margom -> RE: Inseminacija III deo (23.10.2012 23:29:25)
|
Zell [sm=bravo.gif] , sada samo mazi stomacic, pusti neku finu muzikicu i pevusi ! Uz dobar mjuz sve je lakse ! A devojkama koje se ovih dana spremaju na "bojno polje" drzim fige, i od [sm=smiley27.gif] vam zelim [sm=rozacrtici.gif] ovog puta! Sve vas [sm=smiley31.gif] jer ste tako hrabre i gurate napred sa toliko volje ! [sm=bravo.gif] Ja imam zakazan randevu sa svojom doktorkom u ponedeljak, radicemo kompletan pregled, kolposkopiju, PAPA, vaginalni bris itd., ne znam sa li da odmah uradim i briseve na ureaplazmu, mikoplazmu i hlamidiju ili da to radim na privatnoj klinici gde cemo ici na IUI? Mislim da kad se vec negliziram kod nje, sto da ne uradim odmah i to, ti rezultati ce vaziti i narednih par nedelha valjda.Inace sam je pitala sta misli o Specijalnoj bolnici Beograd u Jovanovoj i prof Radulovicu, i rekla mi je da su sasvim OK i da je i ona sa njima imala korektnu saradnju, te cemo najverovatnije sledece nedelje kada zavrsim pregled kod nje na konsultacije sa njima. E sad, ne znam da li oni preferiraju da se radi HSG pre inseminacije ili ukoliko su kod zene ultrazvuk i ostale analize (briseva) OK, idu bez toga. Meni je u sustini svejedno, pregrmecu i to ako je tada sansa za uspeh veca. Kakva su vasa iskustva, jeste li sve radile HSG pre inseminacija, ili je nekome uspela IUI i bez HSG-a ?! Sve vas puno [sm=smiley31.gif] !
|
|
|
|