marigogi -> RE: Inseminacija III deo (23.12.2012 19:40:22)
|
IZVORNA PORUKA: zmajče Marigogi kako ti je odredila dan kada treba dati stop injekciju?Jel pratila vrednost LH iz krvi ili trakicama? ZMAJČE radila je folikulometriju nista drugo , prve dve IUI sam trakicama odredjivala tj. sama utvdjivala, a sada su svaki drugi dan praćeni folikuli. 2 dan vestice je počela sa ultrazvukom prvo da vidi imam li cista kada je utvrdila da je sve OK tog 2 dana vestice sam primila prvu bocu Merionala i tako svaki dan narednih 11 dana , 12 dana ciklusa sam bila na folikulometriji i tada mi je rekla da sutradan odmah u 09,00 dobijem Pregnyl a sledeceg dana u 08,30 smo radili IUI. Sada ova treća je odradjena vrlo profesionalno uz puno objasnjavanja suprug je bio samnom konstantno ma sve pohvale , ona kaze da misli da je to to, ja sam jos rezervisana, videćemo. I da ranije mi nije davala ni Utrogestan ni nista a sada i Utrogestan i vitamine :-) Jedino je problem kod spermića nakon obrade doktorka je rekla izmedju 8-10 miliona su dobili , e sada u odnosu na prvi nas spermogram gde je pronadjeno sve 6 komada zivih i nepokretnih spermića mi smo super, a negde sam čitala da je granica kod koje moze da se radi IUI 5 miliona. - To je moja jedina prepreka da skroz pozitivno mislim :-( ZA SVE [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=duda.gif][sm=nosecka.gif] OD SRCA
|
|
|
|