|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
28.1.2013 11:58:55   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jole84

Bebi verovatno nije bila kvalitetna O ili je nije ni bilo ovog meseca,tako je i kod mene. Baš niske T za lutealnu fazu.

Isla sam na folikulimetriju tako da znam da je O bila i poklapa mi se sa grafikom. Sutra cu da vadim progesteron da vidim kakva je bila ovul. Jel bese treba da bude preko 30 necega? Kad se vadi? Ujutru,popodne,pre jela ili posle...?
Sve vas pozdravljam,zenskaci user posted image

(odgovor članu Jole84)
  Direktna veza do poruke: 2826
28.1.2013 14:45:03   
babby
Maslacak ako navracas u ovaj deo ff mi je izbrisao ovulaciju e sad nesto gledam ovo moje cudo pa mi deluje kao da nije ni bilo ali ovih dana ponovo t ide gore user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2827
28.1.2013 14:55:19   
mala.bebica
Babby postavi opet graf jer nemoze da se uvelica, da se otvori. pozz

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2828
28.1.2013 14:55:24   
Maja1309
Drage moje ženice, ja sam članica foruma ringeraja.ba, međutim na istom tema BT grafikoni i nije baš aktivna, nema baš ženica da se javljaju sa svojim grafićima da ih klometiramo.
Vidim da ste ovdje manje više aktivne user posted image
Htjela bih vam se pridružiti user posted image jel me primate user posted image

Htjela bih ubaciti i svoj prošli grafikon da mi ga malo prokometirate budući sam se nadala da je dobitni a nije bio user posted image

Jel mi možete pomoći? kako da ubacim grafikon sa ff?

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2829
28.1.2013 14:59:55   
mala.bebica
Dobro nam dosla :)
sacuvaj sliku ff idi na dodaj.rs ili slikomat i tamu mozes da dodas sliku, samo iskopiras link i ovde kopiras link da se pokaze grafikon.
ako nesto zaskripi pitaj.
A ovde je i nasa Maslaconka koja je uvek uz nas :)

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 2830
28.1.2013 15:01:42   
Sonreir
Majo, dobrodosla user posted image Sacuvas sliku sa FF u tvoj komp, odes na www.dodaj.rs, pa klik na Pretrazi i izaberes sliku koju si sacuvala sa FF, onda klik na Dodaj. Kad obradi sliku copy na onaj drugi red slova i brojeva gde ti pise kod za forum, i onda dodjes na RR, otvoris prozor kao da pises odgovor u nekoj temi i tu paste. Valjda je jasno user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 2831
28.1.2013 15:15:35   
Maja1309
Hvala vam puno, samo mi evo nešto dugo opbraćuje foto na dodaj.rs...
Nisma nikad ovo radila, pa ne znam jel to normalno? u kojem formatu vu dodajete, išla sam na pdf, pa niej prihvatio pa sam sada bpm?

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2832
28.1.2013 15:23:24   
Maja1309
dugo trajalo... pojavio se prazan ekran, nikakav link... registrirala sam se kao korisnik... al ne ide :(

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 2833
28.1.2013 15:25:09   
Maja1309
evo ga :)
[img]http://www.dodaj.rs/f/20/R4/1RG6fjFM/maja1309-1.jpg[/img

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 2834
28.1.2013 15:26:06   
Maja1309
oprostite što mi slabo ide :(

user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 2835
28.1.2013 15:27:34   
Maja1309
sa ff skinem na računalo u pdf obliku, a onda otvorim programom paint i spremim u jpr, al je premala?

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 2836
28.1.2013 15:31:38   
Maja1309
user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 2837
28.1.2013 15:34:41   
Sonreir
Ja uopste nisam menjala oblik slike nego samo tako kako sam ti rekla - sacuvam u komp na desktop i onda ubacim u dodaj.rs, nikakve promene formata i paint nisam koristila

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 2838
28.1.2013 15:34:56   
Maja1309
Ja se izvinjavam zbog mnoštva svojih postova, nisma primjetila da se slika zumira kad se klikne na nju.

Molim vas ako znate da mi pomognete. Dali je moja ovulacije prošli mjesec bila kvalitetna budući je skok tepm bio jako mali :(
Kao što se vidi jučer sam dobila neželjenu menstruaciju pri bazalnoj 36,5 iznad crte, jutros je bila 36,3, a evo trenutno imam 37,1 (nisam prehlađena)
postoji li mogućnost da imam implementacisko krvarfenje a ne menstruaciju?

Šta vam se čini moj graf?

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 2839
28.1.2013 16:14:29   
sanjalica978
Evo i moj grafic. Pocela sam opet redovno da merim t pa da vidimo kakav ce biti ovaj mesec.

user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 2840
28.1.2013 20:23:57   
Sonreir
Majo, koliko ja vidim tvoj graf, a lose ga vidim, mislim da ti je dosla M, da nije implantacija, to je gledajuci temperaturu. Meni je jednom stigla M na temp od 37 tako da sam bila iznenadjena. Izgleda da je svaki ciklus prica za sebe, i nema veze sto ti temp nije pala ispod crte, dovoljno je pala da stigne M.
Sanjalice, navijam i vucem te user posted image

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 2841
28.1.2013 20:50:47   
Maslacak15
babby,
Kao sto rekoh ja ne vidim mnogo svrhe pracenja temperature. Moras do doktora i do laba da utvrdis u kom si delu ciklusa uopste. Moguce da ovulacije nije ni bilo, narocito sto si pila cikloproginovu u proslom ciklusu, ona sadrzi progesteron i taj porast blagi koji je bio moze biti time prouzdrokovan.Pozdravljam te puno.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2842
28.1.2013 21:15:19   
ivekpivek
maslacak jedno pitanje dali je normalno da mi od pijenja duphastona tj progesterona bradavice budu bolne na dodir ,napominjem samo bradavice ne grudi ,il je to nesto drugo nevezano uz tablete

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2843
28.1.2013 21:45:51   
Maslacak15
Ivekpivek, vrlo lako moze biti sporedan efekat tableta. Ali mislim procice cim prestanes. Nema razloga za zabrinutost.

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2844
29.1.2013 7:18:26   
daca77
Evo i mog grafauser posted image
user posted image
Mislim da je O prosla, ako je uopste bila i da ne bih trebalo da maltretiram mmuser posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2845
29.1.2013 7:22:02   
jole82
Volim kad vidim smajlija u tvom postu user posted image
O je bila...i lepo se pomerila sa pocetka..mislim nije vise onako bas ranouser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2846
29.1.2013 7:32:15   
daca77
Hvala, trudnicice nasauser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 2847
29.1.2013 7:57:05   
Maja1309
Sonreir hvala ti na posvećenom vremenu. i ja mislim da mi je došla M, al se sve u podsvjesti nadam da nije, jer je manje obilna i drukčija nego inače, a postoji mogućnost i da sam sve to umislila user posted image

Ne mogu nikako da umetnem graf da se lijepo vidi kao kod sanjalica978 i daca77.
Ja ga s FF skinem u pdf obliku, ali mi ga dodaj.rs ne prihvaća u tom formatu pa ga moram prebaciti u neki od ponuđenih (jog, bpm...)

Sanjalica978 i daca77 kako vama uspijeva :)

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2848
29.1.2013 8:42:08   
milenatea
moras da ga sacuvas u formatu .jpg

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 2849
29.1.2013 9:24:21   
ivekpivek
hvala maslacak divna siuser posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Pelene
Diabla

Koje pelene su po vama najbolje?

Pampers (77%)

Huggies (5%)

Violeta (0%)

Lumpi (1%)

Boni (2%)

Neke druge(navesti u komentaru) (14%)

Ukupan broj glasova: 228

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here