Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.8.2014 20:47:50
|
|
|
|
BBaby
|
Drage, pozdrav svima. Nova sam ovde , od sutra sam na terapiji i spremam se na prvu inseminaciju.Uzimacu Clomifene po dve tablete. Da li neko zna kada da uzimam?Ujutro, na prazan stomak? Hvala
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.8.2014 21:37:52
|
|
|
|
Verolina
|
BBaby, pa jesi li konsultovala lekara?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.8.2014 21:44:14
|
|
|
|
zece
|
ne nemora na prazen stomak da pies klomifen
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.8.2014 9:45:02
|
|
|
|
BBaby
|
Hvala, u svakom slucaju. Danas idem na ultrazvuk ,Pa videcemo sta doktor kaze. Pozdrav
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.8.2014 8:40:09
|
|
|
|
kokolom
|
Evo i ja da se javim. U četvrtak ću dobiti rezultat treće inseminacije. Držite mi palčeve. I nače ovo mi je prva sa stimulacijom i druga FSP, jedna između je bila IUI. Inače ni mm ni ja nemamo nikakav problem, ali nam ne ide
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.9.2014 20:55:06
|
|
|
|
nata11
|
kokolom jel ima rezultata?
|
RE: Inseminacija III deo 5.9.2014 19:03:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Pozdrav devojke,da li je neko radio skoro inseminaciju na Betaniji,kako otprilike ide to kod njih ako bi neko hteo malo da me informise...Predpostavljam da se javimo na uz od 3-5 dana ciklusa,prepisu nam tablete i od 9dc idemo na UZ i mere folikuli...kada je najbolje otici na folikulometriju to ne mora da se zakazuje jel?? Pregnil kad se prima pre inseminacije ili ne???I muz vam treba jel taj dan kad je O zbog uzorka??Koliko se ostaje,jel se lezi na kratko bar??? Znam da imam puno pitanja al ako bi hteo neko sa mnom da podeli svoje iskustvo..sa Betanije ili neke druge drzavne ustanove,cisto da znam sta me ceka???
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.9.2014 21:57:50
|
|
|
|
lilik
|
Pozz Anonimna... Ja sam radila inseminaciju u Betaniji jos u Februaru ove godine. Tako je. Izmedju 3-5 dana ides na uz, prepise ti se terapija ( moja je bila femara 2x5 dana) i nakon toga sam isla na folikulometriju. Oni su zakazali mom suprugu kada da donese uzorak na ispitivanje za obrafu spermograma. Moras sama da kupis pregnyl kada ti oni to budu rekli. I samo da znas da ti ga oni tamo NECE DATI, nego moras da se snalazis ( meni je dao moj ginekolog). Na dan iui, dodjete ti i suprug i donesete njegov uzorak. Iskilirate pola sata do sat(zavisi kada ti kazu da se vratis nazad), odrade ti iui i ja sam lezala celih 5 minuta (bas su se utrgli). Ali, opet, kako kazu.... koga hoce, hoce. .. Nadam se da nisam nesto ispustila :)
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.9.2014 11:23:15
|
|
|
|
Anoniman
|
lilik hvala puno na odgovoru mnogo mi znaci svaka informacija,pa da to sam i pretpostavila da Pregnil i za ostalu terapiju da se snalazimo sami..A znaci ide se na UZ posto sam cula od jedne devojke da su pratili O samo lh tracicama,zato me zanimalo da li se radi folikulometrija jer mi ovo sa Lh tracicama onako malo bzv...Jel tebi uspela inseminacija??Ili ces ici ponovo.Veliki pozdrav od mene
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.9.2014 14:08:49
|
|
|
|
nata11
|
Da li mi na plavom uputu sad odmah pisu da je uput za insemenacija ili samo stave ustanovu gde idem na insemenaciju?
< Poruku je uredio nata11 -- 9.9.2014 14:09:04 >
|
RE: Inseminacija III deo 9.9.2014 14:49:25
|
|
|
|
Anoniman
|
ja mslim da ti mogu napisati i inseminacija ili strelitet N97 a moras imati i onaj zeleni za lezanje?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.9.2014 15:56:45
|
|
|
|
lilik
|
Radila sam dve privatno i jednu u Betaniji i nisu uspele.. Sada malo kuliram do Decembra kada treba da se javim za vto. Vama, devojke, puno srece od sveg srca....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.9.2014 10:03:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala ti puno I ja tebi zelim i drzim palceve da zeznes Vto i da vidis ranije ...Javljam novosti kakve god budu.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.9.2014 21:06:55
|
|
|
|
nata11
|
Koliko vazi zeleni uput tj. za insemenaciju?
|
RE: Inseminacija III deo 14.9.2014 21:20:53
|
|
|
|
17 joka
|
6 meseci bi trebalo
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.9.2014 22:01:21
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka 6 meseci bi trebalo Plavi za specijalisticki pregled vazi 6 meseci. A zeleni sto je za jednu intervenciju jer i za njega to vazi
|
RE: Inseminacija III deo 14.9.2014 22:05:10
|
|
|
|
17 joka
|
da , bar je tako bilo pre
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.9.2014 22:49:14
|
|
|
|
nata11
|
Ipak vazi mesec dana, cvrc
|
RE: Inseminacija III deo 25.9.2014 18:30:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Devojke kad radite IUI kad je najbolje otici na UZ ja idem na Betaniju u NS pa jel bolje odma ujutru otici ko zna, hvata me vikend kad ispijem zadnje tablete pa u ponedeljak kad budemo isli mozda cemo odma radili IUI kako ste vi??
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.9.2014 18:36:00
|
|
|
|
17 joka
|
onda je najbolje da odete ujutru i da srecno
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.9.2014 19:01:15
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala,pa i ja mislim da cemo odma ujutru otici..
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.10.2014 17:01:38
|
|
|
|
sana.
|
Devojke IUI radjena 48h posle pregnila,folikuli na dan primanja inekcije bili 19,23..ja se bojim da nisu uradili kasno jel folikuli pucaju 36h sati od inekcije..Malo sam zabrinuta zbog toga sta vi mislite o tome???
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.10.2014 21:34:02
|
|
|
|
lilik
|
Pozz Sana.. U zavisnosti sta ti je doktor/ka rekao/la.. Koliko sam upoznata, a rafila sam ih tri, nakon 24h po primanju Pregnyl-a se radi iui. Meni je dr uvek govorila da je bolje da mali vojnici budu tu pre nego sto pukne folikul, a tvoji su bas lepi bili. No, sta je tu je. Odradjeno ti je i sada samo treba da se opustis, pa ce bii dta bude i da mislis samo pozitivno i sa se pohvalis sa
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.10.2014 21:35:51
|
|
|
|
lilik
|
Anonimna, ima li novosti? Kako je protekla iui ( ako si je odradila) u Betaniji? Kakva su tvoja iskustva?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.10.2014 21:37:35
|
|
|
|
17 joka
|
Sana, da bude uspesno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?