Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 12:05:16
|
|
|
|
daca77
|
Jole, pa ti si bas vrela zenska
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 12:10:01
|
|
|
|
Jole84
|
Dacika ovo nešto ne valja garant celu lutealnu fazu mi niske T,tri put mi je graf pomerao O i na kraju opet nije siguran,a sad ovako odjednom pred vešticu da mi skoči. A možda mi je i od ove prokletije ešerihije,sad se setih
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 12:12:28
|
|
|
|
daca77
|
Jole, ako je izazvala jacu upalu, onda je ona razlog.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 12:14:09
|
|
|
|
Maja1309
|
banana17, mala.bebica, bebi13, jole84, Maraj meni su vaši grafovi odlični, na dan ovulacije imate dosta velik skok temp, što kod mene nije slučaj. A ja mislm da sam negdje pročitala da porast temperature na dan ovulacije znači i "kvalitetu" ovulacije. E sad jel to istina ne znam. Jel vi znate? Kod mene je tek 4dc pa neću ubacivati graf, al dva zadnja (od kada i mjerim) imam jako mali skok temp na dan O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 12:15:39
|
|
|
|
Jole84
|
Maja moj graf je katastrofa ovog meseca,tako da njega ne gledaj Srećno ovog meseca p.s. izvinjavam se al mnogo mi smešno "banana"
< Poruku je uredio Jole84 -- 30.1.2013 12:16:11 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 12:21:53
|
|
|
|
Maja1309
|
jole84 mislim na dan O kad ti je skočila temp, nemoj misliti da je graf loš zbog ešerihije :) a joj šta napisah banana hahahahhahahahaha tako si me nasmijala ahhahahahaha
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 12:23:10
|
|
|
|
Maja1309
|
bebana17 izvinjavam se nije bilo ništa s lošom namjerom. nadam se da ne zamjeriš
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 12:26:15
|
|
|
|
Jole84
|
Majče nisam ni imala O ovog meseca,vidiš da mi je isprekidanom linijom obeleženo,to je zato što ni graf nije siguran,3 put mi je menjao. Ako misliš da mora T naglo da skoči za više stepena posle O,ne mora,bitno je da bude 3 uzastopnih viših T da bi on obeležio O,tako da ne brini,svaka žena je različita.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 12:34:14
|
|
|
|
Maja1309
|
negdje sam ja to pročitala da mora biti veći rast temp na dan O da to znači da je kvalitetna O, nadam se da nisam u pravu :) Idem kod ginića za 10ak dana pa priupitam :) Inače upratila sma ja da tebi grah mjenja već treći put O. Međutim, ja ovaj graf ne uzimam doslovno, jer npr, moj predzadnji graf, ako u njega ne unesem pozitivne OPK 14dc pomjeri mi ovulaciju na 21dc i također mi je dugo bio isprekidan, tek nakon što sam prešla u novi ciklus nekoliko dana ovaj mi je bez ikakvog razloga stavio pune crte na prethodni graf, e sad šta se događa ne znam. AL ovugnost testovi z a ovulaciju su pravo pouzdani tako da sam ja vjerovanja da mi je ovulacija 14-15dc kao što su mi ti testovi pokazali dva ciklusa za redom, dok je BT predzadnji ciklus pokazao 21dc (ako uklonim + OPK 14dc) a zadnji ciklus pokazao je na 15dc kao i OPK.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 15:57:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Jole,radila sam prog. Nesto nisam zadovoljna,iako se ne razumem Radila sam u Neolabu. Ovde negde sam procitala da je dobra O ako je prog veci od 30,ali su meni druge referentne vrednosti,pa sad nista ne znam. Juce,7 dpo mi je prog.bio 7,7 a ref.vr. za lutealnu su 1,7-27. Uklapam se,ali sam blize donjoj nego gornjoj granici. Zna li neko nesto o ovome? A BT mi je juce bila najvisa...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 16:14:08
|
|
|
|
17 joka
|
Bebi, cini mi se da ti je mali progesteron trbso bi biti veci da je bila O kvalitetna, makar 15 nek me neko ispravi ako gresim!
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 16:16:24
|
|
|
|
Anoniman
|
to i ja mislim ...Hvala Joko
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 16:21:18
|
|
|
|
17 joka
|
ej mico nemoj tugovati, nije to sad nesto strasno nisam sigurna ali mislim da je mali progesteron,ali bar to mozes resiti lako
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 16:40:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako? Jel se zato pije onaj utrogestan? Potrazicu temu o tome da ne ofujemo vise ovde Kako si mi ti,Joko? Videla sam na crticama da su rezultati opet losi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 16:42:18
|
|
|
|
17 joka
|
da utrogestan je dobar ja sam ti draga uzasno,optereceno i tako. sredices to lako,a mozda i nije nikakav problem
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 16:48:17
|
|
|
|
Anoniman
|
ja ti nikako ne mogu pomoci sa medicinske strane,ali mogu da te pozovem u Nis na druzenje. Smehom da oteramo sve ruzne stvari koje nas muce Grlim te jaaaako
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 17:28:18
|
|
|
|
Sonreir
|
Bebana, Bebice, super grafovi, pa da vam ne treba vto Jole, mozda je to zbog bakterije i postojanja tog zarenja u organizmu Bebi, i ja mislim da ti je nizak progesteron, ali nista strasno, to se jako lako resava, ali ja to ipak ne bih na svoju ruku, pre bih pitala dr. Mada ti je mozda prog. nizak samo u ovom ciklusu, mislim da moze da varira od ciklusa do ciklusa i zavisi od kvaliteta O, tako da je mozda samo ovog puta malo nizi. Majo, da mislila sam na to da tempiras odnose pre 2-3 dana pred O, negde sam citala da su tako vece sanse za zacece, mislim da je i Maslacak pisala o tome. Ja sam probala sa odnosima svaki dan, pa sa odnosima svaki drugi dan i treci ciklus sam imala odnose svaki dan 3 dana pred O, a na dan O ne, i sada imam mrvicu u stomaku. Ne mora da znaci da je to uspelo zbog toga, ali eto tako je ispalo U svakom slucaju, ako muz nema problem sa spermicima onda mozete slobodno odnose svaki dan ili svaki drugi, tako sigurno necete nista omanuti. A to sto se tice da je nekome vislja a nekome niza temp, mislim da ne mora nista da znaci. Mislim da temp pokaze porast progesterona, ali mislim da ne mora da znaci sto visa temp to je veci i prog.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 20:00:15
|
|
|
|
Bebana17
|
Jole, ti si hot hot, daj Boze da ostanes tako Mala bebice, grafic ti je super, navijam za tebe , ni moj nije los, ali ja se vise za sebe ne nadam da cu ubosti prirodno... Da je htelo, bilo bi već do sada. Maja1309, crkoh od smeha kada sam videla ono banana.... Maja, ja sam videla na ff trudničke grafove gde je skok vrlo mali, kao kod tebe, pa su opet ostale trudne, to kad hoće, hoće... Bebi, mislim da bi progesteron morao da bude veći sedmi dan posle ovulacije, nije ni ovo lose, ovulacije je sigurno bilo, ali makar malo veći, ne bi bilo zgoreg.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 20:05:16
|
|
|
|
Bebana17
|
Jole, sad tek videh da ti je na grafu pomerena ovulacija tamo gde nije bilo muckanja, ccccc i ti reče da uopšte nije bilo ovulacije... a otkud ti onda ona visoka temperatura?! Lele, ništa ne razumem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.1.2013 20:27:13
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala,devojke,na odgovoru. Naravno da necu nista uzimati na svoju ruku. Pozdravljam vas p.s. Vratila sam se par stranica unazad da vidim kako mi je promakla clanica Banana,kad sam danas procitala Majin post
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.1.2013 7:36:31
|
|
|
|
daca77
|
Meracice, ja sam ff skroz zbunila, jer sam juce unosila unapred T i onda ih brisala...danas je neznatno skocila...necu da kacim graf, vec cu sacekati par dana da vidim sta ce se desiti.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.1.2013 7:47:37
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro drage moje bazalke. Meni je ff obelezio ovulaciju. Ostaje da merim i ispratim do kraja sta ce da se desi. Evo ga grafic od jutros
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.1.2013 7:56:25
|
|
|
|
daca77
|
Sanjalice, navijam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.1.2013 10:52:01
|
|
|
|
mala.bebica
|
gde ste meracice kod mene jos se dvoumi za O jos nije podvuko debelu crvenu liniju, jutros u 5 i 30 T je bila 36.7 i produzila sam sa spavanje i u 9i30 opet sam merila i T je bila 36.9. osecam bol u grudima i pospanost.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 31.1.2013 11:22:14
|
|
|
|
Anoniman
|
mala bebice,t je uvek malo veca ako nastavis da spavas,pa opet meris. Treba da je meris svako jutro u isto vreme i minimum 3 sata spavanja. Kad je inace meris? Ja sam navila sat i svako jutro je merim u 6:30,a posle spavam uglavnom do 11. Pre sam merila u 7:30,ali mm se budi ranije zbog posla,pa me grli,pipka,razbudi me 100 puta i onda mi nije merodavna ta temp,jer ne smes ni da pricas,ni da se setkas po stanu...ni vodu da pijes...pre merenja i zato sam pomerila na ranije dok on jos spava
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
raspraveafroditaDa li su vase svadje tj. rasprave sa partnerom zbog:Posla (
11%)
Dece (
9%)
Novca (
28%)
Nista od navedenog (
36%)
Nikad se ne svadjamo (
16%)
Ukupan broj glasova: 132Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!