Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 4.8.2009 23:06:53
|
|
|
|
Lu
|
John Bon Jovi Miljana, šta je tebe spopalo večeras
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 4.8.2009 23:09:25
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn I dan danas na masini za ves kod mame pise Miljana+Mark Hoppus! AAAAAAhahahahahahahahaha IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn MOja kuma je bila zaljubljena u Mikelandjela iz Nindza Kornjaca! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAhahahahahahaaaaaaaaaaaaaa Umirem Miljana sestro!
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 4.8.2009 23:10:17
|
|
|
|
Ptičica
|
Nekada je bio sladak! Bila sam zacopana u njega, haos! Sada se ofucao, katastrofa. Krndelj je!
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 4.8.2009 23:14:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam, too much sugar! Napih se neke coca cole, da se ne baci hihi. Danas sam cijeli dan razmisljala o svom djetinjstvu... i nekako mi je popravilo dan... sjecala sam se svojih "zutih minuta" , stvarima koje su me cinile sretnom. I zato sam i otvorila ove teme, da bi se i vi sjetili koliko ste bili sasavi Meni su muzika, filmovi, krimi romani bili sve na planeti... Obozavala sam da budem zaljubljena u nekog slavnog, a ni dan danas mi nije jasno zasto... smatrala sam da sam okruzena budalama, ne shvacajuci da su ti celebrity najveci penali.
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 4.8.2009 23:15:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Haha ukrala si mi prvog decka!!! Karate Kid ako se ne varam??? Hihi Pticice, hvala ti sto si me podsjetila IZVORNA PORUKA: Ptičica Nekada je bio sladak! Bila sam zacopana u njega, haos! Sada se ofucao, katastrofa. Krndelj je!
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 4.8.2009 23:18:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Uuuu sjetih se faze kada sam se tripovala da sam Ariel- mala sirena.KUKU stvarno sam bila cudna.
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 4.8.2009 23:21:30
|
|
|
|
Ptičica
|
Nekada.... jooooooj...mljac, mljac....
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 4.8.2009 23:22:37
|
|
|
|
Ptičica
|
Sada.... Jbg, stari se...
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 4.8.2009 23:56:52
|
|
|
|
Dora
|
xaxaxa Miljana, ja često razmišljam o detinjstvu. Ponekad se prisećam sa svojom drugaricom, ona pamti sve te moje trenutke pa kad mi priča- ne verujem! Volela sam Kurta Kobejna (Nirvana) i kad se ubio nosila sam crninu. Pre njega mi se sviđao Vuk iz grupe Ruž a pre njega Tom Kruz. Toma Kruza danas ne podnosim (zasitila se valjda)... Joooj...imala sam svoj svet, volela ludo obično one nedostižne, pisala im pisma (koja ipak nisam slala, sva sreća) a dečake tukla i gledala s visine Joj, bila sam
< Poruku je uredio Dora -- 4.8.2009 23:57:17 >
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 0:02:36
|
|
|
|
nina83
|
Kurt Kobejn I ja sam bila zaludjena njime i to sam saznala za njega vec kad se ubio i nisam odmah znala.. Mozes zamisliti razocarenja kad sam naknadno shvatila da ga nema vise medju zivima, a ja zaljubljena
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 0:13:32
|
|
|
|
Dora
|
da, on je bio baš cool...
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 8:21:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Bajaga- moja prva nikada prežaljena ljubav
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 8:25:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Vuk iz grupe Ruž Ja nisam bila zaljubljena u slavne ličnosti.
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 8:34:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Xaxa, Bajaga IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Bajaga- moja prva nikada prežaljena ljubav
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 8:36:42
|
|
|
|
Anoniman
|
samo se ti smij .... meni je on kao što rekoh nikada prežaljena ljubav
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 8:41:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa najvise se smijem tome "neprezaljena" ljubav. Ali ti imas sanse kod njega, blizu je. Moji su bili miljama daleko. Mada i sad imam jednu kasicu u kojoj skupljam marone, pa kada mi pukne fim ima da zapalim za LA da trazim mog Wentwortha Millera. No se suska da je gej, pa se jos razmisljam... A kada Bajaga bude dolazi u Hn, mozemo mu napraviti sačekušu iza nekog coska, i onda je samo tvoj IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. samo se ti smij .... meni je on kao što rekoh nikada prežaljena ljubav
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 9:15:08
|
|
|
|
NadaR
|
Jared Leto u mladim danima... Sad je mnooogooo cudan
< Poruku je uredio nnaaddaa -- 5.8.2009 9:16:32 >
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 9:15:47
|
|
|
|
NadaR
|
jooj ... otkud ovako???
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 9:21:55
|
|
|
|
bonita
|
ja sam bila zaljubljena u Darka Panceva,poludela sam bila kao klinka . Kolko sam mu samo pisma napisala???
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 13:50:41
|
|
|
|
Brand new mama
|
Nije da sam bas bila zaljubljena, ali bi se moglo reci da nisam puno promjenila ukus ni kasnije.Jedan od prvih je bio Slash,pa onda Kurt(razocarao me sa Courtney uzasno-tu je pukla ljubav ) pa sam se okrenula 7 umjetnosti.Prvo- Keanu,pa odmah poslije njega Garry Oldman(sve zbog Drakule)...I na kraju sam se zaljubila u Gibbonija(kasnije sam otkrila da je malcice nizi od mene, a jos i ozenjen ).Definitivno me razocarao kad se osisao,posto sam ja rijetko kad bila u vezi sa tipovima koji imaju kracu kosu od mene
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 13:58:37
|
|
|
|
dacca
|
Ja sam bila zaljubljena u Pita Samprasa, Kevina Richardsona iz BSB, Dilan iz Beverli Hilsa, itd. :)
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 14:18:05
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Ali ima i gorih od mene! MOja kuma je bila zaljubljena u Mikelandjela iz Nindza Kornjaca!
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 14:25:05
|
|
|
|
bratzz
|
Ja sam bila zaljubljena u Robija Vilijamsa.
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 5.8.2009 14:51:36
|
|
|
|
Verus
|
ja sam i sada zaljubljena u christian bale-a! mm ga bas ne voli ko sto mozete da zamislite. Uvek kaze "evo ga onaj tvoj"
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?