Lu -> RE: Obrezivanje (sunet) muškog deteta (22.8.2010 14:00:14)
|
IZVORNA PORUKA: Opterecena IZVORNA PORUKA: Lu RR Opterećeni ili opterećena, Kao prvo u pogrešnoj si temi, jer ovdje govorimo o higijeni dječakove piše a ne o obrezivanju, o kojem imamo posebnu temu! Kao drugo, nemaš pravo da vrijeđaš sve nas majke i optužuješ nas da mučimo i zlostavljamo svoju djecu, zbog toga možeš biti banovan, nadam se da to znaš! Kao treće ovo je forum za razmjenu iskustava a ne stručni forum sa doktorima, prema tome ako sam ja rekla da sam ja svome sinu navlačila kožicu i u jednom trenutku odlučila da ga odvedem urologu da mu odlijepi kožicu koja se počela sljepljivati, to je moje iskustvo a ne put kojim će ići sve majke sa svojim sinovima koje su to pročitale, niti je to stručni savjet! Ovo što si napisao je jako ružno, ubuduće ako želiš da sudjeluješ na ovom forumu , biraj riječi, jer ti ne znaš izgleda šta znači za majku kad diraš u njeno najsvetije!!! Poštovane "majke", učlanio sam se na ovaj forum frapiran kako mučite dečake a ponašate se kao da nemate muževe! Ako postoji tema o obrezivanju a ovde puštate klipove kako to lepo izgleda onda neka je tvom sinu Bog u pomoći, tim pre ako je maltretiranje deteta poželjna osobina majke. Ja sam izgubio poverenje u majku jer me odvela na sečenje i otvoreno rekoa urologu (takodje žena) da ne želim da mi se to radi. Bila je odličan psiholog a i urolog. Na sledećoj kontroli je bio muškarac - nevaspitan i vulgaran tako da sam shvatio u čemu je štos sa urolozima i vratio poverenje u ženski rod. Vi ovde forsirate obavezno obrezivanje iako niste izučavale urologiju pa ne znate da kožica nije slepljena sa strane već na širem delu glansa. Jednostavno i logično. Ako sam rekao da mi je sa 14 godina slepljen deo bio čist znači da tu ništa ne može da se zaprlja. Da radite kod sebe operaciju plastičnu uveta bile bi izuzetno detaljne a ovako kad je dečak u pitanju idete na rekla kazala... p.s. nisam znao da je maltretiranje deteta jako poželjna stvar Ovo je ujedno moj poslednji komentar pa sa srećom vam bilo i izvinite se sinu kad se oženi i što mu nije lepo sa ženom To što stavljaš nas majke pod navodnike, dovoljno govori o tebi kao osobi vrijednoj raspravljanja o svim ovim neistinama koje si napisao...
|
|
|
|