Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 14:53:30
|
|
|
|
gagana83
|
smejacete se... Cipi iz grupe Osvajaci-ovaj u sredini ali ne iz ovog perioda vec iz perioda kad je radio normalnu muziku (sredinom devedesetih) ali jos gore izgledao. I niko nije mogao da me ubedi da nije frajer Ni danas ne znam sta sam to videla na njemu
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 15:31:46
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Bajaga- moja prva nikada prežaljena ljubav Ha, moja prva ljubav cak sam mu i pisma pisala pa cekala da mi odgovori
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 15:33:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Rivana ...ne barći ...on je samo moooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjj
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 15:35:10
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Rivana ...ne barći ...on je samo moooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjj hahaha ne diraj mi Bajagu bre.....jos uvek cekam da mi odgovori na pisma hahahaha
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 15:36:15
|
|
|
|
Anoniman
|
alo ba ...ja ima da se razvedem zbog njega ...štaš sad...aaaaa mangupe
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 21:01:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Volela sam Kurta Kobejna (Nirvana) i kad se ubio nosila sam crninu. Isti slucaj, i mrzela sam onu njegovu
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 22:35:36
|
|
|
|
Anoniman
|
UMIREM OD SMIJEHA IZVORNA PORUKA: gagana83 smejacete se... Cipi iz grupe Osvajaci-ovaj u sredini ali ne iz ovog perioda vec iz perioda kad je radio normalnu muziku (sredinom devedesetih) ali jos gore izgledao. I niko nije mogao da me ubedi da nije frajer Ni danas ne znam sta sam to videla na njemu
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 22:38:22
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn UMIREM OD SMIJEHA Pa kazem smejacete se,ako mi je neko opravdanje bila sam jos u osnovnoj skoli
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 22:39:33
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Dora Volela sam Kurta Kobejna (Nirvana) Joj Kurt jadni pokojni, slatki ,bebasti ... Meni se sviđao kad je već bio mrtav, ali nisam nekrofil, ne brinite..
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 22:41:50
|
|
|
|
Markovicka
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Jared Leto u mladim danima... Sad je mnooogooo cudan E, da...Moj takozvani zivot, obozavala sam ga u toj seriji
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 22:42:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma kazem ti, moja kuma je bila zaljubljena u Mikelandjela iz nindza kornjaca, tako da ne brines. IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn UMIREM OD SMIJEHA Pa kazem smejacete se,ako mi je neko opravdanje bila sam jos u osnovnoj skoli
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 22:45:24
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Ma kazem ti, moja kuma je bila zaljubljena u Mikelandjela iz nindza kornjaca, tako da ne brines. IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn UMIREM OD SMIJEHA Pa kazem smejacete se,ako mi je neko opravdanje bila sam jos u osnovnoj skoli A joj hahahahahhahahahhaha i za Mikelanđela i za ovog Čipi Čipsa A dobro je da se nije zaljubiška u onog Shreddera, mislim, uvek ima gore
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 22:49:33
|
|
|
|
gagana83
|
za malo da zaboravim... Patrik Svejzi
< Poruku je uredio gagana83 -- 5.8.2009 22:50:19 >
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 22:50:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Kakav crni Čipi Čips?
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 22:51:54
|
|
|
|
Anoniman
|
A tek Krang? E to bi vec bio slucaj za psihijatra IZVORNA PORUKA: eugenija A dobro je da se nije zaljubiška u onog Shreddera, mislim, uvek ima gore
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 22:57:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Mickey Rourke dok se nije ofucao ">
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 23:00:35
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Mickey Rourke dok se nije ofucao Ma to sto se ofucao manje-vise al sto se upropastio onim silnim plasticnim operacijama...
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 23:01:49
|
|
|
|
Zlatna ribica
|
Prva javna licnost u koju sam bila zatreskana bio je Dzejson Donovan. Pa za njim PAtrik Svejzi. Potom krece ludilo za Donijem iz NKOTB. Eeee, onda se malo odraslo pa se situacija menja - od slatkastih momaka pocinju da mi se svidjaju zreliji i manje lepuskasti, ali sa smekom : prvi na listi - Son Koneri. Onda "padam" na Nikolasa Kejdza, i Dzeremi Ajronsa. - na ovu dvojicu "padam" i sada !
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 23:04:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Da da, Dzeremi je dobra treba :P Nije neki ljepotan, ali ima neku harizmu.
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 23:06:01
|
|
|
|
Anoniman
|
A morao je greotica, bavio se boksom da bi prezivio, i razbucali su mu ono lijepo lice... Steta,cccc IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Mickey Rourke dok se nije ofucao Ma to sto se ofucao manje-vise al sto se upropastio onim silnim plasticnim operacijama...
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 23:08:01
|
|
|
|
Zlatna ribica
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Da da, Dzeremi je dobra treba :P Nije neki ljepotan, ali ima neku harizmu. Ima, ima ! Kad sam gledala "LOlitu" sa njim, bukvalno sam se upisala u gace od uzbudjenja , pozelela sam da sam ja u ulozi male Lo.
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 23:11:15
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Kakav crni Čipi Čips? IZVORNA PORUKA: gagana83 Cipi iz grupe Osvajaci-ovaj u sredini
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 23:15:00
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn A tek Krang? E to bi vec bio slucaj za psihijatra IZVORNA PORUKA: eugenija A dobro je da se nije zaljubiška u onog Shreddera, mislim, uvek ima gore Ima ljudi koji kažu, zaljubio sam se u tvoj mozak
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 23:17:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Htjela sam da spomenem Lolitu, ali sam se bojala da me neko ne isproziva,posto je to veoma cesto na rr Da, da draga moja ja sam zbog toga kupila specijalno izdanje knjige Lolita... i citala samo djelove koji meni odgovaraju hahaha IZVORNA PORUKA: Zlatna ribica IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Da da, Dzeremi je dobra treba :P Nije neki ljepotan, ali ima neku harizmu. Ima, ima ! Kad sam gledala "LOlitu" sa njim, bukvalno sam se upisala u gace od uzbudjenja , pozelela sam da sam ja u ulozi male Lo.
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 6.8.2009 12:34:41
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. alo ba ...ja ima da se razvedem zbog njega ...štaš sad...aaaaa mangupe Sad videh opet si mi dirala u bajagu dobro de ajde prepustam ti ga
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?