Maja1309 -> RE: Klomifen II deo (14.5.2014 12:49:38)
|
Madre malo sam puna od svega pa sam se makla. Prošli mjesec nisam mjerila bazalnu. Što se tiče nalaza sve što sam uradila je uredu papa, brisevi cerviksa, TORCH, spolni hormoni, hormoni štitnjače, progesteron u 3 ciklusa na 21 dan je ok. Spermiogram uredan. Sa svim tim sam bila kod jako dobrog doktora u Hrvatskoj, sve mu se čini ok, s tim da je na pregledu vidio kao vodeći folikul, da desni jajnik miruje, kao da na njemu nema folikula. Nisam ga razumjela jel to trajno stanje? Ni šta točno znači jajnik miruje. Jer na pregledima prije npr na dsnom jajniku se vidjelo da je bila ovulacija, u nekim ciklusima prije. Pitao me jesam se slučajno u zadnje vrijeme udebljala, rekla sam da jesam, rekao da i to može biti razlog mirovanja desnog jajnika i da kontroliram prehranu, a budući da već godinu dana nema druge trudnoće da predlaže uraditi HSG, tako da to planiram sljedeći ciklus. Šta da mislim ne znam, dal da se namdam ne znam, svi nalazi su ok al trudnoće nema, čak je na nalazu napiso kako pratim bazalnu temperaturu i lh trakice i da po tome bude ovulacije i pohvalio je o i reko da nastavim. Ako HSG bude uredu, predlaže stimulaciju ovulacije (pretpostavljam klomifen) to za poečtak. Ako mi netko šta ima reći, napisati, savjetovati rado vas očekujem. Znam da je moj problem u usporedbi sa drugima nebitan, al je meni bitan.
|
|
|
|