|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
24.10.2012 10:39:18   
jole82
Jare sto kaze Son..imas zalihe xx user posted image
Al opet ti kazem...nemoj da se iznenadis, ako sutra opet ripi T pa da O pomeri na 17dcuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1151
24.10.2012 10:39:40   
Jole84
Sani osmehu naš user posted image user posted image
A jel si radila testić? Nikad se ne zna,možda skoči sutra user posted image user posted image

Pajo user posted image
nisam znala da može opet da pomeri. Oće da se igra ćorave bake sa mnom,malo mu bilo potapanje user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 24.10.2012 10:40:45 >

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1152
24.10.2012 10:49:02   
jole82
Moze moze...racuna 3 najvise T..tako da ako i sutra ripi pa i za malo, pomerice za dan u napred..
Sto bi rekla jedna moja pacijentkinja..."Eeee sine, nece to kad i kako ti 'oces, nego kako oni oceju!"...Valjla sam se od smeha, al baka je u pravu..primenljivo na vise primera...

Enyoj the silence!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1153
24.10.2012 10:54:06   
Sonreir
Nisam radila test, svako jutro sam merila temp i cekala da padne pa da znam da ce stici M. Znam sebe, treba da padne ispod crte da bi mi stigla M, a meni je u lutealnoj fazi padala temp i na 36, 4 user posted image Najduzi ciklus u ovoj god mi je bio 33d, i 34.dan sigla M, tako da sam rekla da cu sacekati najduzi ciklus, jer su mi setali od 28-33dana. Uopste vise nisam pametna, cekala sam da dobijem ovu M pa da lepo krenem da merim temp od prvog dana ciklusa i da malo poradimo na bebi, a ovo sad... user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1154
24.10.2012 11:13:06   
babby
Soni user posted image probala sam i opet ga ostavi ovako ja sam 31 dana dobila ono na 1 dan i ako dodam jos 2 posle nista se ne menja

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1155
24.10.2012 11:15:27   
Sonreir
Pa zar nema neka opcija da sama pokrenes novi graf? user posted image Ja sam davno koristila ff, a i promenjen im je sajt tako da se jos uvek ne snalazim. Onda upisi nizu temp, ili redovno krvarenje,ili slazi nesto user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1156
24.10.2012 11:33:32   
Verolina
Jutro bazalkeuser posted image
user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1157
24.10.2012 11:34:33   
daca77
Verka, gde su x-ici?user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1158
24.10.2012 11:37:33   
Verolina
Daco, napisala sam ti juce, nisi procitala post, ja ne smem da pravim dete do HSG-a, dok ne vidim kakvi su mi jajovodi. HSG mi pada 11dc, ja cu vec sutradan da udarim na akciju, posto je meni O oko 15dc.
Ne smem da imam nezasticeni sex, jer mogu da fasujem jos jednu vanmatericnu.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1159
24.10.2012 11:40:07   
daca77
Joj...izvini, Verka...zaboravila sto ides na HSG, u petakuser posted image .
Neka oni tebe lepo produvaju, a onda se baci na muckanjeuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1160
24.10.2012 11:41:10   
Sonreir
Cudi me da neces udariti odmah 11 dc user posted image Salim se naravno, samo ti nalupkaj X-ice, ovaj put ce to biti dobitno user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1161
24.10.2012 11:41:22   
Verolina
Pa da, to je jos malo.user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1162
24.10.2012 11:42:04   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Sonreir

Cudi me da neces udariti odmah 11 dc user posted image Salim se naravno, samo ti nalupkaj X-ice, ovaj put ce to biti dobitno user posted image

user posted image Nije iskljuceno...

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1163
24.10.2012 11:53:22   
nemam nick
Evo i ja počinjem jedan šnajderajski user posted image

user posted image

i naravno navijam za sve vas, drage moje bazalke user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1164
24.10.2012 11:54:11   
Verolina
Zell, Daco, Jole, red je da se ova nasa generacija gleda u prvom, Super su grafovi.
Sanjalice, ja juce rekoh da cutim i smeskam se. To radim i danasuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1165
24.10.2012 11:55:49   
daca77
user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1166
24.10.2012 12:06:31   
sanjalica978
Verka, samo se ti smeskaj user posted image
meni je ovo prvi put u zivotu da merim BT, a inace tek drugi mesec da pravimo bebu, tako da ja nemam iskustva s tim sto se mene tice.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1167
24.10.2012 12:10:20   
Verolina
Spremi test za vikenduser posted image

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 1168
25.10.2012 7:26:31   
sanjalica978
Dobro jutro.

user posted image

< Poruku je uredio sanjalica978 -- 25.10.2012 7:27:29 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1169
25.10.2012 7:34:38   
daca77
Sanjalice, divan grafuser posted image

Direktna veza do poruke: 1170
25.10.2012 7:36:24   
J@n@
Sanjalice,user posted image !Mislim da ce tvoj graf da pozeleniuser posted image !Navijam!user posted image !

Direktna veza do poruke: 1171
25.10.2012 8:09:01   
babby
sanjice divan jegrafuser posted image evo i ovo moje cudouser posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1172
25.10.2012 8:12:06   
daca77
Babby, a sta se kod tebe desava? Sta kaze dr?user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1173
25.10.2012 8:19:00   
Verolina
Sanjaliceuser posted image
Evo i mog...user posted image
user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1174
25.10.2012 8:20:28   
daca77
Verka, hladis seuser posted image ...sutra ce lepo da te produvaju i onda smuckaj jednu user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here