Ja cu čuvati i one posle.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 8.12.2016 20:18:08
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja skupljam račune. A pre nekoliko dana kupila sam bila 6 pakovanja pelena i izgubila sam racun
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 8.12.2016 21:11:59
|
|
|
|
Khaleesi
|
Zenske nisam upucena, ali ja nikada nisam sakupljala jer neko mi je rekao da nemam pravo na povracaj jer oboje radimo tj mm i ja... Recite mi do koje sume treba da se dodje da bi vracali pdv? A i nekako mi se cini da se nista ne vrati... ili gresim
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 8.12.2016 21:27:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Khaleesi, ima na prethodnim stranama tacna cifra, ja sam pisala. Ako ste oboje prijavljeni na pune plate (a ne na minimalac) onda sigurno ne mozete.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 8.12.2016 21:32:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mislim da je.limit negde oko 80 000 nema veze da.li oboje radite zavisi kolika su vam primnja. Ako tahedno prelazite tu cifru nemate pravo.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 8.12.2016 21:35:58 >
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 8.12.2016 21:37:21
|
|
|
|
Animsaj9
|
mislim da je mesecna plata u proseku ne sme da prelazi otprilike 80 000.. mi ne mozemo da iskoristimo , ja sam davala kumi, a sad njen mali ima 2 god.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 10.12.2016 15:02:36
|
|
|
|
Divnica
|
Da li znate nesto o ovoj temi, da li ce moci da se predaju racuni u februaru 2017 za period od 1.7 . 2016 do 31.12.2016? Ja ih jos sakupljam.Da znam .Nisam cula nista nigde.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 10.12.2016 17:59:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Divnica, imas iznad par postova sto smo pisale o tome.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 10.12.2016 20:15:20
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Ja skupljam račune. A pre nekoliko dana kupila sam bila 6 pakovanja pelena i izgubila sam racun A jaoj suzi.....
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 15.12.2016 10:17:46
|
|
|
|
Divnica
|
Videla sam
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 15.12.2016 12:13:39
|
|
|
|
Dragce86
|
Kad moja bebica stigne bie vec ukunuto, od Nove godine :(
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 15.12.2016 13:17:31
|
|
|
|
Maraj
|
Dragce , pa ja se nadam da nece. Pominjali su , al nije jos nista objavljeno. Dok ne objave , ja skupljam racune
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pepeljuga ( srpska narodna bajka)Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?