|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
15.3.2013 20:17:17   
zmajče
Devojke da vam se javim od večeras krecem sa klomifenom u ovom ciklusu planiramo IUI,inače od predhodnog ciklusa pijem aspirin 100 svaki drugi dan a od danas svaki dan po predlogu hematologa.Čekam rez za trombofilije ali bez obzira na to rekoa mi da je bolje da pijem zbog poboljšanja cirkulacije

(odgovor članu zeksi)
Direktna veza do poruke: 1401
15.3.2013 21:00:46   
degu
Cipelići žao mi je user posted image Mislim da i mene očekuje takav rezultat jer me stomak baš razbija al ajd da ne trčim pred rudu user posted image
Zmajče navijam user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu zmajče)
Direktna veza do poruke: 1402
16.3.2013 0:21:50   
cipelići
Devojke moje drage,

hvala na podršci...puno značiuser posted image

Dedu, nedajse do kraja se nadamo? Kada vadiš betu?

Da li neko ima neki info kada se krene u prikupljanje dokumentacije za VTO da li
u tom možda prvom ciklusu može da se radi još insiminacija? Da se pokuša još dok se papiri i rezultati neprikupe.

Ne znam, razmišljam da vidim u ponedeljak sa profom i za tu varijantu?
Ali pošto su mi tri IUI urađene možda neće prihvatiti.

Sve u svemu, kako sam pojedine razumela papiri, čekanja raznoraznih komisija u nemanjinoj, frontu...traje poprilično dugo i do 6 meseci?
Da li je to baš toliko dugo? Pa kada te oni onda pozovu da kreneš u proces?

Ako neko nešto zna molim vas za info

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1403
16.3.2013 12:56:34   
Petra Pan
Moja zadnja IUI jucer odradjena...u sred pucanja folikula...kako kaze doc diiiiiiiiivno zuto tijelo...kao i uvijek al nista na kraju...sve proslo ok osim sto mi je prvi put (mada sam ranije imala samo tragove krvi nakon IUI) nakon jedno tri sata bio onaj osjecaj dole "plup". Ja u wc kad nesto smedje. i tako 2 puta. pomislih sve ode hahahha. ovaj put kao sto sam napisala glukokortikoidi (kortikosteroidi) i aspirin protekt. Da smanjim imunitiet. eto sad cekam..a ko ceka taj se naceka al doceka..

Zelim nam svima visoke duplajuce bete...

(odgovor članu cipelići)
Direktna veza do poruke: 1404
16.3.2013 13:55:39   
jess021

IZVORNA PORUKA: cipelići

Devojke moje drage,

hvala na podršci...puno značiuser posted image

Dedu, nedajse do kraja se nadamo? Kada vadiš betu?

Da li neko ima neki info kada se krene u prikupljanje dokumentacije za VTO da li
u tom možda prvom ciklusu može da se radi još insiminacija? Da se pokuša još dok se papiri i rezultati neprikupe.

Ne znam, razmišljam da vidim u ponedeljak sa profom i za tu varijantu?
Ali pošto su mi tri IUI urađene možda neće prihvatiti.

Sve u svemu, kako sam pojedine razumela papiri, čekanja raznoraznih komisija u nemanjinoj, frontu...traje poprilično dugo i do 6 meseci?
Da li je to baš toliko dugo? Pa kada te oni onda pozovu da kreneš u proces?

Ako neko nešto zna molim vas za info

cipelici, zao mi je zbog IUI, ali glavu gore. sto se tice VTO, ne znam kako je bas u BG, ali ja sam u NS za nekih mesec i po prikupila sve analize i predala 19.02. na prvostepenu, a zakazali su mi drugostepenu 26.03. tako da je sve to islo poprilicno brzo, ali cu verovatno na postupak pricekati, tako da ti savetujem da krenes sa analizama, a ako mozes da uradis u narednom ciklusu IUI sto da ne.
meni je najbitnije bilo da nesto radim, jer sam skoro 2 meseca stajala u mestu zbog kojekakvih razloga.
pozz

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu cipelići)
Direktna veza do poruke: 1405
16.3.2013 13:57:10   
jess021
degu, ja jos uveka navijam za user posted image
petra pan, obraduje nas sa user posted image
otvarajte sezonu trudnica na IUIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1406
16.3.2013 14:08:54   
Petra Pan
Ma uspjela ne uspjela..sta cu..jos icsi probati i onda ako ne uspije bas dici ruke..svaka cast na strpljenju..ali... dosta mi je borbe u sebi sa ovim glupim demoncicima...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1407
16.3.2013 14:15:11   
Cecana
degu, petra pan user posted image user posted image
Ja sam prvo rekla da cu uraditi maksimalno dve iui,ali sad se razmisljam da bih uradila i trecu.Ne znam,vredi pokusati jos jednom odmah.Ako ni to ne uspe vto,ali tek za par meseci da mi se hormoni malo smire.
Ja ovog puta ne osecam nista specijalno,kao da nisam ni radila iui,cak sam se i na Utrogestan navikla,ne izaziva mi nikakvu pospanost i vrtoglavicu kao proslog meseca,tako da ga sad pijem,onako vaginalno mislim da pola iscuri,nemam pojma.

(odgovor članu Petra Pan)
Direktna veza do poruke: 1408
16.3.2013 14:17:22   
Cecana
Sad bas razmisljam da bi bilo dobro otvoriti posebnu temu u kojoj bi se javile cure kojima je uspela iui, i da napisu koji je problem kod njih bio i iz kog puta je uspelo i sa kojom stimulacijom.Kao neka tabela bukvalno.Mislim da bi to svima veoma koristilo.user posted image

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1409
16.3.2013 14:29:20   
Petra Pan
Cecana..ma vrijedi pokusati...ja sam ih uradila vec 5. dvije jos prije 4-5 godina i sada od decembra evo 3. I to bez stimulacije.Dobro si ti sa utrogestenom. mene je prosli mjesec raznio. Iako vaginalno imala sam sve nuspojave...glad, akne, suhu kozu, napuhanost..dobila sam 2kg, samo sam nesto zvakala..sada sam bez utrogesta al sa kortikosteroidima i aspirinom..pa cemo vidjeti...ukoliko ne uspije...na jesen u proces EPRUVETA

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1410
16.3.2013 17:17:10   
Cecana
Koji je kod vas problem?Ja sam cula da je najbolje raditi 3 iui za redom,sad ne znam da li je to tacno.

Direktna veza do poruke: 1411
16.3.2013 18:49:46   
cicibanns
i ja sam cula kao cecana...

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1412
16.3.2013 18:53:52   
jess021
cecana, i meni je dr rekla da je najveca uspesnost kad se rade jedna za drugom, a zbog cega ne znam, da li mozda zbog redovne stimulacije, kvaliteta folikula ili da bi se odlucili da radimo privatno!!!
Ja, licno, nemam nista protiv 3 IUI pre VTO, jer ipak postoji sansa da uspe, a stimulacija i sam proces je kud i kamo manje agresivan nego kod VTO.
A sta reci onda, kad se u Betaniji na svaku ceka po sest meseci?!Kakva je tu uspesnost!!??I koliko samo treba vremena da ih odradis u Betaniji.
Ja licno mislim da tu nema pravila za uspesnost, ako je spemogram zadovoljavajuci za IUI.
Nadam se da ce ti treca IUI uspeti, ako se odlucis da je uradis.
Ako Utrogestan stavljas uvece, nema veze sto iscuri, to je ionako samo podloga za lek, aktivna supstanca je odradila svoje!!

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1413
16.3.2013 18:58:31   
cicibanns
joj jess, kud spomenu tih 3X6 meseci... odmah mi se zeludac okrenuo!!! user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1414
16.3.2013 19:31:46   
maca821

IZVORNA PORUKA: viking RR

Mislim da je aspirin tu da ti poboljša cirkulaciju tj, prokrvljenost organa (mislim da mi je to neko davno rekao, ali ja sam alergična na aspirin pa ne ne znam), a za ovaj drugi lek prvi put čujem.

janabons koliko dugo si pila Aspirin?

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1415
16.3.2013 21:28:43   
Petra Pan
Ja imam taj idiopatski sterilitet.... jos se nije utvrdilo zbog cega ne moze...sve mi ok a to i nekad ide na nerve..i moj cika doktor kaze da je bolje uraditi zaredom..vidjecu sad da nije autoimuno ili s tom prokrvljenoscu..mada se ne nadam previse...

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 1416
17.3.2013 20:14:35   
Meisje
Degu,drzim fige za sutra jakoooouser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1417
17.3.2013 22:11:54   
Petra Pan
Pitanje jedno, ranije sam poslije IUI imala slabo krvarenje..ma tacku...a u petak nakon ove ZADNJE, nakon 4 sata je tako cudno krvarilo (ono bjelance sa krvlju, sorry sto bas detaljno) i tako 3 puta do navece. Znam pukao je folikul ali bas tako i da me tako boli...E da pitanje je...Nije mi bas cika dr bas toliko kateterom po endometriju ili jeste?
Eto 2 i po dana i valja jos 12 do bete heheheh.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1418
17.3.2013 22:14:15   
milenatea
zenske navijam jako za sve vasuser posted image
nadam se da cu i ja uskoro odraditi IUI

Direktna veza do poruke: 1419
18.3.2013 7:46:36   
J@n@
Za sve po user posted image !
Degu,Cecana,Petra Pan,Zmajce navijam jako,najjace za trocifrene bete!user posted image !Odavno nije bilo uspesne IUI pa mislim da je to bilo zatisje pred buru-puno visokih betica i user posted image !

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 1420
18.3.2013 10:35:51   
srculence25
IZVORNA PORUKA: Cecana

Sad bas razmisljam da bi bilo dobro otvoriti posebnu temu u kojoj bi se javile cure kojima je uspela iui, i da napisu koji je problem kod njih bio i iz kog puta je uspelo i sa kojom stimulacijom.Kao neka tabela bukvalno.Mislim da bi to svima veoma koristilo.user posted image

Slazem se to bi bilo bas ohrabrujuce i optimisticno user posted image Degu,Cecana,Zmajce i petra pan drzim palceve i navijam jako

< Poruku je uredio srculence25 -- 18.3.2013 10:36:19 >

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1421
18.3.2013 19:25:22   
17 joka
Veverice  mila  moja   sta  bi?  ima  li  rezultata?

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1422
18.3.2013 21:21:01   
degu
Joko draga odustala sam od bete. Rezultati bi mi bili tek sutra oko 16h. Uradiću test ujutru, ako je negativan prekidam sa utrogestanom, ako je pozitivan, pravimo žurku user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1423
18.3.2013 21:22:04   
zmajče
Hvala drage moje za sada ok podnosim klomifen pijem još sutra u subotu UZ

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1424
18.3.2013 21:32:30   
17 joka
tako  bih  rado  dosla  sutra  na  tu  zurkuuser posted image user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu zmajče)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

STRAH
pisuljica

strasno se bojim igle, nikada nisam primala infuziju pa me zanima da li boli dok se daje? i jel jako neprijatno kada ta igla stoji u veni?

da (20%)

ne (80%)

Ukupan broj glasova: 101

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here