Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 8:31:08
|
|
|
|
sanjalica978
|
Verka, ti ces oko mog rodjendana fino da nam serviras ovde trudnicki graf Navijam jako, jako, jako...... za sve nas.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 8:32:05
|
|
|
|
babby
|
ja sam se dr cula tel. kaze ako je beta negativna ciklus se obelezio tim1 danom i da ovaj pijem cikloproginovu,ali mi je i t. i dalje visoka
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 8:49:36
|
|
|
|
Zell
|
Evo ga ode u visine... samo da hoce ostati tako! sanjalice navijam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 8:58:55
|
|
|
|
daca77
|
Zell, divan skok
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 9:03:12
|
|
|
|
Verolina
|
Zell, divno Sanjalice, kad ti je rodjus? ja ne treba da dobijem 13 novembra. Daco, meni ce O biti oko 15 dc. ima do tada Frenki jos da bude leden. Posle 15dc ga saljem na Havaje
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 9:03:52
|
|
|
|
Zell
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 9:05:08
|
|
|
|
sanjalica978
|
7. novembra
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 9:08:28
|
|
|
|
Verolina
|
Mitrovdanak Ja sigurno necu sacekati 13-ti, posto sam testoman. Pocecu da se testiram od Mitrovdana Zell, samo se ti grej duso moja. Sanjalice, kad ce testic?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 9:11:36
|
|
|
|
sanjalica978
|
Imam samo jedan sad kod sebe. Rado bih ja njega potegla, ali dragi nije tu da ga nateram po jos par komada, a nemam u blizini nigde apoteku. Sacekacu ako izdrzim do subote ujutru i naravno ako ovako ostane kao sada.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 9:13:16
|
|
|
|
Verolina
|
Pa mozes da ga potegnes sutra ako bude visoka T. Moralo bi da ti pokaze.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 9:43:35
|
|
|
|
mamica3
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 10:21:40
|
|
|
|
Jole84
|
Zell,Sanjalice navijam Zell ladno nam je samo 1 dan razlike
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 10:35:37
|
|
|
|
jole82
|
Jare kaci graf
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 10:37:24
|
|
|
|
Jole84
|
Pajo evo odma,naređenje-izvršenje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 10:40:10
|
|
|
|
Verolina
|
Opaaaaaaaa, jole, poskoci ti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 10:51:42
|
|
|
|
jole82
|
Ode mi Jare u nebesa Ako ako samo nek se krcka Zverka mislim na tebe sutra
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 10:52:56
|
|
|
|
Jole84
|
Eh Verka samo još da se održi,pa da izbegnem histero Pajo
< Poruku je uredio Jole84 -- 25.10.2012 10:53:18 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 10:53:06
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha.....Jole, deder, nadeni tom tvom grafu ime Feliks. Prilici mu Jole II
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 11:06:06
|
|
|
|
jole82
|
ZVerka ja imam Feniksa istetoviranog...mozda se Jaretov graf ugledao na njega Sto ti tebi zelim posle hsg-a..da se Frenki iz pepela(podruma) vine u nebesa
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 11:08:31
|
|
|
|
World
|
jole, nemoj da sam te dzaba sanjala, upropastices mi reputaciju... nego odrzi tu t kako treba..
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 11:16:33
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: jole82 ZVerka ja imam Feniksa istetoviranog...mozda se Jaretov graf ugledao na njega Sto ti tebi zelim posle hsg-a..da se Frenki iz pepela(podruma) vine u nebesa Ha ha ha ha.....Izlazi moj Frenki na svetlost dana za manje od nedelje. A onda, bez'te Turci, stize TTS
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 11:26:10
|
|
|
|
Jole84
|
Feniks il Feliks,samo nek raste World moraću da ispunim taj san,posle da naplaćujemo usluge
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 11:53:41
|
|
|
|
Meisje
|
Drzim fige svima ja htela jutros da izmerim ali nisam smela
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 11:55:45
|
|
|
|
daca77
|
Jole, odlican skok Ja sutra radim progesteron, kako bih rascistila neke stvri
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 11:56:35
|
|
|
|
Verolina
|
Super ideja Daco. Bravo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?