margom -> RE: Inseminacija III deo (3.4.2014 11:24:31)
|
Ne secam se one stare izreke u smislu "nije kome je namnjeno, nego sudjeno" ili nesto slicn, ali naravno da ne moze da ide onako kako smo mi hteli. Elem, vec godinu i po dana se mlatimo sa raznoraznim pregledima, brisevima, bakterijama, losim spermogramima, iznova i iznova vadjenjima uputa za komisiju za VTO, da bi nas ponovo vratili na IUI jer Boze moj "spermogram nam je sa ukupno 8 komada u ukupnom uzorku skocio na 11 miliona po ml ( ukupno 30 miliona, od cega nekih 25% pokretnih)".... E sad, prica je sledeca: "a da vi probate koju IUI dok cekate na komisiju i poziv za IVF, da mi vidimo kako reagujete na blagu stimulaciju, a suprugov uzorak na obradu"..... Sto znaci, eto nas ponovo na pocetku, dobro, ne bas pocetku jer smo prosli kojesta, ali u sledecem ciklusu idemo na IUI u Bis Intermedikus kod dr Spremovic. Ima li nekoga ko je radio tamo IUI ili barem kod nje i kakvi su utisci. takodje me zanima, sta im to znaci blaga stimulacija. Jos moram ponovo po upute kod ginekologa za briseve, makar to da ne placamo, a kod nje se zakazuje sest meseci unapred [sm=smiley13.gif] i da poludis...... Ali, dobro, neka, sve izdrzavamo, samomda se dodje do [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif], sunce im malo poljubim....... Veeeeliki poljubac za sve devojke trudilice i one koje su u medjuvremenu postale mamice......[sm=bravo.gif]
|
|
|
|