jess021 -> RE: Inseminacija III deo (16.3.2013 13:55:39)
|
IZVORNA PORUKA: cipelići Devojke moje drage, hvala na podršci...puno znači[sm=smiley27.gif] Dedu, nedajse do kraja se nadamo? Kada vadiš betu? Da li neko ima neki info kada se krene u prikupljanje dokumentacije za VTO da li u tom možda prvom ciklusu može da se radi još insiminacija? Da se pokuša još dok se papiri i rezultati neprikupe. Ne znam, razmišljam da vidim u ponedeljak sa profom i za tu varijantu? Ali pošto su mi tri IUI urađene možda neće prihvatiti. Sve u svemu, kako sam pojedine razumela papiri, čekanja raznoraznih komisija u nemanjinoj, frontu...traje poprilično dugo i do 6 meseci? Da li je to baš toliko dugo? Pa kada te oni onda pozovu da kreneš u proces? Ako neko nešto zna molim vas za info cipelici, zao mi je zbog IUI, ali glavu gore. sto se tice VTO, ne znam kako je bas u BG, ali ja sam u NS za nekih mesec i po prikupila sve analize i predala 19.02. na prvostepenu, a zakazali su mi drugostepenu 26.03. tako da je sve to islo poprilicno brzo, ali cu verovatno na postupak pricekati, tako da ti savetujem da krenes sa analizama, a ako mozes da uradis u narednom ciklusu IUI sto da ne. meni je najbitnije bilo da nesto radim, jer sam skoro 2 meseca stajala u mestu zbog kojekakvih razloga. pozz
|
|
|
|