malimisa -> RE: Klomifen II deo (13.8.2016 21:21:13)
|
Zdravo drage moje.. Ja sam dosta dugo iscitavala forume u vezi sa zatrudnjivanjem, pa da podelim svoje iskustvo, mozda nekome bude od koristi. :) Naime, radili smo na bebi nekih godinu dana, nije islo. Odem kod lekara, odmah mi ustanovi anovulatorne cikluse i stavi me na klomifen. Pocnem sa dozom od 100mg (50mg ujutru i 50mg navece), pratili folikule, sve bilo super, kad je folikul bio odgovarajuce velicine, primila stopericu, ali tog meseca nista. To je bio decembar 2015. Posto mi muz radi u inostranstvu, ja sam dosla kod njega sa dve kutije klomifena i lekar mi rekao da pijem po 50mg od petog do desetog dana, nije velika doza, a ovamo nema ko da mi prati folikule. Par meseci sam tako pila i nista.. Na kraju mi ostane jos 7 tableta u kutiji i ja u maju krenem peti dan ciklusa jednu tabletu, sesti dan dve tablete, sedmi opet jednu, pa osmi dve i deveti dan jednu. Evo sad ulazim u 13.nedelju trudnoce. :) moram da kazem da sam poslednja dva meseca i dosta meditirala, afirmirala, jer sam se bas bila opteretila, pa mi je sve to pomoglo, te sam uz Boziju pomoc sada u drugom stanju. Eto, zelim vam srecu i plusice svima. :)
|
|
|
|