Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.11.2012 8:01:38
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam ipak pogazila reci i merila T . Ne mogu bez grafa, emotivno sam vezana za njega. Ed, super ti je graf. Babby, tu jos nije bilo O. Nemam nick, sad ce ona uskoro. Jole, ja ipak navijam da nista nije izgubljeno. Lalo, kod tebe se nesto desava sto ja ne kontam. Ogroman skok, pa ogromni padovi.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.11.2012 8:04:03
|
|
|
|
babby
|
jutric bazalke kod mene obelezio mada je nisam ocekivala ali ajd kad je vec tu ma grafici su nam svima super dok se na kraju meseca ne dokaze suprotno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.11.2012 8:08:53
|
|
|
|
J@n@
|
Babby, ! Verolina,jos malo pa ce Frenki da pozeleni!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.11.2012 8:35:41
|
|
|
|
Verolina
|
Evo zene, iskopala sam svoj graf iz juna 2011. Ovo vam je graf sa cistom k'o avion. nema dve faze, velike fluktuacije T. Taj ciklus mi je bio najduzi ciklus u zivoru. Braon krvarenje je krenulo tek 44dc, trajalo 5 dana, pa je onda stigla ...U novembru te godine sam pocela da pijem Qlaru i ona me je spasila.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.11.2012 10:47:08
|
|
|
|
Sonreir
|
Bila sam bolesna i pila antiobiotik, zato sam imala onaj veliki skok temp koji sam iskljucila jer nije validan.
< Poruku je uredio Sonreir -- 5.11.2012 10:48:59 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.11.2012 10:48:52
|
|
|
|
Verolina
|
Super. Nije jos bila O. Seksajte se samo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.11.2012 10:50:35
|
|
|
|
Sonreir
|
Znam da nije bila O, ali ako me zezne O pa bude 22dc onda ce mi se muz ovim tempom do tada osusiti
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.11.2012 10:52:01
|
|
|
|
Leptiric123
|
Son ne mogu da verujem da si preskocila jedan dan sa x...mislim devojko stvarno si me razocarala....nemoj da ti se ponovi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.11.2012 10:57:35
|
|
|
|
Sonreir
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Son ne mogu da verujem da si preskocila jedan dan sa x...mislim devojko stvarno si me razocarala....nemoj da ti se ponovi Necu vise Mozda je bolje kad se mucka svaki dan jer imas sve od simptoma ali sa opravdanim razlogom - ne znas da li je sluz ili ostaci od muckanja, ne znas da li te probada u karlici od previse X ili ti se blizi O, ne znas da li te grudi bole od malo jaceg zahvata pri muckanju, u glavi ti se vrti od iznemoglosti, zedna si jer si skoro dehidrirala od muckanja i sve je super, nista ne treba umisliti, sve je tu
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.11.2012 11:02:12
|
|
|
|
Leptiric123
|
Da da dobra fora son...ali moj mm nije bas za svaki dan da muckamo...nije ljubitelj x kao ja...:-\
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.11.2012 11:33:20
|
|
|
|
Jole84
|
Leptiriću oni su još veći ljubitelji od nas ali stvar je u tome da mora da učiniš da to bude sexanje a ne iksiranje Dakle,da te ne učim...žene smo,umemo da budemo dobre glumice,čak i kad misliš o iksiću,ti pokaži da ti je samo sex na pameti,a vremenom ćeš i sebe da uvežbaš i ubediš. Verka,Baby,Sani navijaaaam Ovo je moj oproštajni-pa pa negativni grafu
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.11.2012 11:35:07
|
|
|
|
Verolina
|
Eeeeeeeeeeeeeeeeeee, bem mu Jole No dobro, sad ces da se poostris sa lekicima, zbogom insulinu, dobrodosla ovulacijo, razmesten ti je krevet trudnoco!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.11.2012 11:38:36
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala Verka samo da stigne danas i bacam se već ujutru u nove pobede,imam bogami više komada doktora da posetim Sad navijamo mi za vas
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.11.2012 11:42:24
|
|
|
|
Verolina
|
Jolence, bice sve superiska
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.11.2012 11:59:58
|
|
|
|
Leptiric123
|
Jole znam ja to...i ranije je mm bio isti...nekad hoce nekad nece a ja uvek hocu...:-\
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.11.2012 16:22:59
|
|
|
|
mala.bebica
|
evo mene i ovde kod vas, aj da pokusam i ovo. inace cekam pismo za vto napravila sam neki graf pa neznam bas kako ide jel se meri temp pod jezik? mislam da mi je sad vreme za ovulacija pa muckamo hehe ajde ja cu od sutra da pocnem da merim t pa pokusacu da stavim da vidite :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.11.2012 10:10:25
|
|
|
|
nemam nick
|
kod mene jutros konacno obiljezio O a taj period bas nisam muckala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.11.2012 10:23:47
|
|
|
|
Sonreir
|
Jole, neka ovo bude zadnji negativni graf Nemam nick, nema bas, bas, bas nikakve veze sto nisi muckala bas na 17dc, imas ti tu mnogo vise zaliha nego sto ti treba za jednu bebicu Navijamo! Leptirko, ako ti muz jednostavno takav onda ga takvog prihvati. Nadji neki nacin da utvrdis makar okvirno kada su ti plodni dani i onda se X samo u plodnim danima, cuvaj ga do tada ako mu vec nije cesto do sexa. Nemoj se toliko brinuti, ako je sve ok, samo jedan X je dovoljan za bebicu. Ja imam problem suprotan tvom, nije mi jasno sta mm pokusava da dokaze X svaki dan I jos me svako jutro uredno pita da li upisala temp i X On ima veliku zelju za drugim detetom pa onda to valjda pokazuje na ovakav nacin, bar se trudi da napravi to dete Preksinoc me je probudio u pola 2, sinoc u ponoc
< Poruku je uredio Sonreir -- 6.11.2012 10:24:30 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.11.2012 10:29:24
|
|
|
|
mala.bebica
|
danas t je 36.0 a 17dmc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.11.2012 10:35:31
|
|
|
|
Sonreir
|
To ne znaci nista kada je samo ovako napisano. Moras znati kolike su ti temp pre O i kolike su ti posle O da bi uvidela porast temp i tako proverila da je O prosla. Nekome je temp 36,6 pre O, a nekome to znaci da je O vec prosla.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.11.2012 10:46:49
|
|
|
|
mala.bebica
|
Sonreir juce sam pocela, juce t je bila 36.9 a danas 36.0 videcemo sutra kako ce da bude. a sta je bolji ujutru x ili uvece,
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.11.2012 11:02:51
|
|
|
|
daca77
|
Nemam nick, ima zalihe...ne brini
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.11.2012 11:53:21
|
|
|
|
Sonreir
|
IZVORNA PORUKA: mala.bebica Sonreir juce sam pocela, juce t je bila 36.9 a danas 36.0 videcemo sutra kako ce da bude. a sta je bolji ujutru x ili uvece, Opet je nedovoljno da bi ti neko mogao reci da li je O bila ili nije. Jucerasnja temp je dosta visoka i po meni ukazuje da je O prosla (po meni, ali to ne mora da znaci da je i kod tebe tako, opet kazem zavisi od toga kakve su ti temp zu prvom delu ciklusa), a ovaj pad danas moze da znaci da ti je O danas (posto je veliki pad od juce do danas) a moze i da znaci da je prosla O pa da je ovo implantacioni pad Ne znam stvarno, svasta moze biti i niko ti ne moze pouzdano odgovoriti kada nemas dovoljno podataka. Koliko su ti dugi ciklusi? Da li meris temp ujutru pre ustajanja, uvek u isto vreme?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.11.2012 14:35:32
|
|
|
|
Jole84
|
Nemam Nik ma dosta ti je iksića,ništa ne brini,ko što kažu devojke-imaš zalihe Navijam! Sani i ja imam tu muku,taman malo zaboravim na sve,a on me pita kolka mi je T i tera me da pokažem graf a ne kapira ništa A o iksićima da ne pričam Mala bebice
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 6.11.2012 16:00:45
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Evo i moje mrkice, meteorski pad...al mislim da nesto nije bilo ok sa toplomjerom. Otvorila sam oci i odmah izmjerila temp i bila je ovoliko, 5 min kasnije, htjela sam da provjerim jer nikad nije bila ovako niska i bila je 36.5, tako da sad nisam sigurna da li ovo mogu racunati kao pad....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?