lesli -> RE: Klomifen II deo (22.10.2021 21:28:09)
|
IZVORNA PORUKA: Mačak25 Hvala na podrsci😀 Smorila sam se zbog endometrijuma. Inace vidim da nemam toliko sekreta sada u plodnim danima kao u regularnom ciklusu bez klomifena. Ja oset__im ovulaciju svaki mesec i imam sve simptome ali kada izvadim progesteron nakon 7 dana od ovul. on je uzasno nizak. Da li se nekome mozda desavalo nesto cudno sa vidom na klomifenu? Ne mogu nazovem zamucenje vida vec kao da mi kasni slika, neprijatno skroz... to mi se desilo prvi dan, i poslednji 5. dan, pa sam se uplasila i nisam popila poslednju tabletu... danas mi je vec bolje. Macak, mislim da je klomifen poznat po tome sto ima taj efekat da moze da “tanji” endometrijum 😕Valjda ne uvek, ali se desava nekim zenama. Ako misle da treba mogu da ti daju estrofem uz njega, da poprave endometrijum. Ili eventualno da u sledecem ciklusu probaju sa femarom. Mislim da kod nje nema tih problema sa tankim endometrijumom. Inace za vto je meni klinika trazila bar 9mm da bi se islo na transfer 🤷♀️ Zamucenje vida nisam imala, ali sam imala grceve u listovima od femare. Prosli su cim sam prestala da je uzimam.
|
|
|
|