|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
5.11.2012 8:01:38   
Verolina
Ja sam ipak pogazila reci i merila T . Ne mogu bez grafa, emotivno sam vezana za njega.user posted image
user posted image

Ed, super ti je graf.
Babby, tu jos nije bilo O.
Nemam nick, sad ce ona uskoro.
Jole, ja ipak navijam da nista nije izgubljeno.user posted image
Lalo, kod tebe se nesto desava sto ja ne kontam. Ogroman skok, pa ogromni padovi.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu ninanica)
Direktna veza do poruke: 1476
5.11.2012 8:04:03   
babby
jutric bazalke kod mene obelezio mada je nisam ocekivala ali ajd kad je vec tuuser posted image user posted image ma grafici su nam svima super dok se na kraju meseca ne dokaze suprotno

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1477
5.11.2012 8:08:53   
J@n@
Babby,user posted image !
Verolina,jos malo pa ce Frenki da pozeleni!!!user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1478
5.11.2012 8:35:41   
Verolina
Evo zene, iskopala sam svoj graf iz juna 2011. Ovo vam je graf sa cistom k'o avion. nema dve faze, velike fluktuacije T. Taj ciklus mi je bio najduzi ciklus u zivoru. Braon krvarenje je krenulo tek 44dc, trajalo 5 dana, pa je onda stiglauser posted image ...U novembru te godine sam pocela da pijem Qlaru i ona me je spasila.
user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1479
5.11.2012 10:47:08   
Sonreir
user posted image

Bila sam bolesna i pila antiobiotik, zato sam imala onaj veliki skok temp koji sam iskljucila jer nije validan.

< Poruku je uredio Sonreir -- 5.11.2012 10:48:59 >

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1480
5.11.2012 10:48:52   
Verolina
Super. Nije jos bila O. Seksajte se samouser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1481
5.11.2012 10:50:35   
Sonreir
Znam da nije bila O, ali ako me zezne O pa bude 22dc onda ce mi se muz ovim tempom do tada osusiti user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1482
5.11.2012 10:52:01   
Leptiric123
Son ne mogu da verujem da si preskocila jedan dan sa x...mislim devojko stvarno si me razocarala....nemoj da ti se ponovi user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1483
5.11.2012 10:57:35   
Sonreir

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Son ne mogu da verujem da si preskocila jedan dan sa x...mislim devojko stvarno si me razocarala....nemoj da ti se ponovi user posted image

Necu vise user posted image
Mozda je bolje kad se mucka svaki dan jer imas sve od simptoma ali sa opravdanim razlogom - ne znas da li je sluz ili ostaci od muckanja, ne znas da li te probada u karlici od previse X ili ti se blizi O, ne znas da li te grudi bole od malo jaceg zahvata pri muckanju, u glavi ti se vrti od iznemoglosti, zedna si jer si skoro dehidrirala od muckanja i sve je super, nista ne treba umisliti, sve je tu user posted image

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1484
5.11.2012 11:02:12   
Leptiric123
Da da dobra fora son...ali moj mm nije bas za svaki dan da muckamo...nije ljubitelj x kao ja...:-\

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1485
5.11.2012 11:33:20   
Jole84
Leptiriću oni su još veći ljubitelji od nas ali stvar je u tome da mora da učiniš da to bude sexanje a ne iksiranje user posted image Dakle,da te ne učim...žene smo,umemo da budemo dobre glumice,čak i kad misliš o iksiću,ti pokaži da ti je samo sex na pameti,a vremenom ćeš i sebe da uvežbaš i ubediš. user posted image user posted image
Verka,Baby,Sani navijaaaam user posted image
Ovo je moj oproštajni-pa pa negativni grafu user posted image user posted image

user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 1486
5.11.2012 11:35:07   
Verolina
Eeeeeeeeeeeeeeeeeee, bem mu Joleuser posted image
No dobro, sad ces da se poostris sa lekicima, zbogom insulinu, dobrodosla ovulacijo, razmesten ti je krevet trudnoco!user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1487
5.11.2012 11:38:36   
Jole84
Hvala Verka user posted image
samo da stigne danas i bacam se već ujutru u nove pobede,imam bogami više komada doktora da posetim user posted image
Sad navijamo mi za vas user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1488
5.11.2012 11:42:24   
Verolina
Jolence, bice sve superiskauser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1489
5.11.2012 11:59:58   
Leptiric123
Jole znam ja to...i ranije je mm bio isti...nekad hoce nekad nece a ja uvek hocu...:-\

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1490
5.11.2012 16:22:59   
mala.bebica
evo mene i ovde kod vas, aj da pokusam i ovo. inace cekam pismo za vto user posted image
napravila sam neki graf pa neznam bas kako ide jel se meri temp pod jezik? mislam da mi je sad vreme za ovulacija pa muckamo hehe ajde ja cu od sutra da pocnem da merim t pa pokusacu da stavim da vidite :)

Direktna veza do poruke: 1491
6.11.2012 10:10:25   
nemam nick
kod mene jutros konacno obiljezio O a taj period bas nisam muckala user posted image

user posted image

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 1492
6.11.2012 10:23:47   
Sonreir
Jole, neka ovo bude zadnji negativni graf user posted image
Nemam nick, nema bas, bas, bas nikakve veze sto nisi muckala bas na 17dc, imas ti tu mnogo vise zaliha nego sto ti treba za jednu bebicu user posted image Navijamo!
Leptirko, ako ti muz jednostavno takav onda ga takvog prihvati. Nadji neki nacin da utvrdis makar okvirno kada su ti plodni dani i onda se X samo u plodnim danima, cuvaj ga do tada ako mu vec nije cesto do sexa. Nemoj se toliko brinuti, ako je sve ok, samo jedan X je dovoljan za bebicu. Ja imam problem suprotan tvom, nije mi jasno sta mm pokusava da dokaze X svaki dan user posted image I jos me svako jutro uredno pita da li upisala temp i X user posted image On ima veliku zelju za drugim detetom pa onda to valjda pokazuje na ovakav nacin, bar se trudi da napravi to dete user posted image Preksinoc me je probudio u pola 2, sinoc u ponoc user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 6.11.2012 10:24:30 >

(odgovor članu nemam nick)
Direktna veza do poruke: 1493
6.11.2012 10:29:24   
mala.bebica
danas t je 36.0 a 17dmc user posted image

(odgovor članu nemam nick)
Direktna veza do poruke: 1494
6.11.2012 10:35:31   
Sonreir
To ne znaci nista kada je samo ovako napisano. Moras znati kolike su ti temp pre O i kolike su ti posle O da bi uvidela porast temp i tako proverila da je O prosla. Nekome je temp 36,6 pre O, a nekome to znaci da je O vec prosla.

Direktna veza do poruke: 1495
6.11.2012 10:46:49   
mala.bebica
Sonreir juce sam pocela, juce t je bila 36.9 a danas 36.0 videcemo sutra kako ce da bude.
a sta je bolji ujutru x ili uvece, user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1496
6.11.2012 11:02:51   
daca77
Nemam nick, ima zalihe...ne briniuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1497
6.11.2012 11:53:21   
Sonreir

IZVORNA PORUKA: mala.bebica

Sonreir juce sam pocela, juce t je bila 36.9 a danas 36.0 videcemo sutra kako ce da bude.
a sta je bolji ujutru x ili uvece, user posted image

Opet je nedovoljno da bi ti neko mogao reci da li je O bila ili nije. Jucerasnja temp je dosta visoka i po meni ukazuje da je O prosla (po meni, ali to ne mora da znaci da je i kod tebe tako, opet kazem zavisi od toga kakve su ti temp zu prvom delu ciklusa), a ovaj pad danas moze da znaci da ti je O danas (posto je veliki pad od juce do danas) a moze i da znaci da je prosla O pa da je ovo implantacioni pad user posted image Ne znam stvarno, svasta moze biti i niko ti ne moze pouzdano odgovoriti kada nemas dovoljno podataka. Koliko su ti dugi ciklusi? Da li meris temp ujutru pre ustajanja, uvek u isto vreme?

Direktna veza do poruke: 1498
6.11.2012 14:35:32   
Jole84
Nemam Nik ma dosta ti je iksića,ništa ne brini,ko što kažu devojke-imaš zalihe user posted image user posted image Navijam!
Sani i ja imam tu muku,taman malo zaboravim na sve,a on me pita kolka mi je T i tera me da pokažem graf a ne kapira ništa user posted image A o iksićima da ne pričam user posted image
Mala bebice user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1499
6.11.2012 16:00:45   
Nitrogirl

Evo i moje mrkice, meteorski pad...al mislim da nesto nije bilo ok sa toplomjerom. Otvorila sam oci i odmah izmjerila temp i bila je ovoliko, 5 min kasnije, htjela sam da provjerim jer nikad nije bila ovako niska i bila je 36.5, tako da sad nisam sigurna da li ovo mogu racunati kao pad....

user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here