margom -> RE: Inseminacija III deo (15.3.2013 13:52:38)
|
Cipelici, nema popustanja, nema predaje, samo napred u nove pobede, pobeda je blizu......[sm=bravo.gif] Elem, kao sto sam napisala u temi HSG, moje produvavanje je odlozenonza sledeci ciklis, zbog smrtnog slucaja u porodici, sta da se radi, visa sila, kada smo cekali do sada, mesec dana nista ne znaci.......ali ono sto sam zelela da podelim sa vama jeste razgovor sa cika Dobrivojem,ovde popularnim kao "cikica" iz Narodnog Fronta koji prima i obradjuje uzorak za IUI.......juce smo duze pricali (van bolnickih zidova naravno) o svemu to nas brine i mori......i rekao je ovako.......niko od nas nema razloga za brigu ukoliko je spermogram supruga dovoljno dobar....citiram ga...."ako je spermogram dobar, uzorak moze onako obradjen i centrifugiran da stoji do sutradan ujutru i nece mu nista faliti, a ukoliko je los, dzaba i trcanje sa sve njim na inseminaciju"......Sto se tice obrade, ona se obavezno radi, a ostalo je pitanje prirode i srece....... Licno, slazem se sa onim sto je neko iznad napisao, a to je da je uspesnost IUI potpuno individualna, eto npr. nekome uspe iz prve, nekome iz treceg, a nekome ni iz sestog puta......isto je tako i sa VTO, sve zavisi.....al je bitno da se radi na tome...... U svakom slucaju, ja pocetkom aprila idem na HSG, pa onda u pripreme za prvu IUI, ako sve bude ok..... svim devojkama koje su ovih dana odradile istu ili se spremaju zelim visoooke betice i [sm=rozacrtici.gif]
|
|
|
|