marigogi -> RE: Inseminacija III deo (22.12.2012 20:36:19)
|
IZVORNA PORUKA: jess021 IZVORNA PORUKA: marigogi Pozdrav devojke, već duže vreme pratim ovu temu i eto reših da Vam se pridruzim i čujem da li je neka imala slicno iskustvo. 10.12 .2012 smo počeli sa 3 inseminacijom u Betaniji NS kod DR.Trninić, prve dve su bile neuspesne uz stimulaciju Klomifenom. Ovu trecu smo počeli stimulacijom merional na drugi dan ciklusa pa sve do juče ( 11 ampula) danas sam primila Pregnyl i sutra treba da bude D day tj.inseminacija, ali posto je nedelja a Betanije NEradi nedeljom moramo po preporuci DR. da radimo privatno na klinici DR.Ilić u NS. I to će biti sutra oo 08,30h. Ima li neka devojka da je imala sličnu stimulaciju i neko slicno iskustvo. ??? Pozdrav uz [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] [sm=nosecka.gif] SVAKOJ OD VAS marigogi, meni je sve tri IUI radila dr Trninic, nazalost ni jedna nije uspela, sve tri sam radila sa Klomifenom i kod Ilica. A sto ti je sad ova stimulacija sa Merionalom? Nemam iskustva sa tim. Koliko imas sad folikula? Navijam da ova treca bude uspesna[sm=bravo.gif] Pa pravo da ti kažem ovaj put sa merionalom su dosta ozbiljnije odradili, prva dva puta sam imala samo po jednom folikulometriju i koristila klomifen , na blef su mi davali pregnyl a ovulaciju sam utvrdjivala sama listićima. Međutim sada je radila samo sa merionalom od 2 dana ciklusa i na svaki drugi dan je radjena folikulometrija, zasto ne znam. na šemi pise endomet.deb. pa redom 2 mm, 7,5, 10,5 pa onda folikuli levo plo, 10 fol 10mm, pa onda samo vodeci folikul pracen najviše 15*15 pa 17*17 ona slabo objasnjava ja jos manje pitam. Sada je prvi put bila zadovoljna kako je sve teklo. Inače kod nas je muski sterilitet problem. Sutra radimo pa cemo videti, ja kad sam radila sa klomifenom nisam imala nikakve promene u organizmu dok Merional 11 ampula čuda rade :-D zato me i interesovalo jos nečije iskustvo. :-) Hvala za navijanje nadam se da ce biti treća sreća ako ne idemo na VTO. Kako vi? jel ste i vi prešli posle treće na VTO?
|
|
|
|