margom -> RE: Inseminacija III deo (21.10.2012 21:15:48)
|
Cao devojke, do sada sam vas samo citala, a evo me sada stajem u prvo borbene redove sa vama. Naime imam 36, suprug 37, u vezi smo 19 godina, a u braku 6. Do pred brak cuvali smo se trudnoce, jer eto nikako nije bilo uslova, prilike i bla bla bla, medjutim kada smo mi resili da hocemo, e onda ono nece ! Nekih narocitih problema nemamo, ja sam cak i pre par godina radila detaljne analize hormona, radila folikulometriju (sve je bilo kao u skolskom udzbeniku), ali nista.....[sm=smiley13.gif] Sada smo konacno resili da se ozbiljno pozabavimo problemom, znam da ce vecina prokomentarisati "dobro ste se setili", ali moram odmah da stanem u nasu odbranu i kazem da nas vec 12 godina prati drugi problem, a to je bolest supruga koji ima ustanovljen vaskularni poremecaj zbog koga cak i jako tesko hoda (sto se tice onih stvari sve je ok , redovno muckamo,[sm=smiley2.gif], samo bez uspeha). E sada, mi smo odlucili da probamo sa inseminacijom, najverovatnije u privatnoj klinici (pitanje je kako bi se cela stvar zavrsila na nekoj drzavoj klinici, kao sto rekoh suprug tesko hoda-cak ponekad koristimo kolica da se ne bi maltretirao, i kako bi i gde dao uzorak, WC na zalost nije opcija [sm=smiley13.gif])....Konkretno nas zanima Specijalna bolnica Beograd doktora Radulovica, vase iskustvo sa njima, ko je od lekara pristupacan i onako ok lik......Takodje me zanima da li je sve neophodne analize bolje raditi u privatnoj klinici za koju se odlucimo ili u domu zdravlja, bolnici, a to pitam zato sto je neko ranije pisao da se za eventualnu VTO priznaju samo izvestaji iz drzavnih institucija. Svima vama devojke zelim da sto pre ugledate [sm=rozacrtici.gif] sto pre u narucje uzmete svoju [sm=duda.gif] ili cak i vise [sm=duda.gif][sm=duda.gif] !
|
|
|
|