Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.11.2012 9:00:33
|
|
|
|
babby
|
Ja ovog meseca i neocekujem o. posto mi je nesto vislja t. nego inace
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.11.2012 11:01:30
|
|
|
|
Ed83
|
Dobro jutro, meriliceeee :) Babby, rekla bih ti nesto pametno, ali ne razumem se u ove grafove.... Ovo je moj graf danas, temperatura stagnira, dobar ili los znak, ni to ne znam .... Ali, eto, meni je zabavno meriti BT...A ko zna, mozda mi i toplomer poludeo :)) http://postimage.org/image/xgdktq23t/ Veliki pozdrav za sve bazalkeeee... Uzivajte u vikendu..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.11.2012 11:02:57
|
|
|
|
Verolina
|
Ed
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.11.2012 15:01:16
|
|
|
|
lalojedac
|
cao zene,evo mene na kratko i moj graf je cudan,doduse razbolela sam se...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.11.2012 15:09:12
|
|
|
|
Jole84
|
Daco,Zell žao mi je baš sam se nadala da ćete obe da ostanete tople.. Pridružujem vam se i ja,koliko već sutra,pad je počeo.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.11.2012 15:10:52
|
|
|
|
Verolina
|
Ih bre zene
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.11.2012 15:11:25
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo, ima još nade
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.11.2012 15:14:07
|
|
|
|
Jole84
|
Ljubim vas ma ja nekako znam da nema nade al dobro,bar da sakupim još neke analize pa da preduzimam nešto. Doduše mm se sinoć zapio s društvom i kupio mi testić
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.11.2012 15:16:03
|
|
|
|
17 joka
|
moze da sluti na srecu
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.11.2012 15:17:13
|
|
|
|
Jole84
|
Ili na stanje debelog pijanstva
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.11.2012 23:23:15
|
|
|
|
17 joka
|
Nemoj Kumo da si na kraj srca
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.11.2012 7:16:52
|
|
|
|
lalojedac
|
dobro jutro bazalke! kako ste? meni je ff jutros obelezio O da je bila 18 dc a mi smo muckali dan pred O i vise ne,da li smo omasili?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.11.2012 10:31:06
|
|
|
|
Ed83
|
Dobro jutro, bazalkee... Lalo, draga, ponekad je dovoljno i 3 dana pred O da se mucka jednom i da se zakaci.... Kad hoce ono hoce... Mi muckamo skoro svaki dan, skoro 2 godine, pa nece da se zakaci, hehe... U stvari jednom se zakacilo, ali pogresno (vanmatericna + matericna)... Tako da, opusti se ;) Evo mog danasnjeg grafa.... Ja kad pogledam druge grafove, svi imaju visu temperaturu od mene... Ja potpuno hladna... Da li je to normalno ili ne, pitanje je sad ... http://postimage.org/image/frs4m7eyf/
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.11.2012 10:38:25
|
|
|
|
Bebana17
|
Ed, bitno je da je graf dvofazni, temperature su manje bitne, neko ima visoku, nekom se vrti oko 36,5; ima svakakvih grafova na ff, a opet su trudne, tako da nemoj puno da mozgas oko visine temperature, bitno je da imas ovulacije, to jest da ih graf potvrđuje.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.11.2012 10:40:59
|
|
|
|
Bebana17
|
Moze biti od uticaja i kada meris temperaturu. Nije ista kod zene koje je mere u 8 ujutru, i kod onih koje je mere u pola sest ujutru... Jesi li ikad proveravala progesteron u drugom delu ciklusa (7 dan posle ovulacije)? Samo opusteno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.11.2012 10:42:13
|
|
|
|
Ed83
|
E bas ti hvala, Bebana.... Ja mislila da mora da ide preko 36.6°C Ma proveravala Progesteron, sve u najboljem redu, kako kaze Doc...
< Poruku je uredio Ed83 -- 4.11.2012 10:43:10 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.11.2012 10:45:39
|
|
|
|
Bebana17
|
Super, onda uzivaj, videla sam na ff i nize temperature u drugom delu, sve zavisi od toga kakve su u prvom delu ciklusa. Tvoj grafic je skroz dobar, samo jos da pozeleni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.11.2012 10:53:25
|
|
|
|
Ed83
|
Da Bog da da pozeleni, ali nisam ja te srece :) Eto, makar sam empirijskom metodom dokazala da imam nizu temperaturu, tako da mogu svaki put da pokazujem graf mom muzu kad pocne da otvara prozore i vrata od kuce zato sto je po njegovom misljenju kuca pretopla, a ja ispod deke se smrzavam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.11.2012 13:34:10
|
|
|
|
nemam nick
|
babby nema veze sto je visocija tt i kod mene je ovaj ciklus bila nesto visa, O ce sigurno doci samo budi strpljiva i naravno budi vrijedna Ed83 navijam Daco, Zell naravno da ne moze da vas pobijedi, samo glavu gore Jole84 drzim fige i tjeram a tebi saljem za srecu kod mene danas konacno skocila tt, ali sad ce ff 100% da obiljezi da je O bila 17dc, tj. juce, a mi bas juce rijesili da napravimo pauzu sa muckanjem Mada, po mojoj procjeni, analizirajuci cervikalnu sluz, rekla bih da je O bila ranije.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.11.2012 16:49:28
|
|
|
|
Jole84
|
Ed,Baby,Lalo,Nemam Nik navijam za pozitivne grafiće I meni je pala kao Daci i Zell,veštica stiže večeras ili u toku noći.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.11.2012 16:52:45
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo, nevaljala je ta tvoja
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.11.2012 16:56:31
|
|
|
|
Jole84
|
Na gazdaricu kumo
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.11.2012 17:27:23
|
|
|
|
17 joka
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.11.2012 21:53:20
|
|
|
|
lalojedac
|
evo mog,famoznog
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.11.2012 22:29:54
|
|
|
|
ninanica
|
Au zeno,svaka ti cast.. Ja sam jedan mesec crtkala grafik i nikakve vajde..Ravno k`o daska.. A tvoj je savrsen,skolski.. Dade mi volju da opet probam!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?