Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 6.9.2020 8:19:42
|
|
|
|
branki*
|
Uh,bre,jess,ja se upravo zaljubih!😍😍 Ko ti je ovaj?Oci mi ostadose na njemu.
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 6.9.2020 8:23:17
|
|
|
|
jess021
|
Branki moja, pa kako ne znas za njega. Spanski glumac, glumio u filmu Tri metra iznad neba, a i u onom sto sam ti preporucivala Contratiempo, tako da je def vreme da ga pogledas.
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 6.9.2020 8:23:53
|
|
|
|
branki*
|
Jaoo,to je onaj nas glumac!nevidljivi svedok. Ima sve njegove filmove da odgledam😁
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 6.9.2020 11:25:20
|
|
|
|
jess021
|
Branki, daaaaa
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 6.9.2020 22:11:54
|
|
|
|
Dragce86
|
Kijanu Rivs i Bred Pit 😁😁😁
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 6.9.2020 22:23:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kolin Firt mislim da je "moja prva ljubav " 😂😂😂 znam znam mnogima je Drezic i Kijanu i bred i tom kruz. Glumci nase mladosti ali Kolina volim i sad. I bas sam veceras okacila na fb da "svaka zena zeli Darsija" . Omiljèna verzija filma gordost i predrasyde mi je sa njim. Savrsen je u svim filmovima. Love actually, kingsmen, the king''s speech i jos tonu drugih tih sam se sad iz prve set_ila
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 6.9.2020 23:01:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Mario Casas ah... U njega smo sve bile zaljubljene posle filma 3 metra iznad neba Ali onako, sta znam, nekakk mi nije potpun. A Firt mi je mator
< Poruku je uredio mama Jo -- 6.9.2020 23:02:17 >
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 6.9.2020 23:40:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ih meni se svidjao i Son Koneri kad sam bila.mala. sto stariji to bolji 😂 ja pricam o klinackoj zaljubljenosti. I naravno zaboravila sam Edvarda Nortona i fight club i american history X iluzionista itd. I mog betmena Kristijana Bejla 😁
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 7.9.2020 7:49:38
|
|
|
|
jess021
|
Ju Ljiso pa ti bas imas spisak😊 Ja pokusavam da se set_im bar jednog.... Nikad nisam bila fan Tom Kruza, Bred Pita.... E da, dobar mi je Kristijan Bejli.
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 7.9.2020 7:58:16
|
|
|
|
mikica88
|
Bas pokusavam i ja, Bred mi je bio simpatican.
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 7.9.2020 7:58:49
|
|
|
|
jess021
|
Bred je bolji sad nego pre 10 godina.
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 7.9.2020 8:24:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Haha podugacak spisak 😂 nego i meni se svidja Dzon Malkovic ima nesto u njemu.
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 7.9.2020 9:24:41
|
|
|
|
Ana RR
|
I meni su se dopadali razni čudaci i ima njih dosta što su mi bili wow ali prva prava slavna ljubav, iz dečjih dana, je definitivno Patrick Swayze a kasnije u odraslim danima George Clooney pogotovo u filmu Od sumraka do svitanja
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 7.9.2020 9:58:19
|
|
|
|
mama Jo
|
I meni je Bred bolji sad nego kad je bio mladjan, ali nisam se nikada lozila na njega, ni na Toma... George Clooney je i na mom spisku, zaboravih na njega 😍 I Colin Farrell isto. Na nekom postu od pre napisah Wentworth Miller.... On ce mi uvek biti na 1.mestu definitivno!
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 7.9.2020 11:59:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Haha... bas smo raznovrsne 😂 Miller mi i nije nesto jao ja imam jos jednog cudnog haha Damian Lewis. Sto je taj covek meni sexy 😂😂😂 u band of brothers je savrsen. Glumio je u dosta serija i filmova. I Matthew MacFadyen. Glumio u tri musketara onom novom i pride i prejudice sa kirom najtli.
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 7.9.2020 12:15:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho, ja sam sad guglala tu dvojicu, njih ne znam. Ok su mi obojica... Ja sam zaljubljena u Millera bas bas, jedno vreme sam cak htela da mu pisem na drustvenim mrezama, bas sam jedno vreme bila zagrejana Popustilo me naravno, ali prodju me trnci kad ga vidim A covek gej Ja sam jos i dobra, zaljubim se u geja, moja drugarica se zaljubljuje u sve koji su umrli davno. E to je cudno
< Poruku je uredio mama Jo -- 7.9.2020 12:16:26 >
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 7.9.2020 12:46:47
|
|
|
|
jess021
|
Jooj meni su neki, iako lepi, mnogo niski, kao npr Džordž Kluni i automatski nisu moj tip, ez obzira na izgled.
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 7.9.2020 13:00:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama Jo, ja sam recimo otkidala na njegovog brata (u seriji) Miller je previše lepuškast za moj ukus Jess, jeste i ja volim visoke muškarce ali George je George
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 7.9.2020 13:18:09
|
|
|
|
mama Jo
|
A daaa, Dominic Purcel 😍 i on ima ,,ono nesto''
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 7.9.2020 13:32:57
|
|
|
|
Ana RR
|
A mnooogooo mi je bio dobar Gary Dourdan iz serije CSI: Crime Scene Investigation. Otkidala sam na njega
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 7.9.2020 13:57:49
|
|
|
|
mikica88
|
Miler, kako se njega setiste. Oprostite meni je malo mozgic zaboravan.
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 3.11.2023 10:10:09
|
|
|
|
Srecko47E
|
Darko Lazic,ni manje ni vise. Zvezde Granda,ja klinka,osnovna skola. Jaoo,kad se setim
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 3.11.2023 10:55:32
|
|
|
|
flamingos
|
Nije da sam baš bila zaljublnena u neku slavnu ličnost,ali Ričard Gir i ostali glumci uz čije filmove sam odrastala su mi bili baš simpatični.
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 3.11.2023 11:00:49
|
|
|
|
Srecko47E
|
To je vise ona klinacka zatreskanost nego ljubav. Zaljubljenost je verujem,jaka rec. Valjda.
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 3.11.2023 11:50:05
|
|
|
|
flamingos
|
Pa to,malo čudno zvuči"zaljubljeni".
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?