Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 10:39:18
|
|
|
|
jole82
|
Jare sto kaze Son..imas zalihe xx Al opet ti kazem...nemoj da se iznenadis, ako sutra opet ripi T pa da O pomeri na 17dc
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 10:39:40
|
|
|
|
Jole84
|
Sani osmehu naš A jel si radila testić? Nikad se ne zna,možda skoči sutra Pajo nisam znala da može opet da pomeri. Oće da se igra ćorave bake sa mnom,malo mu bilo potapanje
< Poruku je uredio Jole84 -- 24.10.2012 10:40:45 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 10:49:02
|
|
|
|
jole82
|
Moze moze...racuna 3 najvise T..tako da ako i sutra ripi pa i za malo, pomerice za dan u napred.. Sto bi rekla jedna moja pacijentkinja..."Eeee sine, nece to kad i kako ti 'oces, nego kako oni oceju!"...Valjla sam se od smeha, al baka je u pravu..primenljivo na vise primera...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 10:54:06
|
|
|
|
Sonreir
|
Nisam radila test, svako jutro sam merila temp i cekala da padne pa da znam da ce stici M. Znam sebe, treba da padne ispod crte da bi mi stigla M, a meni je u lutealnoj fazi padala temp i na 36, 4 Najduzi ciklus u ovoj god mi je bio 33d, i 34.dan sigla M, tako da sam rekla da cu sacekati najduzi ciklus, jer su mi setali od 28-33dana. Uopste vise nisam pametna, cekala sam da dobijem ovu M pa da lepo krenem da merim temp od prvog dana ciklusa i da malo poradimo na bebi, a ovo sad...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:13:06
|
|
|
|
babby
|
Soni probala sam i opet ga ostavi ovako ja sam 31 dana dobila ono na 1 dan i ako dodam jos 2 posle nista se ne menja
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:15:27
|
|
|
|
Sonreir
|
Pa zar nema neka opcija da sama pokrenes novi graf? Ja sam davno koristila ff, a i promenjen im je sajt tako da se jos uvek ne snalazim. Onda upisi nizu temp, ili redovno krvarenje,ili slazi nesto
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:33:32
|
|
|
|
Verolina
|
Jutro bazalke
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:34:33
|
|
|
|
daca77
|
Verka, gde su x-ici?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:37:33
|
|
|
|
Verolina
|
Daco, napisala sam ti juce, nisi procitala post, ja ne smem da pravim dete do HSG-a, dok ne vidim kakvi su mi jajovodi. HSG mi pada 11dc, ja cu vec sutradan da udarim na akciju, posto je meni O oko 15dc. Ne smem da imam nezasticeni sex, jer mogu da fasujem jos jednu vanmatericnu.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:40:07
|
|
|
|
daca77
|
Joj...izvini, Verka...zaboravila sto ides na HSG, u petak . Neka oni tebe lepo produvaju, a onda se baci na muckanje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:41:10
|
|
|
|
Sonreir
|
Cudi me da neces udariti odmah 11 dc Salim se naravno, samo ti nalupkaj X-ice, ovaj put ce to biti dobitno
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:41:22
|
|
|
|
Verolina
|
Pa da, to je jos malo.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:42:04
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir Cudi me da neces udariti odmah 11 dc Salim se naravno, samo ti nalupkaj X-ice, ovaj put ce to biti dobitno Nije iskljuceno...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:53:22
|
|
|
|
nemam nick
|
Evo i ja počinjem jedan šnajderajski i naravno navijam za sve vas, drage moje bazalke
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:54:11
|
|
|
|
Verolina
|
Zell, Daco, Jole, red je da se ova nasa generacija gleda u prvom, Super su grafovi. Sanjalice, ja juce rekoh da cutim i smeskam se. To radim i danas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:55:49
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 12:06:31
|
|
|
|
sanjalica978
|
Verka, samo se ti smeskaj meni je ovo prvi put u zivotu da merim BT, a inace tek drugi mesec da pravimo bebu, tako da ja nemam iskustva s tim sto se mene tice.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 12:10:20
|
|
|
|
Verolina
|
Spremi test za vikend
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 7:26:31
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro.
< Poruku je uredio sanjalica978 -- 25.10.2012 7:27:29 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 7:34:38
|
|
|
|
daca77
|
Sanjalice, divan graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 7:36:24
|
|
|
|
J@n@
|
Sanjalice, !Mislim da ce tvoj graf da pozeleni !Navijam! !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 8:09:01
|
|
|
|
babby
|
sanjice divan jegraf evo i ovo moje cudo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 8:12:06
|
|
|
|
daca77
|
Babby, a sta se kod tebe desava? Sta kaze dr?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 8:19:00
|
|
|
|
Verolina
|
Sanjalice Evo i mog...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 8:20:28
|
|
|
|
daca77
|
Verka, hladis se ...sutra ce lepo da te produvaju i onda smuckaj jednu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?