Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 4.3.2017 10:27:32
|
|
|
|
vocicana
|
JUce legla uplata!
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 14.3.2017 13:26:23
|
|
|
|
AnaAna1
|
Ja sakupljam racune za svaki slucaj, mozda ne promene zakon do jula zbog izbora...nego, jel nema veze sto smo kupili opremu pre rodjenja bebe, jel se vaze i ti racuni? Npr.kolica i tako jos neke sitnice? A s obzirom da imamo veca primanja nego sto sme da bi povratili pdv, predpostavljam da trebam da nadjem nekog ko ima manja primanja i ko nije kupovao kolica pa da vrati i za mene? Malo je glupo to sa ogranicenjem plate, beba je beba, pdv je pdv... ali od ove drzave me nista vise ne cudi
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 14.3.2017 13:31:10
|
|
|
|
suzi kju
|
Skupljaj račune. Nije još usvojen zakon. Ja sam predavala za drugaricu, možeš tako da uradiš. Jeste bezveze što a tako ograničili jer je to ipak oprema za bebe, a svaka beba treba da je ravnopravna sa ostalim bebama. Ja sam predala za kolica i za nas i za njih i vratili su nam pdv.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 14.3.2017 16:28:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja sam predala za dva auto sedišta, vracen je pdv za oba.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 18.3.2017 12:59:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kasni li jos nekome uplata? Predali smo negde na sredini roka i jos uvek ne stize ni resenje, opstina Vracar...
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 23.3.2017 11:34:23
|
|
|
|
Divnica
|
I ja sam predala jos polovinom i jos nema ni resenja ni uplate. Da li vama sto legle pare prvo stiglo resenje i posle koliko dana uplatili ? Desavalo se da prvo uplate pa stigne resenje.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 23.3.2017 11:38:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni rešenje uopšte nije stiglo, a uplata je bila krajem februara - početkom marta.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 23.3.2017 12:26:35
|
|
|
|
Maraj
|
Nieni nista nije leglo. Do sad su uplacivali 3 meseca nakon predaje papira. Opština N. Bg je u pitanju
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 23.3.2017 13:00:22
|
|
|
|
Milena18
|
Ja sam predala 13. februara. U ponedeljak su me zvali da uzmem rešenje, otišla sam prekjuče, u utorak, i juče je već bila uplata. Jedino me buni što na rešenju piše da je povraćaj za period od 01.07. do 01.12., a ja sam predala račune i za decembar i januar. Ne znam ni da li su to uračunali, a nije ni bitno, i onako smo tada kupovali samo pelene.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 23.3.2017 13:43:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, meni su uracunali auto sedište koje sam kupila u januaru. Rešenje, kao što rekoh, nisam dobila pa ne znam sta tamo pise.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 25.3.2017 7:32:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nama jos uvek nema uplate. Zvala sam poresku i nista ne mogu da provere, kaze zena : ``Nadam se i trebalo bi da vam je poslato resenje ali ja ne mogu nista da proverim.`` Pa ko ce ako ti ne mozes?
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 15.4.2017 3:20:12
|
|
|
|
Zemunka85
|
Zenske, moram da vas pitam nesto u ove kasne sat , imajte na umu da nista, ali baaaas nista na ovu temu ne znam. Zanima me sta uopste ovo podrazumeva. Konkretno - gledam kolica neka. Da li mi se ukoliko kupim kolica, vraca neki deo para i koji ako kupim bilo koja kolica i bilo gde? Ukoliko su ona na popustu ima li to neke veze? Hvala
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 15.4.2017 8:02:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zemunka, bilo koja kolica,ne bitno da li su na snizenju. Samo cuvaj račune. E, jedino sto ima caka, ne vraca se novac ako ste ti i suprug prijavljeni na visu cifru od one sto su oni stavili. Mislim da ne smete imati vise od 85 000 din mesecno primanja.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 15.4.2017 8:04:40 >
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 15.4.2017 23:29:54
|
|
|
|
vocicana
|
A da li neko ima informaciju za kisobran kolica jer smo i dotle dosli, da li se i za to novac vraca ili samo za ona prva?
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 16.4.2017 7:35:49
|
|
|
|
suzi kju
|
Vraća se Voci, kao i za manja i veća autosedista.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 16.4.2017 12:39:27
|
|
|
|
vocicana
|
Divna vest Suzi moja!!! Hvala ti!
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 19.6.2017 23:49:36
|
|
|
|
dddaca
|
Nisam pratila, da li su usvojili novi zakon ili ce se i u Julu podnositi zahtev za povracaj pdv?
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 20.6.2017 6:51:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Koliko znam, moci ce i u julu. Ja cu otici, verovatno prvih dana jula..
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 20.6.2017 14:20:36
|
|
|
|
dddaca
|
Odlicno, da pripremim racune
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 20.6.2017 14:41:23
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam racune spremila, idem vec 3-eg jula da predam, vikend je 1i 2.7
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 20.6.2017 23:42:56
|
|
|
|
Dragce86
|
Eh, ala su oni nas zeznuli i sa tim PDV-om i sa navodnim povecanjem roditeljskog dodatka!! Neke racune nisu nam ni uzeli u januaru.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 21.6.2017 0:30:09
|
|
|
|
Mariya
|
Ja dajem jetrvi račune, ona ima pravo još u julu, pa mi da moj deo. Mm i ja smo iznad cenzusa.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 29.6.2017 18:08:01
|
|
|
|
voodoons
|
Koji je poslednji datum računa za predaju sad u Julskom terminu? 30.06 ili 31.05?
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 29.6.2017 21:02:00
|
|
|
|
Duškić
|
Ja mislim 30.06. Tako bi trebalo. Pa najbolje prvih dana, posto klasika vecina ceka zadnji pa guzva.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 29.6.2017 21:49:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Racuni do 30.06.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?