dunja RR -> RE: Obrezivanje (sunet) muškog deteta (22.8.2010 13:05:48)
|
IZVORNA PORUKA: Opterecena IZVORNA PORUKA: dunja RR Za tim nema potrebe( video klip), ja sam odavno shvatila poentu( prepostavljam i ostali) i savršeno mi je jasno o čemu pričate, nemojmo se nastavljati. HVALA!!! Poštovana, izvinjavam se zbog stila pisanja ali kao što ste mogli da zaključite želim da ispravim zabludu koja je jako i bolna i traumatična i neizbrisiva kod dečaka. Ili će se to uraditi dečaku kada je beba koja ne može da piški ili se isti ostavlja na miru do 18-te godine. Ja sam zbog devojke ubrzao proces nakon prvog odlepljivanja sa 16 i sve je bilo ok. Kako piša raste operativni zahvat je sve komplikovaniji i uključuje probadanje muškog organa iglama i koncima što se na video klipovima ne vidi. Nedelju dana je mokrenje veliki problem, mesec dana se živi u bolovima a seksulani odnos je moguć tek posle 6 meseci ili godinu dana ako je reč o pubertetliji ili adolescentu... takodje oštećenje mokraćnog kanala, erektivna disfunkcija nije isključena... Naš narod nema pravu informaciju a bude i zbunen serijom \\\\\\\"seks i grad\\\\\\\" gde je jedna savetovala muškarcu za jednu noć da se obreže pošto su \\\\\\\"seks i grad\\\\\\\" radili Jevreji. Zaista kožica je slepljena prirodno kao najprirodnija zaštita a odlepi se do treće gosine, treba pomoći ali ne siliti. U pubertetu devojčice dobijaju menzis a dečacima proradi prostata koja oblaže kanale i kvasi glavić tako da se kožica lako pomeri. Ostaviti dečaka da masturbira jer to nije samo zadovoljstvo već vežbanje kožice i postepeno navikavanje glavića da postane manje oset__ljiv. Sve dečake glavić bukvalno peče kada se dira tj dok masturbacijom ne regulišu. Nestrpljivost i želja majki za najboljim nažalost ode u drugom smeru. Obrezan glavić je gotovo neoset_ljiv i može se dirati kako god hoćete - osećaj je tup. Znate li sad zašto se kaže TUP KO K...C? Izvinjavam se... ja to iz najbolje namere jer sam imao problem, muški ne pričaju od sramote ili ne znaju uopšte jer su osakaćeni kao mala deca a i konkurencija smo jedan drugom pa jedva čekamo da jedan drugom napakostimo. Shvatam i hvala na ovako obrazloženom objašnjenju, meni ste zaista mnoge stvari objasnili( koje nisam znala ili poimala na pravi način) a iskreno i nisam se bavila puno ovom temom u svojoj glavi jer još nemam decu, a sa mm i braćom nije bilo nikada prič o ovome. Samo molim da sve ostane u granicama pristojnosti, jer smisao ovog PORODIČNOG portala jeste da izložimo svoja iskustva na pravi način poštujući sve korisnike koji pišu i čitaju. HVALA JOŠ JEDNOM !
|
|
|
|