cuda -> RE: Inseminacija III deo (27.2.2014 23:53:12)
|
Anoniman, ne preporucujem ti odmah da radis IUI sacekaj da prodje par meseci, najmanje bar 3, mada vecina lekara preporucuje 6 da se saceka jos ako su ti radili i reviziju.... Preporucujem ti da proveris i briseve a ako su pozitivni na neku bakteriju, obavezno nek se iskontrolise i mm Ja sam u avgustu imala spontani, pa tek sada ponovo razmisljam o novom pokusaju. U potpunosti te razumem kako ti je ali kako stara izreka kaze strpljen spasen, a kako moja doktorka rece sve se u zivotu desava sa razlogom , priroda se brine o svemu pa i o nama i tacno je to da nista nece pomoci da plod opstane ako nesto nije kako treba. U pocetku sam bila ocajna ali sada kada dublje razmislim sta bi bilo da je plod opstao i rodilo se bolesno dete, pa da se muci celog zivota i ono i ja pored njega dzaba ga bilo ukoliko umesto radosti i uzivanju zivot se provede po bolnicama ... Budi jaka i strpljiva nije lako eto ja kada pomislim vec ce mart i da je sve bilo kako treba bebac bi vec dosao za par nedelja ali kad se nije dalo .... Sto se tice IUI ja sam posle par dana pocela sa progesteronom od 125 svaki treci dan i 14 dan sam radila hcg a onda do 4 meseca nastavila svaki 3 dan sa progesteronom od 250 a posle toga gynipral do kraja. Preporucujem ti da pokusas lecenje sa cajevima i mirovanje, a ako se stanje pogorsa pravac kod ginekologa koji ti je radio IUI za savet koje antibiotike smes da koristis.
|
|
|
|