janabons -> RE: Inseminacija III deo (17.10.2012 12:31:05)
|
IZVORNA PORUKA: zeljazeljena Devojke, jedno pitanje, da li ste posle IUI striktno lezale neki dan, da li su vam to preporucivali? I da li ste isle pod obavezno na UZ posle IUI i da li je to bio vaginalni? Ja se nesto plasim da posle IUI radim vaginalni UZ, ipak je mozda rizicno bilo sta cackati tako rano za slucaj trudnoce?Tako je meni rekao jedan prijate;j ginekolog. Ali ssta ako nisu popucali svi folikuli? Janabons koliko si imala folikula i da li na oba jajnika? Da li utrogestan pijes ili vaginalno stavljas? Lezala sam ta dva dana kada sam radila iui,jer je mene dosta boleo stomak,nekih 2,3 sata nakon ubrizgavanja,posle sam normalno funkcionisala. Nisam isla na uz sve dok mi nije kasnila [sm=hudicek1.gif].Imala sam 4 folikula(stimulacijom klomifenom), 2 na levom ,2 na desnom jajniku.Ubedjena sam da je klomifen odradio posao,jer mi prve dve nisu uspele(bile su bez stimulacije i imala sam 1 folikul).Utrogestan ujutru pijem,uvece stavljam vaginalno.Pitaj slobodno sve sto te interesuje,zelim vam svima puno uspeha[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|