bany86 -> RE: Inseminacija III deo (29.10.2012 23:36:23)
|
Drage moje.. Ja sam radila tri IUI.. Prve dve sa stimulacijom,trecu bez.. Imala sam odlicne folikule,prohodne kanale,mm odlicne plivace,sve tri radjene posle 30min.od davanja uzorka i nije uspela nijedna.. Ovim ne zelim da vas obeshrabrim,vec da morate biti spremne na sve.. Mnogo smo opterecene,a i same znamo da kad nesto mnogo zelis,bas i ne dobijes tako lako.. Sutra predajemo za vto||(svi nalazi su nam u redu).. Ali smo bas zbog dobrih nalaza krenuli na psihoterapiju(da se malo opustimo),i verujte mi,ja se nikada u mom zivotu nisam bolje osecala.. I svakoj od vas bih preporucila.. Dovoljne su samo dve seanse da pocnes normalno da razmisljas i gledas na mnoge stvari.. Meni je jako pomoglo,sto zelim svakoj od vas.. Zelim vam svima da vam uspe IUI,i da se zakace [sm=duda.gif][sm=duda.gif] ..[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] A da,ako nekome treba klomifen,ja imam jednu kutiju koju bih rado poklonila-da ne bacate pare u "Igor-u".. Kome treba,neka mi posalje pp.. Jos jednom,puno srece i [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|