|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
1.11.2012 8:40:23   
daca77
Draga Mei, vuci ti vec sutra...za svaki slucajuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1401
1.11.2012 8:58:26   
Zell
Verka, racunaj u proseku 1.5 mm svaki dan od 11dc to ti je danas taman 24mm a moja dr kaze da pucaju na 24mm user posted image
Daco user posted image
Evo i moj, radi FF danas: 10dpo
user posted image
Mejsije, vuci nas brzo sve odavde vidis da smo prolupale user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1402
1.11.2012 9:00:55   
Verolina
Zelluser posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1403
1.11.2012 9:03:16   
daca77
Zell, navijam jako da grafic pozeleniuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1404
1.11.2012 9:13:43   
lalojedac
evo i mog...user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1405
1.11.2012 9:31:18   
Meisje
Daco,kako ti kazesuser posted image
Zell savrsenouser posted image
Lalo,pripremi se za muckanjeuser posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1406
1.11.2012 9:37:03   
babby
user posted image Daco graf je divan jos kad pozeleni,Zell isto i tvoj super je ,Verka mozda je bas danas o. ako t sutra ode gore to je to zato u akcijuuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1407
1.11.2012 10:09:24   
nemam nick
Dobro jutro drage moje, evo mog današnjeg.

user posted image

Ne razumijem zašto mi ne pokazuje ovulaciju!?

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1408
1.11.2012 10:54:21   
Zell
pokazace sutra, potrebno je 3 dana rasta BT da oznaci O, znaci bice 13 dc user posted image

(odgovor članu nemam nick)
Direktna veza do poruke: 1409
1.11.2012 11:50:16   
jole82
Zell user posted image za graf......navijammmmm i vuceeeeeeeeeeeeemmmm user posted image
Nemam nick da ne ponavljam Zell...kazem isto..al pre ce biti da ce ti O obeleziti 14 ili cak 15 dc jer su ti T pre O znatno vise...a T posle O treba da budu vise za 0.5 C da bi FF obelezio...tako da se ne isprepadas ako ti sutra ne obelezi..

Enyoj the silence!

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1410
1.11.2012 12:03:18   
sanjalica978
Daco, Zell navijam jakooooooooo user posted image user posted image user posted image
Joj, ja kad popunjavam moj graf uvek moram 3 puta da proverim sta ukucam, a pogotovo toplomer, jer merim uvek u 6 pa posvetlim samo telefonom da vidim kolika je T user posted image uvek se zeznem i sad proveravam toplomer kad popijem kafu i razbudim se.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1411
1.11.2012 12:09:35   
nemam nick
Cure, hvala na odgovoru.
Zell i ja mislim da je 13 dc po mojoj procjeni
jole82 upravo tako mi je bilo i prošli ciklus
sanjalica 978 joj i meni se isto događa, pa onda odem na posao i zovem muza da i on jos jednom pogleda toplomjer user posted image a često i sanjam kako mjerim i pokazuje mi žarko željenu temperaturu user posted image

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 1412
1.11.2012 12:10:52   
nemam nick
Zaboravila sam reci da ja i danas, za svaki slučaj, mućkam user posted image

Direktna veza do poruke: 1413
1.11.2012 12:11:14   
J@n@
Dacka,Zell,Verolina navijaaam!Neka grafovi pozelene!!!!user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1414
1.11.2012 12:14:57   
Zell
IZVORNA PORUKA: sanjalica978

Daco, Zell navijam jakooooooooo user posted image user posted image user posted image
Joj, ja kad popunjavam moj graf uvek moram 3 puta da proverim sta ukucam, a pogotovo toplomer, jer merim uvek u 6 pa posvetlim samo telefonom da vidim kolika je T user posted image uvek se zeznem i sad proveravam toplomer kad popijem kafu i razbudim se.

user posted image i ja sam tako dok nisam kupilal digitalni od onda kad mi sat zazvoni, zmureci izmerim i ostavim ga pored a kad se ustanem pogledam i upisem - sa zivinim mi se desavalo i da nastavim spavati sa njim u ustima pa mi je jako bila frka od stakla i zive ako ga polomim zubima - srecom ovaj pisti pa me probudi da ga izvadim user posted image

Nemam Nick, samo muckaj user posted image ja nesto zabusavam a najvise volim ovaj period posle O onda ne razmisljam o 1000 stvari user posted image

< Poruku je uredio Zell -- 1.11.2012 12:17:58 >

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 1415
1.11.2012 14:45:50   
Sonreir
Super grafoviiiiiiii user posted image Kako je lepo krenulo na crticama, samo neka se nastavi i da svi grafovi pozelene user posted image
Daco, sumnjiva siiiii!!! Koliko ti traje lutealna faza? Ako ti temp i ujutru bude povisena, slobodno uradi test, jer na 14dpo test ce ti pokazati user posted image
I ja merim temp pa cu stavljati graf za neki dan posto mi je tek 7dc pa je graf dosadan user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1416
1.11.2012 19:12:17   
Bebana17
Zell, Daco, vasi grafici su mi najsumnjiviji, nadam se da ce da pozelene user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1417
1.11.2012 19:13:43   
Bebana17
Ja prethodno napisah kao da mi srpski nije maternji, u svakom slučaju navijam za dobre vesti, i postavljam pitanje: kada će pasti testići?

Daco ti bi mogla vec sutra, ili u subotu user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1418
2.11.2012 7:38:14   
nemam nick
Dobro jutro!

Pomagajte, šta je ovo!? Meni jutros ništa nije jasno, ovulejšn bila ili nije user posted image Prošli mjesec je bila 14dc.

user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1419
2.11.2012 7:42:10   
Leptiric123
Ako ovaj ciklus ne bude user posted image definitivno ću morati da pratim BT jer me sad stalno boluckaju jajnici tako da nisam sigurna kad je O. user posted image

Direktna veza do poruke: 1420
2.11.2012 7:46:49   
daca77
Drage, hvala na podrsci user posted image
Slika govori vise od reciuser posted image
user posted image

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1421
2.11.2012 8:19:46   
Leptiric123
Daco user posted image ne razumem se u ove grafove ali kontam da ovo padanje T ne valja user posted image

Ne sviđaju mi se tvoji x, ajde malo više iz ljubavi iskuliraj O...nisi opuštena....user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1422
2.11.2012 8:25:39   
daca77
Leptiric, bilo je vise x-ca, ali ih nisam upisivala nakon O.user posted image

Direktna veza do poruke: 1423
2.11.2012 8:31:12   
Leptiric123
To je bolje onda...taman si me zabrinula...
Ne znam šta da ti kažem...user posted image baš baš sam se nadala

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1424
2.11.2012 8:45:59   
Verolina
Znam da je trebalo, ali nisam jutros merila T. Pcelica Lena, Bea i MiljanaM su me napusile i obecala sam im da necu meriti. I tako...ici cu u ponedeljak kod doce da vidim je l' pukao, a do tad necu da mislim. Treba mi malo opustencije.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here