Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.1.2013 14:02:22
|
|
|
|
ivekpivek
|
[url=http://www.dodaj.rs/?2p/wm/3BdPoZfd/chartgraphmodule.png][img]http://www.dodaj.rs/t/2p/wm/3BdPoZfd/c bice da je do njih nesto bilo ,evo sad ude u stranicu bez probl,evo da stavim i ja svoj ,glupi graf ,da napomenem neidemo ovaj mj na bebu i pijem duphaston 14dana ,nemam nekog iskustva sa grafovima al vidim svoj i vas i vidim da je moj tako grozan zasto kako neznam ,o nije ni oznacio jer je bice zbunjen kao i ja ,
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.1.2013 14:04:43
|
|
|
|
ivekpivek
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.1.2013 10:01:47
|
|
|
|
milenatea
|
evo ga moj. ne znam da li da radim ujutru test
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.1.2013 10:03:20
|
|
|
|
ivekpivek
|
uradi ga milenatea da se nemislis ,rijesi misteriju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.1.2013 10:09:36
|
|
|
|
milenatea
|
pa ne znam nemam nikakve simptome sto se tice tvog grafa, ne znam sta da ti kazem, jer se ne razumem toliko, graf moze da gresi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.1.2013 11:27:10
|
|
|
|
mala.bebica
|
Ivek kako je danas T? Ocigledno da nam kasni O. kao i prosli m. mozda ce da kasni i kod mene obelezao je O no mnogo je niska T da bi bila O. a nemam neke bolove pre O. i nemam onaj iscedak za O. Milenatea ako nedodje onda sutra test :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.1.2013 12:02:11
|
|
|
|
Sonreir
|
Ivek, po tvom grafu jos uvek nije bila O. Mozda graf gresi, a mozda ima uticaja i to sto pijes lek, pa ce ti svakako krenuti ciklus kad popijes terapiju i onda ce dr moci sve da prati od prvog dana. Bebice, nema veze sto je bila niska temp, obelezena je O i pokrivena je, tako da ti sada ostaje ono cekanje. Meni kad god je kasnila O, duzina ciklusa je bila pomerena za toliko dana za koliko mi je kasnila O. Milenice, uradi onako kako se osecas, a ja te jako vucemmmmm Ja sam ponovila jutros test i imam 2 podjednako tamne crtice tako da vucem tebe da imas i ti onako blede kao ja proslog vikenda
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.1.2013 12:53:10
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ivekpivek pa ti ako ijes duphaston neces ni imati ovulaciju ovog meseca sigurno. To je progesteron on sprecava ovulaciju. Kad prestanes da ga uzimas posle nekoliko dana ces prokrvariti i ciklus ce krenuti iz pocetka sto je tvoj doktor i zeleo. Tako da ne moras ovog meseca uopste vise da meris.Pozdravljam te.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.1.2013 13:57:09
|
|
|
|
ivekpivek
|
ok ,mjerim vise iz navike jutarnja rutina ,vec sam se navikla ,ipak hvala vam na savjetu od iduceg mjeseca idem u akciju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.1.2013 14:08:48
|
|
|
|
milenatea
|
son, draga, kupila sam testic, ako ne stigne uradicu ga ujutru. videcu sta ce ispasti. bravo za tamne crtice. kad bi meni ova druga bar bila bleda... nisam pesimista, al`mislim da nema nista od toga jer su mi simptomi nestali svi nista ne osecam ni da cu dobiti ni da necu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.1.2013 15:23:56
|
|
|
|
Jole84
|
Ooo Milenico,porasla je Obraduj nas testićem ujutru
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.1.2013 15:29:08
|
|
|
|
Sonreir
|
Milenice, meni su svi simptomi nestali na 10dpo i tada sam digla ruke od ovog ciklusa, splasnuo stomak, izduvale se sise, i ja izgubila nadu u ovaj mesec, ali... Zelim i tebi iznenadjenje kao moje, bledo ali sigurno Vucem te jakooooo
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.1.2013 15:33:12
|
|
|
|
17 joka
|
jako Milenice rekla sii da prati Son
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.1.2013 17:57:26
|
|
|
|
milenatea
|
Jolencee, raste, videcemo ujutru dal' ce da raste i stomak Son, ok, radim ujutru i hvala draga za vucu Joko
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.1.2013 19:48:17
|
|
|
|
milenatea
|
stomak nece da raste ovog meseca. Bt vise ne merim. kod mene to nije bas merodavno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 27.1.2013 8:44:01
|
|
|
|
daca77
|
Evo mene ponovo, ovde Ono crno je definitivno stalo od juce ujutru...m baby pokazuje od juce mesoviti strukturu, ja se hladim i ne znam kad da muckam Ne znam da li da preskocim danas?!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 27.1.2013 11:16:40
|
|
|
|
milenatea
|
Dacika, ako vam je dobar spermogram,muckaaaaj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 27.1.2013 11:24:15
|
|
|
|
Anoniman
|
da li neka od vas zna sto sam ovako hladna ovih dana? Jel to ima veze sa tim sto mi je hladno u sobi gde spavam? Ili je do progest.? Nikako da predje 36,3.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 27.1.2013 13:23:54
|
|
|
|
17 joka
|
Bebi, mozda je progesteron,koliko ti je obicno T u ovom delu ciklusa?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 27.1.2013 23:51:11
|
|
|
|
Jole84
|
Bebi verovatno nije bila kvalitetna O ili je nije ni bilo ovog meseca,tako je i kod mene. Baš niske T za lutealnu fazu.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.1.2013 7:49:33
|
|
|
|
daca77
|
Meracice, gde ste? Meni je mozda bila O ili ce danas...videcemo sutra.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.1.2013 8:19:11
|
|
|
|
nata11
|
Daco skace
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.1.2013 8:26:04
|
|
|
|
blum
|
navijamo sad muć-muć
< Poruku je uredio blum -- 28.1.2013 8:28:08 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.1.2013 8:31:50
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, nato, blum
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.1.2013 9:05:20
|
|
|
|
mala.bebica
|
evo i mene :) bila danas do dr radela sam cervikalni i vaginalni bris, onako da obnovim pre vto. Dr kaze moze da se desi i prirodno da ostanem , mozda hoce da me opusti hehe kako god ako ne prirodno onda cekamo vto. pomerila se O, e sad neznam dal je kvalitetna ili nije, T i dalje je niska
|
|
|
Anketa
najlepse musko ime?jabudicJakov (
17%)
Stefan (
27%)
Lazar (
28%)
Pavle (
28%)
Ukupan broj glasova: 280Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!