Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 13.10.2009 11:18:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa Kad sam bila mnogo mlađa u Nebojšu Bakočevića i zaljubila sam se u njega kad sam gledala ovaj film Paket aranžman. a sta je sa njim jel' neko zna, nema ga nigde?( nesto sam cula za njega davno ali nisam sigurna, pa necu da lupam; ako neko zna neka napise)
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 13.10.2009 11:23:56
|
|
|
|
Anoniman
|
KAd je 90-tih poceo da se drogira, poceli su ljudi da pricaju da je umro, ali nije. Glumio je u 1 epizodi "Vratice se rode" i to je to, a mislim da se jos uvek drogira.
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 13.10.2009 11:27:19
|
|
|
|
dunja RR
|
ja se secam serije ( ali se ne secam kako se zvala), a bas sam je volela, igrali su on i pokojna Sonja Savic...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 13.10.2009 11:28:21
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 13.10.2009 11:32:38
|
|
|
|
bebolino
|
A meni se sviđao i još uvek mi je dobar STIVEN SIGAL
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 13.10.2009 11:38:59
|
|
|
|
mamanp
|
Don Dzonson u seriji "Poroci Majamija" Hari Varesanovic iz "Hari Mata Hari" i Dzordz Kluni - pojela bi ga
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 13.10.2009 19:39:07
|
|
|
|
luna7
|
IZVORNA PORUKA: bebolino A meni se sviđao i još uvek mi je dobar STIVEN SIGAL Stiven Segal je isti moj tata I svaki njegov film me podsjeti na moga tatu
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 13.10.2009 19:46:34
|
|
|
|
viking
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: sladjaaaa Kad sam bila mnogo mlađa u Nebojšu Bakočevića i zaljubila sam se u njega kad sam gledala ovaj film Paket aranžman. a sta je sa njim jel' neko zna, nema ga nigde?( nesto sam cula za njega davno ali nisam sigurna, pa necu da lupam; ako neko zna neka napise) Čitala sam pre npr. godinu ipo dana da već dugo živi sa Jovanom Petrović (Čkaljinom unukom, takođe glumicom) u Baćevcu (to je selo pored Beorada kad krenete Ibarskom magistralom), imaju kuću i imanje i navodno uživaju...
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 22.10.2009 12:12:01
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo sinjor Axl iz mlađih dana, kad je bio dobar komad i sinjor Slash (uh i sad je dobar...i oženjen....)
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 23.10.2009 12:01:39
|
|
|
|
*Alexx*
|
Imala sam 6 godina, film Top Gun, i naravno Tom Cruise - godinama!!! Posle ga je zamenio Jean CLaude Van Damme, pa Brad Pitt. Brad drzi i dan danas. Uh, ona scena njegove gole pozadine u Troji... brrrr...
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 23.10.2009 12:15:41
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: viking IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: sladjaaaa Kad sam bila mnogo mlađa u Nebojšu Bakočevića i zaljubila sam se u njega kad sam gledala ovaj film Paket aranžman. a sta je sa njim jel' neko zna, nema ga nigde?( nesto sam cula za njega davno ali nisam sigurna, pa necu da lupam; ako neko zna neka napise) Čitala sam pre npr. godinu ipo dana da već dugo živi sa Jovanom Petrović (Čkaljinom unukom, takođe glumicom) u Baćevcu (to je selo pored Beorada kad krenete Ibarskom magistralom), imaju kuću i imanje i navodno uživaju... To je Igor Pervic, nije Bakocevic.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 23.10.2009 12:19:02
|
|
|
|
viking
|
Eh, u pravu si, hvala
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 23.10.2009 12:24:46
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: viking IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: sladjaaaa Kad sam bila mnogo mlađa u Nebojšu Bakočevića i zaljubila sam se u njega kad sam gledala ovaj film Paket aranžman. a sta je sa njim jel' neko zna, nema ga nigde?( nesto sam cula za njega davno ali nisam sigurna, pa necu da lupam; ako neko zna neka napise) Ja sam cula za Bakocevica da se drogira i da je skroz propao e sad ne znam da li je istina ali kao ne bavi se vise glumom Čitala sam pre npr. godinu ipo dana da već dugo živi sa Jovanom Petrović (Čkaljinom unukom, takođe glumicom) u Baćevcu (to je selo pored Beorada kad krenete Ibarskom magistralom), imaju kuću i imanje i navodno uživaju... To je Igor Pervic, nije Bakocevic.
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 23.10.2009 13:20:55
|
|
|
|
LillyT
|
Ja sam u doticnog zaljubljena jos uvek Imala sam priliku da ga zagrlim u BG
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 23.10.2009 13:37:19
|
|
|
|
sephora
|
TRCOSAVA, BRAVOOOOOOOOOOOOO!!! Axl je moja ljubav iz mladih dana... kako je samo bio sladak
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 23.10.2009 13:44:04
|
|
|
|
oliveradj
|
Patrik Svejzi
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 25.11.2013 11:23:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dzoni Dep...jaooo bila sam luda za njim!!! Sva mi je soba bila izlepljena njegovim slicicama .
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 25.11.2013 12:55:02
|
|
|
|
jole82
|
Hm... bila zaljubljenja...i još uvek sam I sad sa 50+ izgleda brukaa dobro
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 25.11.2013 12:58:26
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam bila zaljubljena u Rivera Feniksa ,glumca koji je prerano umro predozirao se a bio je dobar glumac
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 25.11.2013 13:32:33
|
|
|
|
mama micki
|
Johnny Depp...u njega sam zaljubljena ceo život
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 25.11.2013 13:44:32
|
|
|
|
minnica
|
Ja imam jaaako čudan ukus i ne volim lutkasto lepe muškarce. Od poznatih su mi se sviđali Val Kilmer i Nikolas Kejdž.
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 6.3.2014 13:39:45
|
|
|
|
mali_mis
|
Ljubav iz mladjih dana je bio slovenacki politicar Janez Drnovsek
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 6.3.2014 15:26:51
|
|
|
|
Diabla
|
Kad vidjoh temu, pomislih: Ko li je ovo otvorio,svaka mu cast? Kad ono ja haha. Ja sam i dan danas zaljubljena u nekoga, zavisi sta gledam Ali se brzo 'oladim.
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 6.3.2014 15:42:33
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Ja sam i dan danas zaljubljena u nekoga, zavisi sta gledam Ali se brzo 'oladim. isto dugo sam bila zaljubljena u nebojsu bakocevica i kurt kobejna,kao i u entonija iz rhcp...kao i u jos puno njih
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 6.3.2014 15:43:32
|
|
|
|
branki*
|
ah,da,zaboravih dilana iz serije beverli hils!
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?