Yula -> RE: MPR (MMR) vakcina (14.7.2012 0:42:42)
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Evo ja sam u ZOV i igrom slučaja znam i doktora i 3 doktorke tamo. Ne razumem problem. Kaća je primila MMR sa 13,5meseci, kraj juna, preko 30 stepeni, državnu. Nije nam ništa rečeno ni pre vakcine, niti smo radili neke analize. Videla sam kako izgleda petrusis (magareći kašalj) kod deteta od nepunih 18 meseci čiji roditelji su protiv vakcinacije, dete prikačeno na aparat i jedva preživelo. Neka hvala! Između toga i moguće T., biranm ovo drugo. I naravno da neka rekacija mora da bude, vakcina služi da imitira oboljenje. A ovo poslednje. Ako je početak hepatitisa, zašto nije na infektivnim u bolnici? Takvi slučajevi se hospitalizuju. Bog-te-mazo, nisam ni znala da postoji taj magareci kasalj! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley5.gif[/image] Da li je MMR zastita i protiv te zarazne bolesti? Inace, slazem se sa tobom po pitanu vakcinacije, mada moje dete do sada ni na jednu vakcinu nije odreagovalo vidno, bar mi nismo nista pirmetili, osim da je kod one prve sa mesec i po dana bio vrlo malo pospan taj dan.
|
|
|
|