bebac2009 -> RE: Klomifen II deo (18.11.2014 12:46:14)
|
Marincice,draga, sve smes,sve treba probati,sve pokusati,ALI NIKAD DUHOM KLONUTI!!!!!!!!!!!Bice sve ok,i dok si u tom uverenju,na toj "vibraciji",beba ce doci...barem sam ja tako pocela da se ponasam,vodjena Anom Bucevic i njenim videima o samoisceljivanju,life motivima i sl.(zato kazem da sve treba pokusati),i ako nista drugo,opustenija sam,srecnija,i znam da je beba tu,da je samo pitanje trenutka kada ce doci,jer Bog,ili u sta vec verujes,zna najbolje kada je vreme za ostvarenje nasih zelja.I sve dok jadikujemo - nemam,nemam,necemo ni imati.Da probamo ovako - imam,tu je,stize,nemamo sta izgubiti:)))). Ubedjena sam da ce sve biti u redu kod tebe,mene,svih nas ovde,jer mi jesmo kreatori sopstvene stvarnosti.Samo se treba opustiti. I verujem u to. Koliko si primera cula da su zeni rekli da NIKADA nece imati dece,a da je nakon izvesnog vremena,kada se opustila,i zaboravila,ostala u drugom stanju? Ja sam svoje dete tako dobila.Dok sam brojala dane,bila napeta, - nista.Kada sam pocela spremati vencanje,vencanica,muzika,restoran,zaboravila sta mi je raditi - ostala sam u drugom stanju. Zaista verujem da ce kod svih nas sve biti u redu. I molim se,i molicu se da tako bude. Saljem ti veliki zagrljaj,i molim te - glavu gore,cuda stvaramo mi. p.s.znam da je neobicno da ovo pise neko ko se potpisao kao "ocajna mama",ali sta vise imam od tuge?Nemam sta izgubiti pozitivnim razmisljanjem i verom. Sve najlepse,sve vas ljubim,prijateljice moje u buducij (a ko zna,mozda i sadasnjoj),radosti!
|
|
|
|