|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
13.3.2013 15:21:47   
Encimenci
Što se tiče inseminacije, želela bih nešto da podelim sa vama... Doktorka Elijana Garalejić iz fronta mi je sama rekla da inseminacija koja se radi kod njih , nema veze sa životom i da se ne radi kvalitetno kao u privatnim klinikama, kaže da oni za inseminaciju ne rade tu adekvatnu pripremu muškog uzorka kao za vto.  Ja sam na žalaost imala burnu reakciju i grčenje materice posle njihove inseminacije , nisam znala šta me snašlo i posle toga mi je ona to rekla...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1351
13.3.2013 15:26:01   
milenatea
o Boze, znaci i ovde vazi plati pa klatiuser posted image

(odgovor članu Encimenci)
Direktna veza do poruke: 1352
13.3.2013 18:45:30   
mickybap
Ako nekog interesuje postupak kako ovde ide sve,da kazem ja idem drzavno na klinickom centru,imam 6 besplatnih pokusaja o trosku drzave...naravno imam osiguranje osnovno a i dodatno,tak oda nista ne placam!Kad sam bila na pregledu,on nam je predlozio VTO,i pitali smo za inseminaciju,da je to jako slabo,procenat je 3-4 posto,isto je kao i prirodnim putem,.........A poznato vam je da su Slovenci najbolji i napredniji od nas,ali mnogo..ne mozete da verujete,ja vam sve pricam kako je i kako ovde prolazim :D :D :D user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mickybap -- 13.3.2013 18:50:05 >

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 1353
13.3.2013 19:11:32   
margom
Sto se tice inseminacije u drzavnim klinikama, konkretno u N. frontu, ja sam odavno ovde naglas razmisljala o ucinkovitosti istih.....konkretno mi je zasmetalo to sto sam od puno zena cula da na dan inseminacije, nakon davanja i "obrade" uzorka, po sat dva sede sa istim u rukama i cekaju na red da udju u ordinaciju gde im rade IUI ?! Pa mislim, ljudi bre, sta od toga prezivi tih par sati cekanja......a zene se pumpale hormonima u pripremi za istu......i sa onda ? E sad , igrom slucaja, preko nekih prijatelja, upoznam ja coveka koji u NF radi obradu i pripremu uzorka, ovde poznat kao "cikica", a zvanicno cika Dobrivoje.....i on mi rece da taj deo posla rade najbolje sto mogu, a posto cu ga i sutra videti van klinike, pitacu ga da mi to detaljnije obrazlozi, pa vam prenosim...... Veliki poljubac svim devojkama......navijam za visoke beticeeeeee....user posted image

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 1354
13.3.2013 19:29:40   
degu
LH trakice su nepouzdane kod žena sa pco jer su stalno pozitivne. Ja ih prva dva puta nisam radila već smo pratili folikule do nekih 19 mm i onda primala pregnil. Sad zadnji put sam ih pratila do 18mm i uspela da ispratim i trakicama, da li se lh sredio ili šta ne znam, al sam primila pregnil kad je bila pozitivna. Radiću betu u ponedeljak možda, jer su nama rezultati tek za 24 sata, da bih prekinula sa utrogestanom ako nema ništa. Inače simptomi, tipični pms.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 1355
13.3.2013 19:35:47   
17 joka
bice  beta  trocifrenauser posted image user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1356
13.3.2013 19:38:28   
degu
Grlim Joko, iako nisam optimistična user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1357
13.3.2013 19:40:45   
17 joka
e  pa  bas  zato  da  te  strefeuser posted image

grlim  i  ja  tebe  draga  moja

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1358
13.3.2013 19:54:23   
Cecana
degu navijam najjaceuser posted image user posted image user posted image
Ja sam po podne primila pregnil,e namucila sam se sa lh trakicama,jutros je bila onako bledja,a po podne tamnija,mada po meni ne dovoljno tamna.Otisla sam kod dr. ponela danasnje trakice i ona kaze da je to skroz pozitivan rezultat.
Mislim da im je totalno glup taj sistem sa trakicama,sta da nisam otisla veceras,verovatno bih propustila inseminaciju posto bismo zakasnili a ja se trovala sa lekovima.
Pa nase zdravstvo,sta reciuser posted image

Sto se uspesnosti tice stvarno je mali procenat,ali mislim da je najlaksi po parove,posto je ipak veliki korak otici odmah na vto,i finansijski ali i psihicki posto ni vto ne garantuje 100% uspeh,tako da je ovo pokusaj koji svako radi da ne bi vise sedeli i cekali da se desi prirodno kad se vec godinama ne desava.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1359
13.3.2013 19:57:45   
17 joka
Cecanauser posted image   draga  jako

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1360
13.3.2013 19:58:57   
degu
Cecana najbolje bi bilo pratiti lh iz krvi i primiti pregnil baš u pravom momentu. A trakica je pozitivna i kad su iste boje crtice. Meni je pre podne bila negativna popodne pozitivna. Navijam i ja za tebe Cecana jako, jajjače user posted image

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1361
13.3.2013 20:25:27   
Zell
IZVORNA PORUKA: jess021

Zell, slazem se, tako da cu danas da navalim na muza, OPETuser posted image

Samo navaljuj user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1362
13.3.2013 21:11:11   
zeksi
Zene, navijam za vas....user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1363
13.3.2013 22:04:37   
janabons
MArgom, super si prosla, tako se i meni sve poklopilo brzinski. Samo napred i ne propustaj ni jedan ciklus posle hsg, odmah kreni na iui. Samo obavezno pitaj kad te budu otpustali posle hsg kuci da li da krenes sledeci ciklus sa stimulacijom*da bi znala, jer se krece 2. dan ciklusa*
Ja kad sam radila hsg, nisu nam dali da biramo da li hoce anesteziju ili ne, vec su rekli da se podrazumeva. TO znam zbog cimerke koja nije htela anesteziju, ali smo je sve tri ipak dobileuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu zeksi)
Direktna veza do poruke: 1364
13.3.2013 22:15:06   
janabons
Mene nije strefilo to cekanje od par sati sto cujem da pominjete, sva sreca, za drugu sam cekala najvise 45min,za ostale,cim uzmem uzorak kod cikice u roku od 5min mi ubace,a kod cikice kucam posle 10minuser posted image , iako on kaze da dodjes za pola satauser posted image
Ne znam sta da vam kazem, i sta sa cim ima veze, s obzirom da mi je uspela iui kada mi je muz imao virus i temperaturu 4 dana od 40 stepeni, i poceo da pije antibiotike,ja izgorela od nerviranja, apstinencija je bila 6 dana,sto je previse , sve mi je potonulo, a uspelo je ipakuser posted image .A za prve dve iui odlicni spermogrami,i corak bio

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1365
13.3.2013 22:16:31   
cipelići
Devojke moje drage,

uspešnost je jako mala gde god je radileuser posted image
To je ono što se u svim literaturama može pročitati i zaključiti.
Ja samo nikako da razumem zašto se mora raditi tri IUI ? Čiji je to hir da gubimo još minimum 2-3 meseca ako se sve uklopi kako treba.

IUI za koju iščekujem rezultate urađena je u NF prvi dan od predavanja uzorka prošlo je 1,5h a drugi dan nećete verovati 35 min

Margom, vidiš da je bilo bolje i lakše nego što si očekivala. Biće sve to super u petak i bez brige. Za naše zelje svaki bol vredi istrpeti.

Degu, i ja imam apsolutno sve sintome pred ciklususer posted image
Bole grudi kao lude. Jedem slatkiše kao manijakuser posted image

Radujem se našoj sreći....nećemo se predati nikakouser posted image

Onaj mali tračak nade još ne umire za user posted image

(odgovor članu zeksi)
Direktna veza do poruke: 1366
13.3.2013 22:19:29   
degu
Cipelići draga navijam za tebe user posted image

(odgovor članu cipelići)
Direktna veza do poruke: 1367
13.3.2013 22:33:05   
cipelići
degu, biće kako mora biti i idemo uvek daljeuser posted image

Prvi put ne uspeh sam jako teško podnela. Drugi je bio kao dobro jutro a i sad ovaj treći vidim da će biti isto kao drugi put.

Janabons, niko mi nije skrenuo pažnju za apstinenciju. Vidiš taj momenat nisam znalauser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1368
13.3.2013 23:33:30   
milenatea
degu drzim ti palceve

(odgovor članu cipelići)
Direktna veza do poruke: 1369
14.3.2013 0:55:59   
srculence25

IZVORNA PORUKA: janabons

Mene nije strefilo to cekanje od par sati sto cujem da pominjete, sva sreca, za drugu sam cekala najvise 45min,za ostale,cim uzmem uzorak kod cikice u roku od 5min mi ubace,a kod cikice kucam posle 10minuser posted image , iako on kaze da dodjes za pola satauser posted image
Ne znam sta da vam kazem, i sta sa cim ima veze, s obzirom da mi je uspela iui kada mi je muz imao virus i temperaturu 4 dana od 40 stepeni, i poceo da pije antibiotike,ja izgorela od nerviranja, apstinencija je bila 6 dana,sto je previse , sve mi je potonulo, a uspelo je ipakuser posted image .A za prve dve iui odlicni spermogrami,i corak bio

Veoma je ohrabrujuce kad procitam postove kome je uspesna inseminacija.Degu samo napred misli pozitivno.Navijam da uspe

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1370
14.3.2013 8:03:49   
Zell
Navijam user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1371
14.3.2013 10:04:42   
degu
user posted image user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1372
14.3.2013 10:14:00   
jess021
user posted image user posted image user posted image navijam!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1373
14.3.2013 10:22:58   
mine
Aj Degu stvarno...popravi ovaj procenatuser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1374
14.3.2013 10:35:14   
viking
Degu, navijam iz sve snage za tebe (i za sve ostale naravno)! Ajmo devojke! user posted image  

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Помоћ!
пеперутка16

Моју сестру вара њен муж. Ухватила сам га са свалерком и сликала га. Нису ме видели. Шта да радим? Сваке ноћи плачем, пијем таблете за смирење.

Да кажем мојој сестри. (71%)

Да кажем мами. (0%)

Да запретим кретену. (29%)

Нешто друго, то јест? (0%)

Ukupan broj glasova: 7

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here