valla -> RE: Inseminacija III deo (19.3.2013 22:04:12)
|
IZVORNA PORUKA: janabons Dovoljan ti je jedan uput sa nazivom klinike na koju te upucuju,koji ti vazi 6 meseci(mislim da je to plavi, nisam sigurna, jer nama u dz daju sve crno bele[sm=smiley1.gif]) Sutra ti tamo budi u 8 ujutru, naoruzaj se strpljenjem i primice te neko od lekara sigurno, ne zakazuju se konsultacije unapred. Ja mogu da ti napisem sutra ujutru da li moj dr(Jovanovic) radi,jer ja sutra idem kod njega,ali moj savet ti je da se nacrtas tamo u 8, pa ce ti sestre sve reci[sm=smiley1.gif] Ne placaju se folikulometrije i iui, samo pregnili koje primas pre iui[sm=smiley1.gif] Ako vidis tamo jednu plavusu sa stomakom, javi mi se da se upoznamo[sm=smiley1.gif] Hvala ti na brzim odgovorima, divna si! Ne znam vredi li mi da idem sutra, jer mi je vec krenulo ono braon, sto znaci da cu sutra dobiti sigurno. Istekli su mi rezultati za vaginalni i cervikalni, moram to ponovo da uradim, rezultati se cekaju par dana, a mora dr prvo da se uveri da su brisevi sterilni da bih zapocela sa klomifenom. kad mi prodje menstruacija, ponovicu briseve i otici sa rezultatima u Front. Vazno mi je samo da se konsultacije ne zakazuju, pa mogu lepo da isplaniram kad da odem. Jesu li ti radili UZ drugog dana ciklusa pre nego sto popijes prvu tabletu klomifena? Meni je dr rekla da obavezno treba da se uradi UZ pre prve tablete, da se proveri da li je sve ok, da nema mozda neka cista koja se u medjuvremenu stvorila, jer bi je klomifen samo jos vise izazvrao. Ako je sve u redu pocinje se sa klomifenom od drugog do sestog dana ciklusa i onda se po dogovoru dolazi na folikulometriju da se prati reakcija. Pre UZ i terapije brisevi moraju biti sterilni.
|
|
|
|