J@n@ -> RE: Inseminacija III deo (16.1.2013 7:54:40)
|
Dobro jutro drage moje!Za sve po [sm=smiley31.gif]!Hvala vam sto mislite na mene...mnogo mi znaci vasa podrska!!!!! Jess,Snekile,Plasljiva,Gagice,NoraBo,Marigogi,Meli,Degu,Maco...[sm=smiley31.gif] Stetice,draga,[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]!Navijam jako,najjace da ti ova druga IUI bude uspena-[sm=duda.gif]!Molim za detaljan izvestaj svakog jutra-simptomi,promene[sm=jezicek.gif] Janabons,BranoV,slatke nase [sm=nosecka.gif],vucite jaaaaaaaaaaakoooo! Ovo definitivno nije moj mesec pa jedva cekam da se zavrsi!!!Dakle u petak na UZ 4 folikula pred pucanjem,to vece je trebalo da primim Pregnyil i onda bi IUI trebalo da bude u nedelju ali kao sto znate vikendom ne rade tako da od moje trece IUI nista!Preporuceni "prirodni radovi" za vikend!Suvisno je da pisem kako sam se osecala...A za vikend stizu nenajavljeni gosti i sedeljke do 05h ujutru i jedva smo uspeli da muckamo!!!!Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[sm=smiley36.gif]!Kada pocnem sa simptomima molim vas da me podsetite na to [sm=smiley36.gif]!
|
|
|
|